Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 6

pavyzdziui stai sita vaistuka galim atsisiusti ir pacios ax.gif
28$ uz pirma paunda svorio ir +3$ uz kiekviena papildoma manau jeigu siustume 3-4 merginos uz siuntima gautusiu 10-15 usd ax.gif

beja radau kad amazoon.com taip pat turi isu prekiu ir jie siuncia i Europa bigsmile.gif

cia yra siuntimo mokesciai ax.gif
Atsakyti
tai tikrai jeigu yra cia esanciu kurios turi giminiu JAV tai galetume sumesti ant siuntimo...o jeigu pirks 1 buteliuka tai turbut nesudetinga prigriebti dar 3-4 ax.gif

arba galim bandyti prasyti Internetinese parduotuvese esanciu mamyciu...pas keleta siunciuosi rubelius tai gal kaip senai klientei padarytu isimti ir uzsakytu tu vaistuku doh.gif

o beja, kazin UK nieko panasaus nera? g.gif nes UK tai tikrai daug kas giminiu/pazistamu turi rolleyes.gif
[/quote]

O mane irgi suintrigavo, bet paziurejo to skyscio dueti, tai ji yra tokia:

COMPOSITION:
OXIPOR V.H.C.* is a lotion containing per 100 mL
Salicylic Acid 1,0 g
Benzocaine 2,0 g
Alcohol 42,7 mL Coal Tar Solution 48,5 mL

Benzokainas yra vietinis anestetikas, kuris slopina nervu funkcijas ir tuo paciu skausma.
Salicilo rugstis - antiseptikas, priesmikrobinis poveikis.
O toliau, net 42 dalis sudaro alkoholis...nelabai tai galiu komentuoti, nes daug kam gali grauzti ir t.t.. Man asmeniskai netinka.
Coal tar - nezinau, gal tai amerikietiskai reiskia derva, bet derinyje su alkoholiu ir benzokainu...

Gal dar liksiu prie tepaliuko, kuri man vaistines pagamina smile.gif Bent jau zinau, kad jame nera alkoholio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazella @ 2008 05 13, 11:05)
O mane irgi suintrigavo, bet paziurejo to skyscio dueti, tai ji yra tokia:

COMPOSITION:
OXIPOR V.H.C.* is a lotion containing per 100 mL
        Salicylic Acid        1,0 g
        Benzocaine        2,0 g
      Alcohol        42,7 mL        Coal Tar Solution        48,5 mL

Benzokainas yra vietinis anestetikas, kuris slopina nervu funkcijas ir tuo paciu skausma.
Salicilo rugstis - antiseptikas, priesmikrobinis poveikis.
O toliau, net 42 dalis sudaro alkoholis...nelabai tai galiu komentuoti, nes daug kam gali grauzti ir t.t.. Man asmeniskai netinka.
Coal tar - nezinau, gal tai amerikietiskai reiskia derva, bet derinyje su alkoholiu ir benzokainu...

Gal dar liksiu prie tepaliuko, kuri man vaistines pagamina smile.gif Bent jau zinau, kad jame nera alkoholio smile.gif

tikrai daug alkoholio blink.gif
bet perskaiciau atsiliepimus tai jie tikrai geri mastau.gif
Atsakyti
As siandien apmeciau greitai vaistus nuo pso, tai daug ju yra, kuriu sudetyje yra nemaza dalis alkoholio. Tai nezinau net g.gif Cia turbut labai individualu, vieniems padeda, kitiems - ne. Man tai labai grauzia, brrr...kaip grauzia tokie ir gydytoja nerekomendavo, tai as ju ir privengiu schmoll.gif
Vat siandien vel doze savo tepaliuko uzsakiau, rytoj tesiu savo gydyma...tiesa pasakius, jis mane baigia pribaigti. Ta smarve ir galvos trynimas doh.gif
O kunui bandziau kazkada Daivobet, tai man labai padejo thumbup.gif
Nezinau ar jis hormoninis... ax.gif
Atsakyti
zinok man alkoholis irgi labai grauzia, bet cia niekas negrauze schmoll.gif . gal tas anestetikas tai slopina. nors tiesa pasakius tai tuo metu man nebuvio dideliu kraujuojanciu berimu
g.gif . o coal tar tai tikrai derva. jis ir smirdi kaip derva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 13 gegužės 2008 - 19:52
QUOTE(naca @ 2008 05 13, 19:49)
zinok man alkoholis irgi labai grauzia, bet cia niekas negrauze schmoll.gif . gal tas anestetikas tai slopina. nors tiesa pasakius tai tuo metu man nebuvio dideliu kraujuojanciu berimu
g.gif . o coal tar tai tikrai derva. jis ir smirdi kaip derva

