Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 6

QUOTE(leliunas @ 2008 06 12, 20:20)
Ir aš bandau save raminti, kad dar nėra taip baisu. Puikiai suprantu, kad yra begalė šeimų ir žmonių su kur kas rimtesnėmis bėdomis, tik... kažkaip net pati nžn. paskutiniu metu esu labai nervuota ir į viską labai audringai reaguoju...

tikrai nenusimink be reikalo
vyras tave myles bet kokia, ir su demem ant veido. Mano brangiajam visiskai dzin kad kokia deme ant veido, ant akies atsiranda....visada pagiria kokia mano svelni oda blush2.gif
ir pagalvok kad tavo vaikelis tikrai nenusipelne kenteti tavo emociju del sios ligos
ji tiesiog yra ir viskas
as taip sau sakau - tai ne liga, tai tik estetika, o ar mes esam tokios tuscios kad tik estetika mums rupetu? ne liezuvis.gif
taip kad nosi aukstyn 4u.gif

QUOTE(gelmytė @ 2008 06 12, 22:04)
pradėjom šiandien tept super-psori, nu ir kvapelis  blink.gif  ir kambarys visas "kvepia" ir ranka.
leksiu ryt i kalvariju turgu - gal rasiu ir as si krema  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 06 12, 22:26)

tik žiūrėk galiojimo laiką, nes šiandien vos nenusipirkau su pasibaigusiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 06 12, 22:43)
tik žiūrėk galiojimo laiką, nes šiandien vos nenusipirkau su pasibaigusiu  doh.gif

zinok ziurejau ziurejau galiojima
ant moliugu seklu aliejaus (ji rekomenduoja gerti) radau, tai nepasenes iki spalio berods
o ant super psori neradau
ir velnias dabar kazkur ant tubeles radau kamputyje 2008 02 blink.gif

o siaip Kalvariju turguje yra tokia alia "vaistine" uzeini ir nusiperki smile.gif moterele tokia maloni bet nedamato biski ax.gif
na nzn uztepsiu to super psori, pasiziuresiu kaip reaguosim i ji rolleyes.gif
dar nelabai daug tas galiojimas pasibaiges, gal nieko nebus unsure.gif

bet jau smarve doh.gif uztepiau ant rankos darbe...tai dabar langus atvertus laikau nes geda kokia smarve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 06 13, 10:48)
ir velnias dabar kazkur ant tubeles radau kamputyje 2008 02  blink.gif

ten pagaminimo data mirksiukas.gif galioja 24 mėn. tai gali drąsiai vartot 4u.gif

o smarvė tai jo doh.gif ištepiau vaiką , apmoviau kojines ir kelnes, kad į baldus nesitrintų
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 06 12, 23:26)
tikrai nenusimink be reikalo
vyras tave myles bet kokia, ir su demem ant veido. Mano brangiajam visiskai dzin kad kokia deme ant veido, ant akies atsiranda....visada pagiria kokia mano svelni oda  blush2.gif
ir pagalvok kad tavo vaikelis tikrai nenusipelne kenteti tavo emociju del sios ligos
ji tiesiog yra ir viskas
as taip sau sakau - tai ne liga, tai tik estetika, o ar mes esam tokios tuscios kad tik estetika mums rupetu? ne liezuvis.gif
taip kad nosi aukstyn  4u.gif

Paskaičiau jūsų padrąsinimus, dar skiltį svetimo skausmo nebūna ir... pasijutau tokia menkyste... blush2.gif turiu nuostabų mane mylintį vyrą, du nepakartojamus angelėlius, gražius ir šiltus namus, o depresuoju dėl išvaizdos... blush2.gif Ačiū, kad atmerkėt man akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliunas @ 2008 06 13, 14:29)
Paskaičiau jūsų padrąsinimus, dar skiltį svetimo skausmo nebūna ir... pasijutau tokia menkyste... blush2.gif  turiu nuostabų mane mylintį vyrą, du nepakartojamus angelėlius, gražius ir šiltus namus, o depresuoju dėl išvaizdos...  blush2.gif  Ačiū, kad atmerkėt man akis 4u.gif

na visos mes padepresuojam del isvaizdos....bet tokiais momentais reikia prisiminti ka cia isvardinot mirksiukas.gif
taip ir toliau thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gelmytė @ 2008 06 13, 10:58)
ten pagaminimo data  mirksiukas.gif  galioja 24 mėn. tai gali drąsiai vartot  4u.gif

o smarvė tai jo  doh.gif  ištepiau vaiką , apmoviau kojines ir kelnes, kad į baldus nesitrintų

nuraminot doh.gif

as kai rusiskai nelabai skaitau tai panika biggrin.gif
dar reikes prasyti tevu kad isverstu kaip ten ta moliugu alieju vartoti....
kiek pati perskaiciau ir kiek supratau tai jos kepenims gydyti skirtos ir psoriazems, egzemoms ir t.t...
na pasiziuresim, blogiau manau tikrai nebus ax.gif
tik va vitamino B1 ir B2 yra, bet mums berods B12 negalima g.gif
Atsakyti
kur cia visos prapuolet? g.gif
matyt saulute pakaitino tai issilakstet po pievas biggrin.gif

