Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(svetelis @ 2008 04 28, 14:54)
ebay maciau pirkti pripuciama puoduka, labai fainai atrodo, nedidelis, patogu veztis. Bet va ar Lietuvoj toki yra - nezinau g.gif

idomu kaip toks dalykas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNmom @ 2008 04 28, 14:35)
gal jau rase kas anksciau bet patarkit ka daryt del naktinio puoduko ?

Aš daryčiau taip - nusipirkčiau čia patį pigiausią už kelis Lt, o atgal jo nebesitįsčiau. Mes ką tik grįžom iš kelionės ir gailėjausi, kad taip nepadariau. Nes vaikui ant tualeto nieko neišėjo ir prabuvo visą laiką su pampersais, nors namie tik nakčiai naudojam.

QUOTE(Emilė @ 2008 04 28, 17:12)
Nu ir dabar visai blondininis tundriškas klausimas: kas per daiktas tos amudynių sauskelnės ir kur jas galima įsigyti? Kaži kiek reiktų pasiimti 8 dienoms vienam vaikyčiui?  blush2.gif

Maudymosi sauskelnių mačiau Akropolio Maximoj, Kotrynos tinklo parduotuvėse, Thomas Philipps parduotuvėj. Kai lankėm baseiną, patarė po vieno karto jų neišmest, o padžiovint ant radiatoriaus. Žodž, jei po neilgai su jais laikysit, galit kelis kartus naudot.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 04 28, 17:42)
Maudymosi sauskelnių mačiau Akropolio Maximoj, Kotrynos tinklo parduotuvėse, Thomas Philipps parduotuvėj. Kai lankėm baseiną, patarė po vieno karto jų neišmest, o padžiovint ant radiatoriaus. Žodž, jei po neilgai su jais laikysit, galit kelis kartus naudot.

Ačiū už patarimą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 04 28, 17:34)
O siaip jei skrydzio metu maitinama, tai priklauso maistas ir vaikuciui, bent jau transatlantiniuose maciau duoda viena darzovine tyrele ir viena vaisine kiekvieno maitinimo metu.

Hm, o tai jeigu mes su vaiku skrendam, tai ir mums duos? g.gif
QUOTE(Aila @ 2008 04 29, 00:00)

Mes irgi taip darysim. biggrin.gif
Atsakyti
puodukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 29, 10:46)
Hm, o tai jeigu mes su vaiku skrendam, tai ir mums duos? g.gif

nea, jums neduos, duos vaikui mirksiukas.gif

O jei turit kazkokiu neramumu, paskambinkit i agentura, su kurios lektuvais skrisit, ir viska pasakys - ko galima, ko ne. Mes vandens ramiausiai 2 litrus is Lietuvos issivezem, net paragaut neprase, tik paklause, ar termuse ir butely vanduo vaikui. Amerikoj buteli ateme, o termusa paliko, nes nemate, kad ten vanduo doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, mes jau grįžom iš Turkijos wub.gif

Oras buvo fantastiškas, pavėsyje 25-29 laipsniai, tai ant saules virš 30. Bet nebuvo tos Turkiškos drėgmės, kuri taip vargina, tai norėjosi ištisai būti lauke ir šildytis saulutėje wub.gif Pats maloniausias oras, iš visų mano 3 kartų Turkijoje biggrin.gif

QUOTE(Burka @ 2008 04 23, 12:01)
Kita sestadieni iskrendam i Egipta su trim vaikais: 4m, 1,7m ir 4 menesiu biggrin.gif su didesniais manau jokio vargo nebus,pernai su jais jau buvom Tunise,tai jie "patikrinti",gal kiek neramu del mazosios,bet manau viskas bus gerai biggrin.gif

Maisto neimsim(pernai emem mazajam tyreliu),nes vyresnieji valgo ta pati,ka ir mes,taigi problemu nebus,o mazoji tik mamytes pienuku minta biggrin.gif

Labutis, įsivaizduoju, kokia faina jūsų kompanija wub.gif

Aš manau, kad kaip tik su mažyle nebus problemų jokių, o va su viduriniuoju, tai tikrai bus daugiau. Mūsų mažei pusantrų metukų, manaiu, kad vienas lengvumas bus su ja šį kartą, lyginant praeitais metais, kai keliavom, kai jai buvo 10 mėn. Bet klydau. Pernai ji dar geria nevaikščiojo, dar gerai nežinojo, ko nori, ko ne, buvo lengva ją "išdurti" nukreipus dėmesį kitur, nors to visai nereikėjo, nes buvo auksinis vaikas, miegojo gerai, neverkė visai, skrydį puikiiai atleikė. O šiemet jau panelė su savo nuomone, "išdurt" jos nebeišeina, nori to ar ano ir viskas (nors namie ji labai gerutė, savarankiška ir nereikalaujanti daug dėmesio), dar nėra tokia protinga, kad suprastų priežastis, kodėl negalima to ar ano, tik supranta ir giliai ima į širdį tai, kad aš draudžiu. Reikia labai saugoti prie baseino, nes vis kiša kojytę, gali paslysti, kad ir su specialiais batukais. reikia stebėti, kad didesni vaikai neužčiuožtų baseine ir tt. Nors maniškė viena į baseina nelįsdavo, pasakydavau "atsargiai, viena ten neik", bet tada turi pastoviai užsiimti su vaiku ir sugalvot jam pramogų, tai kad ramiai maudytis ir degintis, kaip pernai metais su 10 mėn. vaiku, tikrai nepavyks.

Taip kad dėl mažylės bus mažiausiai problemų, nes ji visad jum po akimis, niekur nepabėgs, nenulys ir tt, o su viduriniuoju - daugiausiai, nes jis dar nėra gerai protaujantis ir suvokiantis kodėl, kaip, kur ir tt.

Mums pasisekė, kad kartu važiavo tėvai, sesuo su savo 5 ir 9 metų vaikais. Todėl pasikeisdami pakeliavom, pasideginom, pasimaudėm, papramogavom, žodžiu liuks pailsėjom, nes jei be jų, tai apie ekskursijas su tokio amžiaus vaiku net nesvajočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 04 29, 12:12)
nea, jums neduos, duos vaikui  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Aš tą ir turėjau omeny, ar duos vaikui. doh.gif Blogai išsireiškiau. blush2.gif
QUOTE(žibutė @ 2008 04 29, 18:07)
Sveikutės, mes jau grįžom iš Turkijos wub.gif

Oooo jau atsiilsėjot. bigsmile.gif Laukiam nuotraukyčių. bigsmile.gif

Jetus, dabar aš bijot pradėjau, kad mažiukę labai saugoti reikės. ax.gif Nu bet nieko, tik dar labiau įsitikinau, kad normaliai nepailsėsim. biggrin.gif Bent būsiu morališkai nusiteikus. ax.gif
Beje, o vežimas pravertė? Kaip maistas? Ar tiko mažiukei? Neviduriavo? Tiek daug klausimų turiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Zibute, smagu kad gerai pailsejot thumbup.gif
Del vezimo ir man idomu - ar pasiteisino g.gif man dilema imti ar ne. Siaip galima bus viesbutyje issinuomoti, bet jeigu jau nebus laisvu, tai.... vat ir galvoju doh.gif

QUOTE(Amiletta @ 2008 04 29, 18:43)
lotuliukas.gif Aš tą ir turėjau omeny, ar duos vaikui. doh.gif Blogai išsireiškiau.  blush2.gif

Jetus, dabar aš bijot pradėjau, kad mažiukę labai saugoti reikės. ax.gif Nu bet nieko, tik dar labiau įsitikinau, kad normaliai nepailsėsim. biggrin.gif Bent būsiu morališkai nusiteikus. ax.gif
Beje, o vežimas pravertė? Kaip maistas? Ar tiko mažiukei? Neviduriavo? Tiek daug klausimų turiu. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 29, 11:09)

o kas matet tokiu Lietuvioj pirkti ?

nes man su vyresniaja po skrydzio ir keliones ( na as cia taip galvoju- nes nebuvo puoduko o ji kitur sunkiai padarydavo , i pampersa jau buvo atpratusi) tai su viduriais problemos atsirado kad 2 metus kankinomes .
tai kazkaip su mazaja noreciau siu problemu isvengti
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 29, 18:43)
lotuliukas.gif Aš tą ir turėjau omeny, ar duos vaikui. doh.gif Blogai išsireiškiau.  blush2.gif

Vežimas mums pravertė miegui lauke, nors dažniau eidavom migdyti į kambarį, nes ten išmiegodavo 3 val, o vežime tik apie valandą. O šiaip mažė pati norėdavo vaikščioti daugiau, bet kartais ir pasivažinėdavome su vežimu. Dar jis pagelbėjo orouoste, susidėdavome rankinį bagažą visi į jį, tada nereikėdavo patiems tampyti tongue.gif lotuliukas.gif

Maistas buvo tikrai labai įvarus pas mus viešbuty, 10 balų - ir košės, ir blyneliai, ir jogurtai, varškytės, ir omletai, kiaušinienės, virti kiaušiniai, kotletukai, vištiena, troškiniai - na maisto vaikui buvo per akis, bet mažė nelabai valgė visą atostogų laiką doh.gif kažkaip pastebėjau, visi tokio mažiaus vaikai turėjo problemų su apetitu kažkodėl.... g.gif suvalgo porą šaukštų ir viskas, tai primaitinom pyragėliais, sausainiais, vaisiais, žodžiu tuo, ką bent jau valgė doh.gif Neviduriavo nei mažiukė, nei mes, nes maistas buvo lb geras, skanus, šviežias thumbup.gif
QUOTE(likan @ 2008 04 29, 22:54)
Zibute, smagu kad gerai pailsejot  thumbup.gif
Del vezimo ir man idomu - ar pasiteisino  g.gif  man dilema imti ar ne. Siaip galima bus viesbutyje issinuomoti, bet jeigu jau nebus laisvu, tai.... vat ir galvoju  doh.gif

Ačiū 4u.gif
na sakau, vežimas nepasiteisino tiek, kiek tikėjausi, kiek praeitais metais, bet turbūt vėl vežčiausi, ypač dėl miego, jei nesinori ilgam lįsti į kambarį, o pabūt lauke g.gif
Atsakyti
Kaip šaunu. thumbup.gif
Žibute, o nuotraukyčių nebus? blush2.gif

Va pas mus viešbutyje irgi yra vežimėlių nuoma, bet kažkaip nesitikiu nieko gero. Visgi gali būti, kad vežimai be gulimos padeties. g.gif Vešimės savo, nors MB labai prieš. Sako, kad nereikalingas vežimas bus. Manau, jeigu nebus reikalingas, tai pastatysim ir stovės, gi vistiek nereikia mokėt už jį. Geriau apsidraust. ax.gif

Dar maistas. Šaunu, kad pas jus taip gerai buvo. Aš laaabai tikiuosi, kad ir pas mus bus gerai, nors viešbutis 4 žv. Bet dėl visą ko- reikės bakterijų pagirdyt. Beje, žibute, gal galėtum įmesti daiktų sąrašiuką, kuriuos ėmei. Vaistukų irgi. Būčiau labai labai dėkinga. wub.gif
Atsakyti