O kokiam laikui tau tai buvo efektyvu? Kaip greitai pagerejo odos bukle? Ar oda visai svari pasidare? Po kiek laiko atsinaujino? Ot uzpyliau klausimais biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, ar kam jau teko isbandyt Elideli? Man israse gydytoja pabandymui, bet ji nekompensuojamas, o jau kaina doh.gif
Ir dar pasake negera naujiena - kad greit nebeliks Daivonex tepalo, tik kremas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2008 05 14, 09:51)
Mergaites, ar kam jau teko isbandyt Elideli? Man israse gydytoja pabandymui, bet ji nekompensuojamas, o jau kaina  doh.gif
Ir dar pasake negera naujiena - kad greit nebeliks Daivonex tepalo, tik kremas... schmoll.gif

as naudojau kazkada daivonex, bet pries metus man buvo israsytas daivobet, kuris man kunui labai padejo, ypac vasara visas kuno demeles norisi apnaikinti...tai va tuomet as ji tepu, kad galeciau isdidziai pakelus galva i pliaza nueiti... ax.gif Be to, jis, jei neklystu, 80 proc. kompensuojamas...
Atsakyti
QUOTE(Gazella @ 2008 05 14, 14:31)
as naudojau kazkada daivonex, bet pries metus man buvo israsytas daivobet, kuris man kunui labai padejo, ypac vasara visas kuno demeles norisi apnaikinti...tai va tuomet as ji tepu, kad galeciau isdidziai pakelus galva i pliaza nueiti... ax.gif Be to, jis, jei neklystu, 80 proc. kompensuojamas...

Mano mergina taip pat naudojo Daivonex,taciau jis jos oda dar daugiau sudirgino.O Daivobet laba i gerai toleruoja. 4u.gif .Taip jis kompencuojamas80%
Atsakyti
QUOTE(Gazella @ 2008 05 14, 08:47)
O kokiam laikui tau tai buvo efektyvu? Kaip greitai pagerejo odos bukle? Ar oda visai svari pasidare? Po kiek laiko atsinaujino? Ot uzpyliau klausimais  biggrin.gif

jei as bucau ilgesni laika naudojusi, tai ir atsakyciau ax.gif . bet baigesi buteliukas (toks mazas) ir psio , grizau prie skin-cap doh.gif . pagerejimas jau pirma diena pasijuto( nors ir nebuvo taip blogai). apgijo, kaikas visai isnyko. tai negaliu pasakyti apie atsinaujinima, nes visai ir neissigydziau. nebezinau ir kiek laiko ji naudojau, bet neilgai. bet siaip mano 30 m istorijoj nera buve taip, kad viskas isgytu kuriam laikui ir nebutu ko tepti , tai visada kazka tepu ir niekada negaliu atsakyti kuris berimas vel atsirado po tam tikro laiko. doh.gif
Atsakyti
Mergaites, zinoma kad Daivobet geriau padeda - juk tai Daivonex+hormonai! Bet lygiai taip pat greit paskui ir grizta viskas, o jei ilgai naudoti, tai iprantama, ir nei jis nebepadeda.
As Daivobet naudoju viena karta metuose - pries atostogas. Aisku, norisi dazniau ir greiciau apsigydyt, bet suvokiu, kad jis turi ir pasaliniu poveikiu.
Dabar didziausiai klausimas kas per stebuklas tas Elidel, kad sitokius pinigus kainuoja.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2008 05 14, 15:30)
Mergaites, zinoma kad Daivobet geriau padeda - juk tai Daivonex+hormonai! Bet lygiai taip pat greit paskui ir grizta viskas, o jei ilgai naudoti, tai iprantama, ir nei jis nebepadeda.
As Daivobet naudoju viena karta metuose - pries atostogas. Aisku, norisi dazniau ir greiciau apsigydyt, bet suvokiu, kad jis turi ir pasaliniu poveikiu.

O geras,o mums ji raso,kad pastoviam naudojimui g.gif
Atsakyti