o as juokiausi juokiausi is demes kirksnyje, ir isvijau ja is ten bigsmile.gif
gal cia naujas gydymo metodas - pasijuokti lotuliukas.gif
na tiesa elidelio tepiau...bet manau juokas irgi prisidejo thumbup.gif
ir akyte ir veiduka sutvarkiau wub.gif kad tik neislistu vel is pasalu unsure.gif bet gal ne cool.gif
Atsakyti
o kaip tas super psori? mes tepliojamės ryte-vakare ta smarve. vis mąstau užsakyt tą kartaliną pabandymui g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 06 18, 11:49)
o kaip tas super psori? mes tepliojamės ryte-vakare ta smarve. vis mąstau užsakyt tą kartaliną pabandymui  g.gif

as pradejau tepti bet labai mazai dar patepiau
tai kai kurioms demelems kurios yra itin aktyvios nelabai padejo (nu bet ir tepiau tik 3 dienas doh.gif ) - griebiausi hormonu nes turiu atvira nugara suknele sudalyvauti...tai leidau sau hormonus panaudoti doh.gif
o va demelems kurios nelabai aktyvios super psori visai pagelbejo bigsmile.gif jos vietoj to raudonumo tapo rudesnes ir tikiu kad veliau prades nykti
nes daznai pastebejau pries nunykstant demeles pradeda ruduoti o ne raudonuoti bigsmile.gif
kas man jau suteike vilties wub.gif
tai va po tos "puotos" sugrisiu prie super psori nes isvaziuosiu atostogauti ir su saule kartu elidelio negalesiu vartoti, tai super psori labai tiks mirksiukas.gif

o kartalino as irgi noreciau pabandyti, bet galvoju gal kaip nors is Rusijos susiveikti o ne Lietuvoje uz ji tiek moketi unsure.gif
beja o Kartalinas tik Rusijoje ar ir kokioje Gruzijoje yra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 18 birželio 2008 - 13:56
na idomu ir man pabandyt su to kartolinu, reikes ieškot pažistamu rolleyes.gif O šiaip pabuvom viena kart prie ežero ir labai pagerėjo, tai nuspriandžiau šiais metais Turkija išbandyt tikiuosi kad iš vis viskas praeis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksa: 18 birželio 2008 - 23:09
QUOTE(leliunas @ 2008 06 12, 19:56)
Sveikutės... Noriu ir aš su jumis pradėti draugauti - gal bent psichologiškai geriau pasidarys. Paskaičiau - jūs visos tokios linksmos, nenusivylusios, o aš... Kol kas kraustausi iš proto ir baigiu depresijoj paskęsti... Šią savaitę buvau pas dermatologą N. Grušauską ir jis man patvirtino, kad sergu seborėjiniu dermatitu. Gal ir sakysit, kad ne taip baisu, kaip pso, bet šiuo metu man labai paūmėję ir visi ligos židiniai ant veido. Kasdien tampu vis labiau panašesnė į zombį. Ir nors žinau, kad nervuotis negerai - nieko negaliu su savimi padaryti. Su vyru pyktis baisiai pradėjau. Kabinėjuosi prie jo, vis sakau, kaip jis gali į mane žiūrėti. Verkiu, nieko nebenoriu. O blogiausia, kad savo vyresnėlį apšaukti be reikalo pradėjau... Žodžiu - važiuoja stogas...

Sveikos,
man irgi neseniai diagnozavo seborėjinį dermatitą. Per puse metų jis išplito baisiai.Prasidėjo nuo veido, dabar beria ir rankas, ir kojas.Nornedoj išrašė man elidelio, bet nuo jo man herpesas ant lūpos pastoviai išdygsta, ir atrodo, nepadeda.
Peskaičiau jūsų pirmą temą ir paskutinę- kiek supratau, seborėja, seborėjinis dermatitas ir psoriazė- labai giminingos ligos, nes vaistai tokie patys.
Gerai kad auginu 2.gif 2.gif namie, nes į darbą baisu būtų išeit.Visas veidas- kaip po gero veido valymo.
Einu kitą savaitę pas odos gydytoją- nes liga plinta.
Jums linkiu didžiausios sėkmės, dažniau pas jus užsuksiu. Suprantu, kad jums dar sunkiau nei man( žvynelinę turėjo mano močiutė), todėl labai jus suprantu.
Kas vartojat elidelį- ar tikrai nuo jo suaktyvėja herpesas? Mėnesį tepiau- herpesas triskart buvo išlindęs. doh.gif
Beje, nuostabus šis skyrelis- tiek daug draugiškumo ir šilumos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marionetė @ 2008 06 20, 14:20)

1. Kas vartojat elidelį- ar tikrai nuo jo suaktyvėja herpesas? Mėnesį tepiau- herpesas triskart buvo išlindęs. doh.gif

2. Beje, nuostabus šis skyrelis- tiek daug draugiškumo ir šilumos.  smile.gif

1. as vartoju ir dabar man jis vaistas nr.1. Duok Dieve kad jo poveikis ir nesusilpnetu wub.gif labai dziaugiuosi kad toks nehormoninis vaistukas man padeda wub.gif o herpesu....nu neturiu g.gif bet gal neislenda del to kad is viso nesu ju turejus (tfu-tfu-tfu) unsure.gif o gal jums tiesiog imunine sistema nusilpo ir lenda tas herpesas g.gif

2. pacios mes ir kuriame sia silta atmosfera 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti