Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 6

Bandžiau T-Gel. Mano galvai jis nelabai schmoll.gif . Dabar nusipirkau kažkieno čia rekomenduota Eucerina su šlapalu. Tai gerokai geriau ir niežulys apmažėjo.
Dar yra Nizoral, bet nebandžiau, tai nieko negaliu pasakyti apie jį.

Cia Alackai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *jolantab*: 10 sausio 2009 - 15:29
Sveikos merginos, sergu pso ne as, o mano vyras jau kokius 8 metus. Sako, kad atsirado po didelio streso. Is pradziu buvo tik galvoje, o dabar beveik visas kunas. Lapkricio men vel gulejo ligonineje 2 sav., grizo labai grazus, odyte lygi lygi. O po 4 dienu nebutume pasake , kad buvo ligonineje. Isbandem visokius vaistus :is vietiskai gydancius ir sistemiskai. KMU odos klinikos gydytojai patys nebezino ka mums bepasiulyti.
Beje Nizoral sampunas yra nuo pleiskanu, kai jas sukelia grybelis. O pso priezastis tikrai ne jis. Jis gali tik dar labiau sudirginti ir taip jautria jusu galvos oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandruzeG: 11 sausio 2009 - 15:39
Sveikos,
kaip gyvenat,kas geresnio?
As bandau apie tai negalvoti,bet nevisada taip iseina. verysad.gif Mano tevo sesuo serga,mociute irgi turejo,tik pas ja labai mazai buvo,keli tik. Kai buvau dar mokine,tai del kiekvieno spogelio pergyvenau,bijojau,kad ir man neatsirastu,sakiau,kad jei susirgsiu,tai nebegyvensiu. blush2.gif Turiu tik galvoj, nedaug,labai bijau,kad po visa kuna nenueitu. verysad.gif
Atsakyti
O as viena sau mintyse pagalvoju apie vaikucius, kuriu jau norim. Juk yra tikimybe, kad ir jie gaus sia "dovanele" sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2009 01 10, 14:27)
Bandžiau T-Gel. Mano galvai jis nelabai  schmoll.gif . Dabar nusipirkau kažkieno čia rekomenduota Eucerina su šlapalu. Tai gerokai geriau ir niežulys apmažėjo.
Dar yra Nizoral, bet nebandžiau, tai nieko negaliu pasakyti apie jį.

Cia Alackai  4u.gif

Nizoral,man gerai pleiskanas isnaikindavo....tikrai gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SandruzeG @ 2009 01 11, 17:06)
O as viena sau mintyse pagalvoju apie vaikucius, kuriu jau norim. Juk yra tikimybe, kad ir jie gaus sia "dovanele"  sad.gif

yra didele tikimybe....as turiu 2 vaikucius...tfu,tfu,tfu..kol kas nei vienam nera...dukrai tiesa itartina demele buvo atsiradusi,bet...pranyko savaime,nespejom net pas gydytoja nueiti ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Pasiskaičiau šiek tiek jūsų temelę. Ir nugąsdino tai, kad pradėjau įtart šią ligą savo mamai. jai jau beveik 60 metų - ar gali būti, kad tokiam amžiui atsiranda? Nes niekas giminėj nesirgo. Bet ji, kai nuėjo pas kirpėją, išgirdo, kad jai žvynelinė. Tai nežinau, apžiūrėjau galvą, tai atrodo paraudimai ir pleiskanėlės toje vietoje. Ar vertėtų sunerimti?
Ieškojau info šiame straipsnyje http://www.pasveik.l.../zvyneline/4303 , bet pagal jį gal ir nereikėtų sunerimti. tiesiog gal reikia gero šampūno jai nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 01 11, 19:12)
bet pagal jį gal ir nereikėtų sunerimti. tiesiog gal reikia gero šampūno jai nupirkti?

o gal tiesiog...nueiti pas gydytoja,tada nebereikes bandyti geru sampunu ir suzinosite,ar tikrai si liga,ar siaip pleiskanojimas..juk nueiti pas gydytoja nieko nekainuoja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu vel klausima. O pas jus demeles praeina? Nes pas mane kai atsirasdavo ant kojos,tai patepdavau ir praeidavo,odyte toje vietoje buvo svari. O dabar kai atsirado galvoj,tai tepu tepu,nepraeina,aisku sumazeja,bet,kad praeiti visai ne. Gal reikia laiko ilgesnio.
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 01 13, 13:14)
Sveikos,

Turiu vel klausima. O pas jus demeles praeina? Nes pas mane kai atsirasdavo ant kojos,tai patepdavau ir praeidavo,odyte toje vietoje buvo svari. O dabar kai atsirado galvoj,tai tepu tepu,nepraeina,aisku sumazeja,bet,kad praeiti visai ne. Gal reikia laiko ilgesnio.

Na pas mane tai praeina jei gydau. Jos nuolat keicia vieta... Svarbiausia - gydyti ir nekrapstyti...
Atsakyti
kažkas klausėt taip izraelyje buvau gydytis prie Negyvosios jūros (saulė ,klimatas,megyvosios jūros vanduo)tai išties veikia bet l brangu)o žuvytės yra Turkijoj.
Ankstesniouse puslapiuose daug rašiau apie tai tad dabar kartotis nenoriu. Nes vel tą pačią istoriją pasakoti būtų negražu.
Dilfine nerimauju dėl tavęs g.gif g.gif na neverta taip kankintis gerk movalį jis slopina uždegimą ir yra mažiausiai kenksmingas iš visų tų vaistų o dar labai padeda mankšta ir tempimo pratimai kurie suaktyvina kraujotaką tu kenti skausmą o procesas vyksta toliau tau būtina stabdyti uždegimą kuris ir sukelią tą skausmą rašyk kaip tau sekasi g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti