Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

reikes ir man apsidairyti ax.gif
Atsakyti
einu i CAMBA, tai patinka, geri soliariumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 02 26, 10:49)
Pietiniame žinau 2 stovimus soliariumus kur pati lankydavaus.Seniau eidavau į Justę pastoviai,daugiau pradėjau į Grožio sala,priešais Leader Price,lyros g.Ten labiau patiko,nes soliariumas karštesnis,perku abonentą:50 min.-50lt.  mirksiukas.gif

bigsmile.gif reiks ir man ten nueit,nors dar Justėj turiu 30min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 27, 17:39)
bigsmile.gif reiks ir man ten nueit,nors dar Justėj turiu 30min doh.gif

Tai nueik,nueik juk pavasaris artėja mirksiukas.gif reikia būti gražiom ir neišbalusiom per žiemą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2006 03 28, 20:57)
kiek bandziau,o bandziau tikrai labai daug kur, tai Camboje patys prasciausi..tikrai jokio efekto!

camba pats geriausias soliariumas
Atsakyti

iki šiol lankydavausi išimtinai tik tropikų saloje, o ypač super tas naujasis treniruoklinis soliariumas thumbup.gif
bet dabar, merginos, trauksiu daugiausiai į Equador saulės mieste - kai gyvenau Vilniuje tik jame ir lankydavausi thumbup.gif
galingi patys soliariumai, net kai būdavau labai ruda imdavau tik 8 min. ilgiau neištverdau nei aš, nei mano oda.
dar čia šiaulių equadore nebuvaum bet ryt nueisiu biggrin.gif o tropiku saloje labai geras aptarnavimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 03 26, 14:51)
iki šiol lankydavausi išimtinai tik tropikų saloje, o ypač super tas naujasis treniruoklinis soliariumas  thumbup.gif
bet dabar, merginos, trauksiu daugiausiai į Equador saulės mieste - kai gyvenau Vilniuje tik jame ir lankydavausi  thumbup.gif
galingi patys soliariumai, net kai būdavau labai ruda imdavau tik 8 min. ilgiau neištverdau nei aš, nei mano oda.
dar čia šiaulių equadore nebuvaum bet ryt nueisiu  biggrin.gif  o tropiku saloje labai geras aptarnavimas  lotuliukas.gif

domintų kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 03 26, 16:56)
domintų kainos  ax.gif

tropikų saloje - nuo 1 lt iki 1.50 už tą treniruoklinį
equador'e - irgi man atrodo pan. Vilniuje tai maximumas buvo 1.50 už min.
Atsakyti
ziuriu, kad niekas cia neraso apie soliariumus Prie Saules smile.gif esat buve?
Atsakyti
4u.gif kirpykloje "Audrone" pastate nauja turbo soliariuma, nu man jis labai patinka, nesvilina visai, o kimba rudai iskart, bent jau man thumbup.gif ir kainos lygtais 1 lt, abonentu pigiau g.gif nors draugeloms mano nepatiko, ir taip nesupratau, kame cia reikalas g.gif man ten super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2007 02 25, 22:28)
o kur yra stovimas soliariumas pietiniame rajone ?  blush2.gif

Stovimas geras soliariumas yra kirpykloje Austėja priešais Nukloną geltona kirpykla min.-1.10,abonentas lygtai min.-0,85ct
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galite ptarti koki gera soliar drinks_cheers.gif iuma siauliuose? na pries vestuves noriu pirma karta nulekti nors trumpam smile.gif

aciu jums labai uz informacija 4u.gif
Atsakyti