Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(neringata @ 2008 06 10, 09:38)
Oi, kaip užjaučiu verysad.gif Tikiuosi, pasitaisysi, o mažė stipriau nesusirgs, matau, dar 4 dienos liko iki atostogų jūsų, viskas turi būt gerai, gal tik pasiruošimo rūpesčiai ne tokie malonūs... verysad.gif
Ačiū. smile.gif Tikėkimės greit pasveiksim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 10, 09:35)
Na, mums jau nebedaug iki kelionės liko, o aš susirgau. Ir mažiukė pakosti. doh.gif Girdau sirupėlį jai, o save jau konkrečiai vaistais farširuoju. Tikiuosi pavyks pasveikti iki kelionės. unsure.gif Nu kaip nelaiku susirgau...

Amiletta, stiprybės ir sveikatytėsjums su mažiuke, bet netgi jei kosti, viskas bus OK, aš abi savo paneles išsivežiau kosinčias, nulėkėm į turkiją, tai net sirupėlio nebereikėjo, abi staiga pasveiko thumbup.gif , linkiu to paties ir jums 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas, mergytės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 10, 09:35)
Na, mums jau nebedaug iki kelionės liko, o aš susirgau. Ir mažiukė pakosti. doh.gif Girdau sirupėlį jai, o save jau konkrečiai vaistais farširuoju. Tikiuosi pavyks pasveikti iki kelionės. unsure.gif Nu kaip nelaiku susirgau...

Sveikatos tau ir mazytei wub.gif
Atsakyti
O kad nuo palinkėjimų galima būtų pasveikti. hihihi.gif Ačiū Gulia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 10 birželio 2008 - 10:55
Beje, kas ruošiatės pirkti Ermitaže pripučiamus ratus kūdikiams (toks, kur per klyniuką "sulopyta", kad neiškristų mažylis) tai žiūrėkit iškarto ar nebrokuotas. Mes jau va tris kartus keitėm. Vis orą leido. doh.gif Tai dabar gal pasiseks, neleidžia kol kas. smile.gif
Dar norėjo mus apkaltinti, kad vaikas praduria. doh.gif
Atsakyti
Beje, kas ruošiatės pirkti Ermitaže pripučiamus ratus kūdikiams (toks, kur per klyniuką "sulopyta", kad neiškristų mažylis) tai žiūrėkit iškarto ar nebrokuotas. Mes jau va tris kartus keitėm. Vis orą leido. doh.gif Tai dabar gal pasiseks, neleidžia kol kas. smile.gif
Dar norėjo mus apkaltinti, kad vaikas praduria. doh.gif

O geras, einu savo rato tikrinti blink.gif galvojau ji ispokuoti tik nuvykus g.gif ( mes tai pirkom Senukuose, toki laiva su vairu rolleyes.gif )
Atsakyti
Aš irgi galvojau taip padaryt, bet gerai, kad patikrinom. doh.gif
Atsakyti
Grizom sekmadieni is Kretos smile.gif Neprireike jokiu striukiu, megztiniu. Gal tik vakare plono megztuko reikejo prie juros. Oro temp. buvo apie 27 pavesy diena, vanduo tai dar vesokas, koks 20 laipsniu.
Mano didesnyji vaika labiausiai kankino uodai, gan smarkiai sukandziojo.

Sia sav. su vaikais isvykstu i Kreta ir labai bijau uodu ir kitokiu parazitu dry.gif gal kas buvote ar tu kraugeriu visur pilna (pvz. pliaze ar viesbutyje), Po kemsynus landzioti nesiruosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2008 06 10, 20:13)
Sia sav. su vaikais isvykstu i Kreta ir labai bijau uodu ir kitokiu parazitu dry.gif gal kas buvote ar tu kraugeriu visur pilna (pvz. pliaze ar viesbutyje), Po kemsynus landzioti nesiruosiu lotuliukas.gif

As isvis ju labai bijau, mane alergizuoja blink.gif O Turkijoj daug besikandziojanciu zvimbianciu padariuku kazin? g.gif
Atsakyti
Mes tai nuo uodų nieko neimsim. g.gif
Atsakyti
Mes Turkijoje buvom gegužės 20-31 dienomis. Nė vieno uodo nesutikom unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti