Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(naaringiux @ 2007 02 05, 21:57)
La Bamba, tai auros alejoj  4u.gif

jo? o as lyg girdejau kad kazkur vilniaus gatvej g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkinga @ 2007 02 06, 13:38)
jo? o as lyg girdejau kad kazkur vilniaus gatvej  g.gif

Auroros kirpykloj yra La Bamba kiek zinau.O Grozio sala,Lyros gatvej,priesais Leader Price smile.gif
Atsakyti
Tropikų saloje yra gan geri soliariumai, buvau ten ne kartą ir tikrai nenusivyliau, likau patenkinta įdegiu ax.gif
Dar kas man ten patiko, tai kad aptarnavimas SUPER thumbup.gif mergytes,kurios ten dirba labai malonios, o ir paskaičius atsiliepimų knygą radau tik gerus atsiliepimus wub.gif
Atsakyti
saules mieste, kiek zinau turetu attsidaryti didele soliariumu studija equador. ejau i atranka ten dirbti, nebijokit nereklamuoju, nes nedirbsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai Safari Sun patiko. Aš ėjau į paprastą- gulimą. Užteko 5 kartų, kad puikiai įdegčiau ir ilgai nenusiplovė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dignutte @ 2007 02 23, 15:03)
Tropikų saloje yra gan geri soliariumai, buvau ten ne kartą ir tikrai nenusivyliau, likau patenkinta įdegiu  ax.gif 
Dar kas man ten patiko, tai kad aptarnavimas SUPER  thumbup.gif  mergytes,kurios ten dirba labai malonios, o ir paskaičius atsiliepimų knygą radau tik gerus atsiliepimus  wub.gif

pritariu šimtu procentu thumbup.gif
paklausius jūsų patarimų nuėjau ten . tikrai labai patiko
ir įdegis puikus ir aptarnavimas
tik viena ten dirbanti mergaitė labai nepatinka schmoll.gif gerai kad ji man tik kartą pasitaikė , nes kitaip visą nuotaiką sugadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 02 25, 17:55)
pritariu šimtu procentu  thumbup.gif

kainos kaip ten, yra gal studentam nuolaidos imant abonimenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 02 25, 19:40)
kainos kaip ten, yra gal studentam nuolaidos imant abonimenta  g.gif

na kainos tikrai nedidelės 1lt/min arba 1,30lt/min su aromaterapija bigsmile.gif
perkant abonentą nuolaidos taikomos , o dėl nuolaidų studentams tai tikrai nežinau .
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 02 25, 18:55)
na kainos tikrai nedidelės 1lt/min arba 1,30lt/min su aromaterapija  bigsmile.gif
perkant abonentą nuolaidos taikomos , o dėl nuolaidų studentams tai tikrai nežinau .

o ji yra priesais didzdvario gimnazija ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 02 25, 20:18)
o ji yra priesais didzdvario gimnazija ane  g.gif

taip rolleyes.gif
Atsakyti
o kur yra stovimas soliariumas pietiniame rajone ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2007 02 25, 21:28)
o kur yra stovimas soliariumas pietiniame rajone ?  blush2.gif

Pietiniame žinau 2 stovimus soliariumus kur pati lankydavaus.Seniau eidavau į Justę pastoviai,daugiau pradėjau į Grožio sala,priešais Leader Price,lyros g.Ten labiau patiko,nes soliariumas karštesnis,perku abonentą:50 min.-50lt. mirksiukas.gif
Atsakyti