Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 6

QUOTE(calykusu @ 2008 06 01, 00:56)
aaš tai vis dar liaupsinu MG217  thumbup.gif pasaka, baigiam nugyt  wub.gif

o as jo niekur nerandu, kur nukisau doh.gif . reiks dar sesers paklausti - gal pas ja g.gif . dovanociau.
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2008 06 01, 00:53)
as turiu viena bjauria demele ant nugaros bet jau tokioj vietoj......na ten kur liemenuko susegimas  turbut jau viska isbandziau bet nedingsta norstu ka...

nu zinok ant nugaros mano VISOS demeles yra liemenuko "zonoje"....ant menciu kur dazniausiai eina liemenuko petneseles ir nugaroje kur uzsegamoji placioji juosta...va 3 demeles turiu toje zonoje....
kazkada viena diena taip suvedziau kad jos visos liemeneles zonoje smile.gif

QUOTE(calykusu @ 2008 06 01, 00:56)
aaš tai vis dar liaupsinu MG217  thumbup.gif pasaka, baigiam nugyt  wub.gif

palaukit cia ne hormoninis kiek pamenu mastau.gif ir tikrai taip gerai padeda? g.gif

QUOTE(naca @ 2008 06 01, 21:07)
o as jo niekur nerandu, kur nukisau doh.gif . reiks dar sesers paklausti - gal pas ja  g.gif . dovanociau.

as priimciau mielai tokia dovanele 4u.gif mat pati norejau uzsakineti internete si tepaliuka ir pabandyti atsisiusti blush2.gif

as kazkaip buvau persisaldzius tai labai paumejo - suraudonavo viskas per viena diena unsure.gif bet va issigydziau ir ziuriu vel viskas rimsta pamazu bigsmile.gif tai dabar net hormoniuku netepu...tepu tokiu medaus ir medetku misiniu kuri man musu temos dalyve atsiunte pagal uzsakyma 4u.gif
aisku kai jau blogai tai tas kremukas stebuklo nepadarys, bet kai ramu tai pateplioju kad bent kiek nuo hormonu pailseciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 02 birželio 2008 - 11:07
Mergaites, kaip jau seniau ir sakiau, gavau is Kartalino gamintoju atstovo LT telefono numeriuka - Darius - 8 685 46229. pati jam dar neskambinau, tad jokios daugiau info neturiu. Zinau tik tiek, kad Kartalinas nevisai pigiai kainuoja, ir kad ji naudojant patariama gert antihistamininius vaistukus, nes gaunasi ale alergine reakcija - beria spuogiukais.
Atsakyti
sveikutes, as va ka tik is gydytojos, tai prirase man elosalic tepaliuka, sake, kad jis dabar itrauktas i kompensuojamu vaistu sarasa. O kaip tik jo ir norejau paprasyt, kad israsytu smile.gif Tai jau spejau ir pasiteplioti, ale smirdaliukas tai neblogas, matyt tas salicilas cia taip dvokia blink.gif , palyginus su dermovate kremu, tai ...... tikras tepalas smile.gif Nu bet dabar jau pradesiu ryte ir vakare tepti ir tikiuosi kita savaite jau busiu grazute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 06 02, 12:05)
palaukit cia ne hormoninis kiek pamenu mastau.gif ir tikrai taip gerai padeda?  g.gif

nehormoninis schmoll.gif MB labai padeda- jau trumpom rankovėm vaikšto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 06 02, 12:05)

as priimciau mielai tokia dovanele  4u.gif  mat pati norejau uzsakineti internete si tepaliuka ir pabandyti atsisiusti  blush2.gif

kad jau lyg calykusu pazadejau 4u.gif . tik pirmiausia reikia ji surasti doh.gif
Atsakyti
sveikos as sergu zvyneline jau 18m rudeni parekomendavo man gyd grusauska kaune superinis gyd israse stebuklingo tepaliuko 4dalys basalio 1dalys dermovate bent jau man poveikis superinis
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 02, 14:40)
sveikutes, as va ka tik is gydytojos, tai prirase man elosalic tepaliuka, sake, kad jis dabar itrauktas i kompensuojamu vaistu sarasa. O kaip tik jo ir norejau paprasyt, kad israsytu smile.gif Tai jau spejau ir pasiteplioti, ale smirdaliukas tai neblogas, matyt tas salicilas cia taip dvokia  blink.gif , palyginus su dermovate kremu, tai ...... tikras tepalas smile.gif Nu bet dabar jau pradesiu ryte ir vakare tepti ir tikiuosi kita savaite jau busiu grazute smile.gif

Sveikutės 4u.gif
Joo,smirdaliukas tas tepalas,bet man labai padeda thumbup.gif Tik va nuo pėdų niekaip nenugydau,nieks nepadeda verysad.gif Žiūriu jau 1 dėmelė ir ant pado atsirado..
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 06 02, 17:48)
kad jau lyg calykusu pazadejau 4u.gif . tik pirmiausia reikia ji surasti doh.gif

4u.gif mes dabar turim atsarginę dėžutę, o jei taip gys gerai tai ilgam užteks, tfiu tfiu mirksiukas.gif
tegu Delfine pabando, tik tu surask pirma hihihi.gif tada dalinsimes biggrin.gif

beje, o kuo pati gydaisi dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2008 06 02, 22:26)
4u.gif mes dabar turim atsarginę dėžutę, o jei taip gys gerai tai ilgam užteks, tfiu tfiu mirksiukas.gif
tegu Delfine pabando, tik tu surask pirma  hihihi.gif tada dalinsimes  biggrin.gif

beje, o kuo pati gydaisi dabar g.gif

aha butu idomu pabandyti ax.gif galetume siuntineti bonkyte per Lietuva kaip bandomaji tepela biggrin.gif
na bet jeigu nerasi, parsisiusiu kaip nors is uzusienio isbandymui mirksiukas.gif

as dar vis su galva kovoju.... nu ziuriu kad raudonu demiu tai nera...vadinasi uzdegimo nera...bet like pleiskanos ir jei jau pradedu kasytis tai sustoti neina doh.gif
tai kazkaip dazniau paplaunu berzu pumpuru sampunu...tai dienai nuramina visa niezuli, o kita diena vel galima plauti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos as sergu zvyneline 10 metu, bet ji pas mane rami ir tik galvoje po plaukais. Suaktyveja per sesija ar kai susinervuoju, bet beda ne cia. Nzn kaip ja atpazint. Mano sunytcio rankos ir kojos tokiais pleiskanotais lopeliais nusetas, siek tiek paraude, gydytoja sako, kad issausejimas, bet tepu ivairiais drekinamaisiais kremais ir nepadeda. Maziukas dar nesikaso tai nzn ar man ciau jau eti pas odos daktare ar ne. Jei galit rasykit i AZ, nes nelabai turiu kada sekti foruma blush2.gif
Atsakyti
mergaites ka jus tepate veidui?
gavau grozi ant akies.....taip staiga ir netiketai verysad.gif

ir dar - ar kas nors vaiksciojat i Kairiukscio (Santarikes) odos gydymo istaiga? ar galit parekomenduoti kokia gera gydytoja?
nes as pas Lapinskaite vaikscioju....ir kaip pagalvojau ji man nebuvo nei karto israsius kokiu nehormoniniu vaistu pabandymui...vis tie patys ir tie patys vaistai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 04 birželio 2008 - 09:40