einu i CAMBA, tai patinka, geri soliariumai

QUOTE(Darijana:) @ 2007 02 26, 10:49)
Pietiniame žinau 2 stovimus soliariumus kur pati lankydavaus.Seniau eidavau į Justę pastoviai,daugiau pradėjau į Grožio sala,priešais Leader Price,lyros g.Ten labiau patiko,nes soliariumas karštesnis,perku abonentą:50 min.-50lt. 

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 27, 17:39)
Tai nueik,nueik juk pavasaris artėja

QUOTE(axara @ 2006 03 28, 20:57)
kiek bandziau,o bandziau tikrai labai daug kur, tai Camboje patys prasciausi..tikrai jokio efekto!
camba pats geriausias soliariumas
iki šiol lankydavausi išimtinai tik tropikų saloje, o ypač super tas naujasis treniruoklinis soliariumas

bet dabar, merginos, trauksiu daugiausiai į Equador saulės mieste - kai gyvenau Vilniuje tik jame ir lankydavausi

galingi patys soliariumai, net kai būdavau labai ruda imdavau tik 8 min. ilgiau neištverdau nei aš, nei mano oda.
dar čia šiaulių equadore nebuvaum bet ryt nueisiu

QUOTE(henika @ 2007 03 26, 14:51)
iki šiol lankydavausi išimtinai tik tropikų saloje, o ypač super tas naujasis treniruoklinis soliariumas
bet dabar, merginos, trauksiu daugiausiai į Equador saulės mieste - kai gyvenau Vilniuje tik jame ir lankydavausi
galingi patys soliariumai, net kai būdavau labai ruda imdavau tik 8 min. ilgiau neištverdau nei aš, nei mano oda.
o tropiku saloje labai geras aptarnavimas 

domintų kainos

QUOTE(šaltute @ 2007 03 26, 16:56)
tropikų saloje - nuo 1 lt iki 1.50 už tą treniruoklinį
equador'e - irgi man atrodo pan. Vilniuje tai maximumas buvo 1.50 už min.
ziuriu, kad niekas cia neraso apie soliariumus Prie Saules
esat buve?

QUOTE(mur`miaw @ 2007 02 25, 22:28)
Stovimas geras soliariumas yra kirpykloje Austėja priešais Nukloną geltona kirpykla min.-1.10,abonentas lygtai min.-0,85ct
sveikos
gal galite ptarti koki gera soliar
iuma siauliuose? na pries vestuves noriu pirma karta nulekti nors trumpam
aciu jums labai uz informacija

aciu jums labai uz informacija