Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(aniuta241 @ 2008 06 05, 18:00)
Aciu  4u.gif Sumokejom 16 Lt. Stikliukai su 100% UV apsauga  thumbup.gif

Tikrai? blink.gif

QUOTE(zuika/puika @ 2008 06 05, 19:13)
Gal kam irgi naudinga bus. Skrendant su Novaturu (Aurelos reisais) galima vaikams uzsakyti Vaikiska meniu.Kaina 15 Lt. Siandien domejausi tuo klausimu - tai man pacioj Aureloj atsake, kad Vaikiskas meniu - tai dazniausiai pieniskos desreles arba blyneliai, na ir aisku gerimas.

Reikes pasidometi,aciuks
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 06 06, 14:04)

Na as pati buvau labai nustebus, nes kitur visi nemaziau 80!!! Bet tikrai super, ir negaila jei sulauzys ar ka...
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2008 06 05, 18:00)
Aciu  4u.gif Sumokejom 16 Lt. Stikliukai su 100% UV apsauga  thumbup.gif

Tikrai super kaina thumbup.gif Reiks būtinai pasižvalgyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2008 06 06, 14:08)
Na as pati buvau labai nustebus, nes kitur visi nemaziau 80!!! Bet tikrai super, ir negaila jei sulauzys ar ka...

Reikes butinai uzsukti
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2008 06 06, 14:08)

Nu neįsivaizduoju kaip išbūtų mano kleckai nenusiplėšę akinukų. unsure.gif Tik didieji juos turi, o mažiai gal ir be to apsieis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 06 06, 17:22)
Nu neįsivaizduoju kaip išbūtų mano kleckai nenusiplėšę akinukų.  unsure.gif Tik didieji juos turi, o mažiai gal ir be to apsieis.  doh.gif
Maniškė irgi. doh.gif
Atsakyti
Mes imsime i kelione sportini vezimuka, tik nezinau kaip ji geriau supakuoti g.gif Kalbejomes su agentura, ar galima vezimuka veztis iki lektuvo tai sake, kad negalima reik priduoti i bendra bagaza schmoll.gif Dar skambinau i avialinijas, tai irgi ta pati pasake verysad.gif
Mes skrendam su flyLAL . Gal kas su jais skridote ar jums leido vezimuka iki lektuvo nusivezti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2008 06 06, 18:49)
Mes imsime i kelione sportini vezimuka, tik nezinau kaip ji geriau supakuoti g.gif Kalbejomes su agentura, ar galima vezimuka veztis iki lektuvo tai sake, kad negalima reik priduoti i bendra bagaza schmoll.gif Dar skambinau  i avialinijas, tai irgi ta pati pasake verysad.gif
Mes skrendam su flyLAL . Gal kas su jais skridote ar jums leido vezimuka iki lektuvo nusivezti unsure.gif

Kas cia per nesamones doh.gif Tai zinoma, kad galima vezimuka vezti iki lektuvo. O priejus prie lektuvo ji paims ir pades i bagaza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilvijaG: 06 birželio 2008 - 19:19
QUOTE(Kačia @ 2008 06 06, 18:49)
Mes imsime i kelione sportini vezimuka, tik nezinau kaip ji geriau supakuoti g.gif Kalbejomes su agentura, ar galima vezimuka veztis iki lektuvo tai sake, kad negalima reik priduoti i bendra bagaza schmoll.gif Dar skambinau  i avialinijas, tai irgi ta pati pasake verysad.gif

Man atrodo, jus suklaidino arba jus ne taip kazka supratot - vezimuko atvirksciai nerekomenduojama priduoti i bendra bagaza. Ir visi apie tai tik kalba. smile.gif
Atsakyti
gal jusu klausima suprato kai "ar galima imti i lektuva" tai ir pasake, kad ne. vezimukus iki lektuvo veztis galima visam pasaulyje su visom avialinijom skrendant. is ten paims ir pades i bagazo vieta tokiems daiktams skirta. O i bendra atidavus tai neaisku kas is jo liks ten...
Papildyta:
ai ir dar kadangi klausiat del Flylal konkreciai... taip skridau.. kovo menesi i lietuva, balandzio is lietuvos ir turejau ne tik vezimuka, bet ir auto kede, kuri kaip lopsys tvirtinosi i vezimuka mano dar nesedinciam vaikui... ir jokiu problemu nebuvo, tik reikejo prie lektuvo jiems parodyt kaip nusiima tas lopsys, akd jie vezimuka sulankstytu... atskridus, vezimuka prie lektuvo ir atiduodavo...
Atsakyti
Na, mums jau nebedaug iki kelionės liko, o aš susirgau. Ir mažiukė pakosti. doh.gif Girdau sirupėlį jai, o save jau konkrečiai vaistais farširuoju. Tikiuosi pavyks pasveikti iki kelionės. unsure.gif Nu kaip nelaiku susirgau...
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 10, 09:35)
Na, mums jau nebedaug iki kelionės liko, o aš susirgau. Ir mažiukė pakosti. doh.gif Girdau sirupėlį jai, o save jau konkrečiai vaistais farširuoju. Tikiuosi pavyks pasveikti iki kelionės. unsure.gif Nu kaip nelaiku susirgau...

Oi, kaip užjaučiu verysad.gif Tikiuosi, pasitaisysi, o mažė stipriau nesusirgs, matau, dar 4 dienos liko iki atostogų jūsų, viskas turi būt gerai, gal tik pasiruošimo rūpesčiai ne tokie malonūs... verysad.gif
Atsakyti