Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištveriat vienišas naktis?

blush2.gif Aš čia tokia intymia tema pradesiu...
Su buvusiu viskas buvo blogai, zinojau, kad apgaudineja, bet vis gi.. nors retkarciais, kai visa seima buvo kartu pasijusdavau laiminga, be to.. buvo seksas... o dabar gyvenu viena.. ir nera kam valgyt daryti.. ir nera netgi ko laukti pareinancio.. bet blogiausia, kad kaukti tuoi pradesiu nuo vienatves.. ir fizinio artumo trukumo... smile.gif zinau, kad vaikai nuostabu, diena tai visai nieko buna, su maze prisidukstam, pas drauge nueinam..o vakarais... labai sunku.. nenoriu "kabeti" internete bendraujant su neaiskais vyrais.. norisi gyvo silto, mielo..
Kaip Jus vienisos mamos, kaip kai kurios pasisake" ne norincios jokiu dedu" istveriat be intymumo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 03 31, 20:40)
blush2.gif Aš čia tokia intymia tema pradesiu...
Su buvusiu viskas buvo blogai, zinojau, kad apgaudineja, bet vis gi.. nors retkarciais, kai visa seima buvo kartu pasijusdavau laiminga, be to.. buvo seksas... o dabar gyvenu viena.. ir nera kam valgyt daryti.. ir nera netgi ko laukti pareinancio.. bet blogiausia, kad kaukti tuoi pradesiu nuo vienatves.. ir fizinio artumo trukumo... smile.gif zinau, kad vaikai nuostabu, diena tai visai nieko buna, su maze prisidukstam, pas drauge nueinam..o vakarais... labai sunku.. nenoriu "kabeti" internete bendraujant su neaiskais vyrais.. norisi gyvo silto, mielo..
Kaip Jus vienisos mamos, kaip kai kurios pasisake" ne norincios jokiu dedu" istveriat be intymumo? 4u.gif

Na po skirybu man prireike beveik 4 metu kad sito viso vel usimanyciau biggrin.gif a o kai uzsimaniau tai ir susiradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 04 01, 00:43)
Na po skirybu man prireike beveik 4 metu kad sito viso vel usimanyciau biggrin.gif a o kai uzsimaniau tai ir susiradau  blush2.gif

Laba,

As tai, uzmigziusi savo ageleli,ruosdavausi paskaitoms, uzsiemimams, na, o kada visai liudna budavo, tiesiog naktim kambarius "laizydavau", aisku romantikos nedaug blush2.gif , bet man tai padedavo.
Atsakyti
QUOTE(savininke @ 2008 04 01, 00:48)
Laba,

As tai, uzmigziusi savo ageleli,ruosdavausi paskaitoms, uzsiemimams, na, o kada visai liudna budavo, tiesiog naktim kambarius "laizydavau", aisku romantikos nedaug blush2.gif , bet man tai padedavo.

As dabar taip darau smile.gif tobulai blizgantys butas smile.gif bet nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 01, 00:52)
As dabar taip darau smile.gif tobulai blizgantys butas smile.gif bet nepadeda...

Tai gal kokiu graziu geliu pasimerk, kurios Tau pakeltu nuotaika, nejau Tau taip baisiai liudna verysad.gif ???
Papildyta:
QUOTE(savininke @ 2008 04 01, 00:55)
Tai gal kokiu graziu geliu pasimerk, kurios Tau pakeltu nuotaika, nejau Tau taip baisiai liudna verysad.gif ???

Mariem, pamatysi, kada pati jausiesi laiminga, tada atsiras ir Tavo kita pusele smile.gif
Atsakyti
Na, as tokio baisaus trukumo nejauciu, kazkaip vien del sekso negakeciau su zmogum bendraut, todel geriau renkuosi vienatve. Yra, zinoma, tokiu, su kuriais galeciau labai greit sueit i fizini kontakta, bet man norisi islaukti savojo, niekur neskubeti. As dabar daugiausiai koncentruojuosi i darba ir i geroves vaikui uztikrinima, taip pat stengiuosi kuo daugiau demesio skirti vaikui, nes atsiradus draugui, jau tiek demesio nepaskirsiu, teks dalint. Taigi, kazkaip labai nepergyvenu, bet arteja pavasaris, tai zinoma, kad ir minciu apie meile daugiau. Visoms turbut taip... g.gif
Atsakyti
man fizinio kontakto netruksta, bet truksta to kitokio artumo ir svelnumo. laukimo...
Atsakyti
Negi cia man vienat taip visko norisi ir moralinio ir fizinio artumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 01, 17:33)

gal man mazai laiko praejo dar g.gif as nelabai turiu laisvo laiko gal todel netaip ir truksta to fizinio, bet va moralinio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 01, 17:33)

man irgi labai trūksta žmogaus šalia. Be ssekso dar sienom nelipu biggrin.gif , bet labai trūksta šilumos, kito žmogaus artumo, kad prisiglaust galėčiau ir kad apkabintų. Kad ir turiu užsiėmimo, to artumo niekas neatstoja
Atsakyti
Iseitis viena... kazkaip stebuklingai susirasti drauga.. smile.gif man tik sunku suvokti kur as ji galeciau sutikti sededama namuose su naujagimiu ir metu maziuke g.gif aisku reikia ji pritraukti mintimis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 01, 22:50)
Iseitis viena... kazkaip stebuklingai susirasti drauga.. smile.gif man tik sunku suvokti kur as ji galeciau sutikti sededama namuose su naujagimiu ir metu maziuke g.gif aisku reikia ji pritraukti mintimis... biggrin.gif

Ech tie fiziologiniai poreikiai. Siūlymas kol sėdi namie su naujagime. lytinį potraukį galima slopinti. Yra smegenyse tam tikros ląstelės atsakingos už šiuos dirgiklius....specializuotoje literatūroje gali tai atrasti.... blush2.gif . Juos galima slopinti. Taip daro budistai ir jiems to sekso per gyvenimą anei kur neprireikia.
Turi laiko, susirask literatūrą..tikiuosi padės. Padirbėsi su savimi pati, pažinsi save, suprasi save. rolleyes.gif
kompensuoti moralinius dalykus gali tik laikas. Pabandyk suvokti: Ir yra taip kaip yra. Nori svajoti nori skristi. Aišku kad norisi....vyras šalia namuose-tai nėra stebuklas. Tai vėl tik fiziologinio poreikio tenkinimo priartinimas. (tau tik atrodo, kad dvasios pilnatvės trūksta).
Paaugink naujagimę ir metinukę....jei jau nuskubėjai taip greit su vaikiukais. Nepastebėsi kaip metai prabėgs, per tą laiką gal save pažinsi, išlavinsi, tapsi pati įdomiausia..na ir prikalbėsi savo princą pasirodyti.
Ir vėl viskas iš pradžių blush2.gif
Atsakyti