Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Katu @ 2008 04 23, 12:00)
Nu musu mergiote Tu zinai biggrin.gif Tai zodziu, nelabai to lopsio reikejo, nes vis tiek ant ranku kociojom, tai jis tik judejimo amplitude sumazina - ji lopsy nebuvo visai, ir net uzmigusia tik dedam i lopsi - ta kakaryne paleidzia ir prabunda...  blush2.gif
O lopsys labai panasus i parodyta, jei labai reik, galiu savo foto atsiust real

oho, tai nebloga rankinuke auginat. Nes manishke i prieki skrendant, tam lopsi apie 6.5 val ismiegojo non-stop naktinio skrydzio metu... o atgal skrendant irgi, numigo tik ilipus valandziuke kokia, ir paskui pora valandu pabuvo atsibudus (bet is ju irgi kuri laika lopsi tam pati viena su zaisliukais zaide), o likusia skrydzio daly pramiegojo, nes jau naktis buvo LT laiku...

kaip ten bebutu, netgi jei ir nesinaudosit tuo lopsiu perdaug, vistiek tos vietos (bulkhead vadinamos) turi taut daugiau vietos kojom ir t.t. nepalyginsi su sedejimu siaip ekonominej klasej, o jei dar su vaiku ant keliu tai is vis, nei krepsi kur patogiai pasidesi nei ka, o jei dar pries tave sedintis sedyne atsilenks tai is vis.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 04 23, 16:11)
tai aisku apsimoka lopsio prasyt - nebet vilioja mintis laikyti vaika ant ranku 9 valandas kokias kol per atlanta skrendi  doh.gif  O lopsys va taip atrodo, cia fotke ne mano siaip is interneto:
http://lh5.ggpht.com....JPG?imgmax=512

Musu skrydis 4 val.netruks,tai ner labai jau ilgai biggrin.gif lopsiukas fainas atrodo,bet abejoju ar ilgai jame mazoji pagules g.gif nes jei nemiegos,tai tikrai negules doh.gif

QUOTE(Katu @ 2008 04 23, 18:00)
Nu musu mergiote Tu zinai biggrin.gif Tai zodziu, nelabai to lopsio reikejo, nes vis tiek ant ranku kociojom, tai jis tik judejimo amplitude sumazina - ji lopsy nebuvo visai, ir net uzmigusia tik dedam i lopsi - ta kakaryne paleidzia ir prabunda...  blush2.gif
O lopsys labai panasus i parodyta, jei labai reik, galiu savo foto atsiust real

lotuliukas.gif mirksiukas.gif gerule jusu mazoji wub.gif musu panasi situacija,uzmiega tik prie papuko,tada dar bevalgydama ne maziau nei pusvalandi miega(po is vis miegiukas apie valanda trunka),tai jei pasisektu ir neprabustu,tai pusvalandi lopsiu pasinaudotume unsure.gif niu,jauc neimsim lopsio,laikysim su MB vaikus ant ranku biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo lopšiai tik transatlantiniuose skrydžiuose yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 24, 02:53)
Man atrodo lopšiai tik transatlantiniuose skrydžiuose yra. mirksiukas.gif

ne tik transatlantiniuose, o ir siaip ilgu atstumu - pvz europa - azija kazkur, europa - australija ... ir panasiai wink.gif

4 val skrydyje greiciausiai jokiu lopsiu nebus.
Atsakyti

Vyras sako, kad vežimėlio geriau neimt. Net ir nežinau. blush2.gif

Su 9 men. mazyle esu keliavusi ne i turkita o i kita kelione, is patirties sakau VEZIMAS BUTINAS !!! EMIAU IR IMCIAU NET NEDVEJODAMA. Pries kelione mama vos ne jega isiule vezima, oi kas butu jei buciau jos nepaklausius doh.gif doh.gif
vaikas jame ir miega ir sedi ir zaidzia, eini kur nori, nesti nereikia, prikrauti butiniausiu daigtu ir rankose nesti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 04 24, 17:01)
ne tik transatlantiniuose, o ir siaip ilgu atstumu - pvz europa - azija kazkur, europa - australija ... ir panasiai wink.gif

4 val skrydyje greiciausiai jokiu lopsiu nebus.

Tą ir turėjau omeny. Ačiū už pataisymą. 4u.gif

Aš jau apsisprendžiau- vežimą tikrai imsim. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Amiletta @ 2008 04 25, 19:14)

Aš jau apsisprendžiau- vežimą tikrai imsim. smile.gif

Labai geras sprendimas.Nesigailesi.
Atsakyti
matyt jau daug kartą apie tai šnekėta, bet aš dar paklausiu, ar leidžiama su savimi vežtis vežimą iki lėktuvo. Dar sudominot su tais lopšiais- o ar galima jų tikėtis skrendant į Turkiją? Kelionių organizatorius teztour, o skrendu su ..? Velnias, nežinau, bet ne su Aurela blush2.gif
Atsakyti
taip vezima gali veztis iki lektuvo, jeigu ji nori atgaut irgi prie lektuvo, o ne su bagazu, tai pasakyk stiuardesem pries leidziantis ir jos krovikam pasakys kai duris nusileidus atidarys.

Europos ribose skraidant jokiu lopsiu deja nebuna.
Atsakyti
kiek laiko pries skrydi jau bunat orouoste? smile.gif
Atsakyti
Beje, jei nesigyriau, musu vezimuko rankena nulauze sad.gif Pirma karta panaudojom ji skrydziui, ir gavom JAV sulauzyta sad.gif Frankfurte dar buvo geras... Zodziu, vezimukas nelabi tinkamas naudojimui, nes be vienos rankenos sunkoka ji suvaldyt. JAV liepe eit i Lufthansos atstovybe del zalos iseiskojimo, ale jie pareiske, kad nieko cia jam nera, jei butu remas ilenktas ar ratas nulauztas, tada kompensuotu. Tai grize kreipemes i Litcargus, ziuresim, kiek jie mums paskaiciuos nuostoliu cool.gif
Atsakyti
Mes gegužės 20 d. turim išskristi į Turkiją 11 naktų. O 1 m. 7 mėn. dukrytė ką tik persirgo plaučių uždegimu doh.gif. Kai užsisakinėjom kelionę, mergytė buvo sveikutė, visą žiemą nesirgo. Ir apskritai iškyrus slogytę kitos ligos neturėjo. Ir staiga plaučių uždegimas. Dabar rūpestėlis didžiausias. Aš apskritai galvojau, gal atsisakyti kelionės. Vyras sako, kad būtų neprotinga. Juk dabar jau mergaitė jaučiasi tikrai gerai, iki kelionės dar trys savaitės. Ir jai bus naudinga praleisti laiką prie jūros, šiltame ore. Neaišku, kokia bus ta mūsų vasara. Aš net nežinau.... Net nebelaukiu tos kelionės, o taip planavom. O jei vaiko imunitetas nusilpęs ir jai visokios ligos ten lips.... Pirmadienį išvažiuojam į sanatoriją (gaila, ne prie jūros), ten gal sustiprės. Nors iš kitos pusės taip namuose ir nepabus. Ligoninė - kelios dienos namuose - sanatorija - kelios dienos namuose - vėl kelionė. Ar ne per daug tokiam mažam vaikui?
Gal kas keliavot su neseniai pasveikusiu vaikučiu. Pasidalinkit patirtimi. Nebežinau, kaip apsispręsti: važiuoti ar ne. Jei nevažiuosim, dar turbūt ir nemažus nuostolius turėsim... doh.gif verysad.gif
Atsakyti