Sveikutės, mes jau grįžom iš Turkijos
Oras buvo fantastiškas, pavėsyje 25-29 laipsniai, tai ant saules virš 30. Bet nebuvo tos Turkiškos drėgmės, kuri taip vargina, tai norėjosi ištisai būti lauke ir šildytis saulutėje

Pats maloniausias oras, iš visų mano 3 kartų Turkijoje
QUOTE(Burka @ 2008 04 23, 12:01)
Kita sestadieni iskrendam i Egipta su trim vaikais: 4m, 1,7m ir 4 menesiu

su didesniais manau jokio vargo nebus,pernai su jais jau buvom Tunise,tai jie "patikrinti",gal kiek neramu del mazosios,bet manau viskas bus gerai
Maisto neimsim(pernai emem mazajam tyreliu),nes vyresnieji valgo ta pati,ka ir mes,taigi problemu nebus,o mazoji tik mamytes pienuku minta
Labutis, įsivaizduoju, kokia faina jūsų kompanija
Aš manau, kad kaip tik su mažyle nebus problemų jokių, o va su viduriniuoju, tai tikrai bus daugiau. Mūsų mažei pusantrų metukų, manaiu, kad vienas lengvumas bus su ja šį kartą, lyginant praeitais metais, kai keliavom, kai jai buvo 10 mėn. Bet klydau. Pernai ji dar geria nevaikščiojo, dar gerai nežinojo, ko nori, ko ne, buvo lengva ją "išdurti" nukreipus dėmesį kitur, nors to visai nereikėjo, nes buvo auksinis vaikas, miegojo gerai, neverkė visai, skrydį puikiiai atleikė. O šiemet jau panelė su savo nuomone, "išdurt" jos nebeišeina, nori to ar ano ir viskas (nors namie ji labai gerutė, savarankiška ir nereikalaujanti daug dėmesio), dar nėra tokia protinga, kad suprastų priežastis, kodėl negalima to ar ano, tik supranta ir giliai ima į širdį tai, kad aš draudžiu. Reikia labai saugoti prie baseino, nes vis kiša kojytę, gali paslysti, kad ir su specialiais batukais. reikia stebėti, kad didesni vaikai neužčiuožtų baseine ir tt. Nors maniškė viena į baseina nelįsdavo, pasakydavau "atsargiai, viena ten neik", bet tada turi pastoviai užsiimti su vaiku ir sugalvot jam pramogų, tai kad ramiai maudytis ir degintis, kaip pernai metais su 10 mėn. vaiku, tikrai nepavyks.
Taip kad dėl mažylės bus mažiausiai problemų, nes ji visad jum po akimis, niekur nepabėgs, nenulys ir tt, o su viduriniuoju - daugiausiai, nes jis dar nėra gerai protaujantis ir suvokiantis kodėl, kaip, kur ir tt.
Mums pasisekė, kad kartu važiavo tėvai, sesuo su savo 5 ir 9 metų vaikais. Todėl pasikeisdami pakeliavom, pasideginom, pasimaudėm, papramogavom, žodžiu liuks pailsėjom, nes jei be jų, tai apie ekskursijas su tokio amžiaus vaiku net nesvajočiau