Mes baseinuką imsim.

QUOTE(baltanosis @ 2008 05 07, 08:01)
na as paimsiu po tyrele kas dienai su mesa/zuvimi dar kosiu uzpilamu 2-3 dezutes, paprastu sausainiu, keleta vaisiniu tyreliu. dabar ieskau sketuko ant vezimuko, viena mama minejo, kad labai reikalingas daiktas, nes saule is visur plieskia, neimanoma apsaugoti. musiskiui bus 13 men kai skrisim 
Papildyta:
galvoju dar ar imti maza pripuciama baseinuka ?

Papildyta:
galvoju dar ar imti maza pripuciama baseinuka ?

aga tikrai gera mintis, gal ir mums maziuka baseiniuka nusipirkti

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 13:49)
Na va, aš jau irgi apsisprendus vežimą imti. Bet visi pažįstami tai išgirdę pasukioja pirštu prie smilkinio.
Tipo, kam. Panešios tėvas vaiką.
Vistiek manau, kad pavargs ten tas vaikas, ir pamiegos gal net vežime. Nors čia ji jau nebemiega. O jeigu ir ne, taigi vežimas valgyt neprašo. Pastatei ir ramu. Va MB dar spyriojasi, bet jau tyli, nes pasakiau, kad pati vežimą tampysiu.
O kokį jūs vežimą imat? Su gulima padėtim?

Vistiek manau, kad pavargs ten tas vaikas, ir pamiegos gal net vežime. Nors čia ji jau nebemiega. O jeigu ir ne, taigi vežimas valgyt neprašo. Pastatei ir ramu. Va MB dar spyriojasi, bet jau tyli, nes pasakiau, kad pati vežimą tampysiu.

O kokį jūs vežimą imat? Su gulima padėtim?

Imk imk vezima, neprasausi tikrai. Mes imsim sketuka Chicco London, ten yra tokia gulima padetis, gal ne visai 100% horizontali, bet beveik. O ruosiames Turkijon. Bet dar visokiu niuansu yra, gali tekt ir atidet atostogas, tai labai nedetalizuoju kol kas nieko...
nu del baseinuko tai nezinau ar verta... tempsit, pusit ten, idomu kiek vaikas nores juose buti, o vandens pripildyt dar, o jei vanduo is baseino tai su chlorkem, jei is juros tai surus... jei is krano kol isils
man vat idomu kaip dvieju metuku vaikai elgiasi skrydzio metu, suprantu kad visaip buna, bet vistiek.. pernai kai skridom vaikui buvo 9 men, viskas buvo puiku, siemet jau pastebiu, kad kartais visai netiketai islenda kokios nors baimes, sumastys pvz, kad nenori jis skristi lektuvu, prades rekti, kad lipam is cia...
o kad irodyti kazka jam ivairiais budais, nemazai laiko uztrunka...

man vat idomu kaip dvieju metuku vaikai elgiasi skrydzio metu, suprantu kad visaip buna, bet vistiek.. pernai kai skridom vaikui buvo 9 men, viskas buvo puiku, siemet jau pastebiu, kad kartais visai netiketai islenda kokios nors baimes, sumastys pvz, kad nenori jis skristi lektuvu, prades rekti, kad lipam is cia...

Baseinukas mažas, tikrai plaučių nesusigadinsi, jeigu pripūsi.
O dėl vandens, tai ar taip ar taip, vistiek ir jūroj maudysis, ir baseine. Tai koks skirtumas?
Vistiek manau, kad pravers, o jeigu ne- tai daug vietos neužėma. Ir šiaip, maniškė labai vandenį mėgsta. Pastatei į pavėsį ir tegu pliuškenasi.
Bent jau aš taip manau.

Bent jau aš taip manau.
QUOTE(Skorpe @ 2008 05 06, 14:19)
maniskiui irgi kai skrisime bus beveik 13 men. taciau as sakiau kosiu uzpilamu ir tyreliu su emsa ar zuvimi paimsiu ir arbatytes dar.na kazin kiek nepriimsiu, bet kelta isidesiu del visa ko... 

Kai grįši, papasakosi kaip sekėsi ir ko vaikučiui reikėjo.

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 07, 09:55)
O šitas kam? Juk yra ir varliukam tokiem maži baseinai prie viešbučių.

O prie jūros juk nėra.
Ui, o jūron neleisi?

Leisiu ir jūron, bet parašiau jau anksčiau, ką manau dėl baseino.

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 07, 17:40)
Supratau.

O jūs vaikams kokių pripučiamų ratų imat? (Spėju MB mano sudėtus daiktus atrūšiuos ir pusę paliks, nes mėgstu persistengti

QUOTE(Emilė @ 2008 05 08, 12:19)
Supratau.
Idėja gal ir gera, nes po skėčiu šiaip neįmanoma išlaikyti būtų, o baseiniuke sau taškysis be bėdos.
O jūs vaikams kokių pripučiamų ratų imat? (Spėju MB mano sudėtus daiktus atrūšiuos ir pusę paliks, nes mėgstu persistengti
).

va toki tai noreciau pasiimt

Drauge su mazyle vaziavo atostoagut, tai patare prisiimti ratu, baseiniuka, zaisliuku, kelias kepures nuos saules, jei pamestu kartais - viso to galima ir ten aisku nusipirkti, bet sitokios poilsio prekes su dideliu antkainiu... Taip kad jei yra galimybe, tai ir vezkites.