Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(aniuta241 @ 2008 05 08, 21:15)
Del lektuvo ir pati pergyvenau, bet be reikalo: tenai skridome po pietu, buvo issimiegojes, ir dare tusovke lektuve - dainavo, soko, stiuardesem akytes rode! Zodziu apsalus buvau  bigsmile.gif O atgal skridome anksti ryte, tai miegojo visa laika. Autobuse buvo biski sunkiau, na bet susitvarkeme. Sakyciau taip - jei vaziuojat i Turkija i penkias zvaigzdutes - tikrai nereikes niekuom rupintis. O vaikai jiems is vis kaip sventi, tereikia tik paprasyti - ir viska padarys.
Papildyta:
Tiesa dar kas del viesbucio: jei vaziuosit su maziuku, pasistenkit issirinkti viesbuti ne mieste. Musu buvo uz mazo miestelio. Tiek grazios gamtos ir aplink, ir pacioje viesbucio teritorijoje - fantastika!!! Labai jautiesi svarus ir grynas oras.

Maniškė tai jau didesnė, tai šįkart į priekį lėktuve pamiegojo tik pusvalandį, o kai skridom atgal, miegojo valandą. Sakyčiau, su vaiku iki metų daug paprasčiau keliauti, kaip ir mums pernai buvo. Šiemet, manau, buvo sunkiausias laikas (nesakau, kad buvo blogai, tiesiog lyginu su pernai, tai tikrai sudėtingiau buvo), o jau kitais metais, kai bus 2,5 metuko, tai vėl bus paprasta smile.gif Tikiuosi tongue.gif

mūsų viešbutis irgi buvo 5* ir buvo ne mieste thumbup.gif mieste paprasčiausiai nėra galimybių pastatyti didelį erdvų viešbutį su didele žalia teritorija. Todėl dauguma 5* viešbučių stovi kaimuose tongue.gif

Tiesa, dėl slidumo, nu pas mus taip pat buvo visų baseinų teritorija apklijuota plytelėm, tokiom lyg grublėtom, neslystančiom, nu bet sugebėjau paslyst lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 09 gegužės 2008 - 08:48
mūsų viešbutis irgi buvo 5* ir buvo ne mieste thumbup.gif mieste paprasčiausiai nėra galimybių pastatyti didelį erdvų viešbutį su didele žalia teritorija. Todėl dauguma 5* viešbučių stovi kaimuose tongue.gif

As del to sakiau, kad mes vaziuodami atgal pravaziavome per kitus Nova turo viesbucius paciame Kemere (reikejo kitus turistus surinkti) buvo ir 5* , tai galiu uztikrintai pasakyti kad nenoreciau ten vaziuoti. Gal ir grazu...bet man nepatiko.

Atsakyti
Turiu klausimuką dėl kremuko nuo saulės. Gal kas SebaMed turėjot? Man draugė pasakė, kad jie labai parfumuoti. Rekomendavo Eucerin pirkti. g.gif Ką manot?

Dėl slidumo, tai pernai Tunise aš irgi vos nesivožiau prie baseino. lotuliukas.gif Bet labai grakščiai susigriebiau. biggrin.gif Net draugai pagyrė.
Kai buvom Druskininkų Vandens parke, maniškė labai slidinėjo. Tam vaikiškam baseine baisu buvo paleist vieną. Tai dabar apsidraudimui tapkutes vešimės. Jos atviros, tai tikrai nesušus. smile.gif
Ir dar, nežinau dėl tų tyrelių. Maniškė jų nevalgo jau, bet gal paimti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 05 08, 14:59)
TAi jei ką domina, paieškokit Norfoj, pas save prie namų dar mačiau ne vieną biggrin.gif

Ačiū už patarimą - būtinai paieškosiu - mum gi dviejų reikia. doh.gif

QUOTE(aniuta241 @ 2008 05 08, 21:15)
Sakyciau taip - jei vaziuojat i Turkija i penkias zvaigzdutes - tikrai nereikes niekuom rupintis. O vaikai jiems is vis kaip sventi, tereikia tik paprasyti - ir viska padarys.

To labai tikiuosi. bigsmile.gif Beje, o restoranuose a la carte kaip su vaikais mažais pavyksta išbūti?
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 09, 09:58)
Turiu klausimuką dėl kremuko nuo saulės. Gal kas SebaMed turėjot? Man draugė pasakė, kad jie labai parfumuoti. Rekomendavo Eucerin pirkti. g.gif Ką manot?

Ir dar, nežinau dėl tų tyrelių. Maniškė jų nevalgo jau, bet gal paimti? unsure.gif

As turiu ir sebamed, man labai patiko. Tikrai nepasakyciau kad blogai kazkas su juo. Maziukas visa diena lauke - net neparaudo! O kas del tyreliu - jei nevalgo tai ir nevalgys greiciausiai, nes kai karsta tai maziukai visai valgyti nenori.Neverskit ir nepergyvenkit, juk ir suaugusieji nalebea valgo kai karsta. Svarbiausia gerti duokit kuo daugiau! smile.gif
Papildyta:
To labai tikiuosi.  bigsmile.gif Beje, o restoranuose a la carte kaip su vaikais mažais pavyksta išbūti?

Mums tai sunkiai sekesi...Na bet daugelyje restoranu LABAI gretai viskas vyksta. Tiesiog nespeji pavalgyti ir jau nunesa blink.gif taip kad kal ir pavyks isbuti. O i kai kuriuos ir neverta eiti, nes neskanu. Priklauso nuo viesbucio.
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2008 05 08, 19:30)
Sveikos mamytes! ka tik grizome is pirmu savo atostogu su maziuku ( bus metukai uz poros dienu). Buvome Turkijoje, Tekirova miestelyje. Tad galeciau pasidalinti nauja patirtimi  smile.gif Is daugybes paimtu vaistuku nieko neprireike. Tik labai svarbu nepamirsti pleistriuku (jei pritrins kojyte pvz.) ir zaizdeliu tepaliuko. Taipogi kremuka nuo saules kuo stipresni(as emiau SPF50). Tapkyciu prie baseino nereikejo, nes net labai noredamas ten nepaslysi, o kai karsta, tai labai susunta kojyte. Taciau einant prie juros ar i jura tai guminiai batukai BUTINI visai seimai! Kas del maisto - emiau tik uzpilama pieniska kose (BeBe), bet neprireike. Kitakart pasiimsiu tyreliu vaisiniu, nes kai karsta,tai apie mesos ar darzoviu valgyma galima pamirsti - vaikas norejo tik gerti ir obuoliuka. Na berods viskas kol kas. Jei kils kokiu klausimu - mielai atsakysiu!  4u.gif

mes jau greitai vykstam į Turkiją, nusipirkau kremo SPF 30, kažin ar ne permažas g.gif
Atsakyti
labas
gal galit paaiškinti, kur sėdi vaikas lėktuve?pvz 2 metuku žmogutis.ar yra kėdutės spec, ar tėvams ant kelių ar kaip ten būna g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2008 05 09, 19:14)
mes jau greitai vykstam į Turkiją, nusipirkau kremo SPF 30, kažin ar ne permažas  g.gif

Nebus smile.gif tiesiog dazniau tepkite, kas kokia valanda dvi. Nors ir parasyta kad vandeniui atsparus, bet vistiek nusitrina as nusiplauna. as turejau pries tai Sebamed SPF30 - super kremukas!!!Tik tepiau dazniau, ypac ant petuku ir nosytes, nors ir kepuryte su skarele ir snapeliu buvo.
Papildyta:
QUOTE(ivory @ 2008 05 09, 19:15)
labas
gal galit paaiškinti, kur sėdi vaikas lėktuve?pvz 2 metuku žmogutis.ar yra kėdutės spec, ar tėvams ant kelių ar kaip ten būna g.gif  4u.gif

Jei bilietas atkirai vaikuciui pirktas, tada jis turi tureti savo kede. O vaikuciai iki 2 metu berods - nemokamai. Tai sedi pas mama ar teti ant keliu. Duoda specialu saugos dirziuka.
Atsakyti
Niu ka, as jau pakuoju daiktukus. Antradieni isskrendam i Kreta thumbup.gif Kazkoks nerimas ima, panikuoju del lektuvo, nezinau, kaip mano aktyviste i ji sureguos ,nes dabar sako, kad neskris doh.gif
Prisipirkau visko (tyreliu, kosiu, vaistu visokiu ai, tegul buna, nei nebuna). Dabar suku galva del bagazo ir aprangos...vis gi 12 dienu, o skalbti tai as nelabai noriu...berods Aniuta rase,kad reiktu rinktis didelius ir uz miesto viesbucius, tai as po to parasysiu, kaip mums sekes su mazu viesbuciu ir netoli meisto, nes ko tai i kaima as nenorejau, kazkaip visalaik lindet viesbutyje nenoriu, o po kaima irgi nepavaiksciosi per daug....
Niu, matysiu,kaip ten mum seksis g.gif
Atsakyti
kitą savaitę aš su savo vaiku kuriam 3 metukai išskrendu į Norvegiją,ir labai nerimauju dėl to,nežinau kaip perneš tą skrydį mano mažiukas. g.gif Norėjaun paklausti kaip jūsų mažyliai reaguoją į skrydį lektuvu?
Atsakyti
Mums iki kelionės į Turkiją liko kiek daugiau nei savaitė, o dukrytei niekaip nesibaigia sloga. Prieš pusantro mėnesio persirgom plaučių uždegimu. Dabar jis visiškai praėjęs, daktarai sako, kad dėl buvusios ligos kelionės atsisakyti neturėtume. Bet sloga tęsiasi jau tris savaites. Prieš kelias dienas jau buvo beveik praėjusi, jau buvau atsipalaidavusi, kad viskas gerai, tačiau šiandien sloga vėl bėga upeliais. Kaip aš nelaukiu tos kelionės.... doh.gif ir kaip aš gailiuosi, kad su tokiu mažu vaiku iš viso ją planavome... doh.gif. Arba reikėjo jos atsisakyti, tik vaikui susirgus. Nes dabar aš visai pasimetusi. Jei mergaitė dar sloguos prieš pat kelionę, nežinau, ar pasiryšiu važiuoti su sergančiu vaiku. O atsisakius kelionės nuostoliai bus didžiuliai.
O gal kaip tik pakeitus klimatą, mergaitei pagerės.... Dar man niekad taip nėra buvę, kad šitaip nežinočiau, kaip pasielgti...
Atsakyti
kazkada zadejau mestelt saraseli butiniausiu daiktu su savim kelionei (vaikui):
maistas (misinelis,arbatos,sultys,tyreles,koses)
buteliukai,maisto sildytuvas,arbatinukas
pampersai,pampersai maudynems,pripuciami geriai (ratas,baseinas)
rubeliai
kosmetika(sudocremas,sampunas,kremas nuo saules)
zaislai
vaistai(nuo kosulio,slogos,glimos alergijos,tepmeraturos,termometra irgi emia ir t.t.)
cia turbut pagrindiniai daiktai vaikui rolleyes.gif
Atsakyti