Sveikos merginos. Pirmiausia, visoms noriu padekoti uz komentarus apie maisto netoleravimo testa ir VEGA testa.
Susigundziau ir as, nes kilogramai kasmet po +2 prisidedavo ir tikrai jau buvau pasiryzusi imtis radikaliu priemoniu. Na, ka gi, pasidariau ir as vasaros pradzioj maisto netoleravimo testa, jis buvo ne is geruju, kaip ir tikejausi: daug produktu privalau atsisakyti, bet ziurint apskritai, gerus lietuviskus produktus valgyti galiu: burokelius, bulves (!) (kurias anksciau vis keisdavau grikiais, ryziais - o pasirodo pastarieji man netiko), mesos faktiskai jokios, kalakutiena tik - as jos ir nelabai valgydavau, tai nebuvo sunku, zuvies menke ir karpis, uogos - serbentai, vysnios, na, ir salotos, cukinijos, spinatai - na, saunus dietinis derinukas. Pieno produktu visu liepia atsisakyti is karto. Kruopos - mieziai ir soros.
90 proc. as to raciono laikydavausi, retkarciais sugriesydama gero sokolado gabaleliu, saukstu varskes ar vistienos mazu gabaleliu. Kas vakara pabegiodavau 1-2 km.
Sutapimas ar ne, po menesio man islindo tureta alergija, paumejo kaip reikiant. gal cia organizmo valymas? Labai susilpnejo nagai - turbut kalcio trukumas.
Nuejus po menesio, nenukrito ne kg, po dvieju menesiu pora kg. Tai beveik nieko - na, svarbu nepriaugau.
Bet man primigtynai siule pasidaryti zarnyno valyma ir VEGA testus - nustebe, kodel gi nepadejo NMT. Zarnyno valymo nesu linkusi darytis. VEGA testas taip pat kelia abejones. Beje, skydliaukes hormonai mano veikia puikiai.
Numesti noreciau 10 - 15 kg, nera zveriskai didelis svoris mano, bet vis tiek labai noreciau buti lieknesne.
Taigi, jei sveikai maitinates ir taip, ispudingu rezultatu nesitikekite.
O as ieskosiu ir bandysiu kitus budus

Nes labai noriu suliekneti.