Oi, kaip užjaučiu Tikiuosi, pasitaisysi, o mažė stipriau nesusirgs, matau, dar 4 dienos liko iki atostogų jūsų, viskas turi būt gerai, gal tik pasiruošimo rūpesčiai ne tokie malonūs...
Na, mums jau nebedaug iki kelionės liko, o aš susirgau. Ir mažiukė pakosti. Girdau sirupėlį jai, o save jau konkrečiai vaistais farširuoju. Tikiuosi pavyks pasveikti iki kelionės. Nu kaip nelaiku susirgau...
Amiletta, stiprybės ir sveikatytėsjums su mažiuke, bet netgi jei kosti, viskas bus OK, aš abi savo paneles išsivežiau kosinčias, nulėkėm į turkiją, tai net sirupėlio nebereikėjo, abi staiga pasveiko , linkiu to paties ir jums
Na, mums jau nebedaug iki kelionės liko, o aš susirgau. Ir mažiukė pakosti. Girdau sirupėlį jai, o save jau konkrečiai vaistais farširuoju. Tikiuosi pavyks pasveikti iki kelionės. Nu kaip nelaiku susirgau...
Beje, kas ruošiatės pirkti Ermitaže pripučiamus ratus kūdikiams (toks, kur per klyniuką "sulopyta", kad neiškristų mažylis) tai žiūrėkit iškarto ar nebrokuotas. Mes jau va tris kartus keitėm. Vis orą leido. Tai dabar gal pasiseks, neleidžia kol kas. Dar norėjo mus apkaltinti, kad vaikas praduria.
Beje, kas ruošiatės pirkti Ermitaže pripučiamus ratus kūdikiams (toks, kur per klyniuką "sulopyta", kad neiškristų mažylis) tai žiūrėkit iškarto ar nebrokuotas. Mes jau va tris kartus keitėm. Vis orą leido. doh.gif Tai dabar gal pasiseks, neleidžia kol kas. smile.gif Dar norėjo mus apkaltinti, kad vaikas praduria. doh.gif
O geras, einu savo rato tikrinti galvojau ji ispokuoti tik nuvykus ( mes tai pirkom Senukuose, toki laiva su vairu )
Grizom sekmadieni is Kretos smile.gif Neprireike jokiu striukiu, megztiniu. Gal tik vakare plono megztuko reikejo prie juros. Oro temp. buvo apie 27 pavesy diena, vanduo tai dar vesokas, koks 20 laipsniu. Mano didesnyji vaika labiausiai kankino uodai, gan smarkiai sukandziojo.
Sia sav. su vaikais isvykstu i Kreta ir labai bijau uodu ir kitokiu parazitu gal kas buvote ar tu kraugeriu visur pilna (pvz. pliaze ar viesbutyje), Po kemsynus landzioti nesiruosiu
Sia sav. su vaikais isvykstu i Kreta ir labai bijau uodu ir kitokiu parazitu gal kas buvote ar tu kraugeriu visur pilna (pvz. pliaze ar viesbutyje), Po kemsynus landzioti nesiruosiu