Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištveriat vienišas naktis?

QUOTE(eglejoana @ 2008 04 02, 00:41)
Ech tie fiziologiniai poreikiai. Siūlymas kol sėdi namie su naujagime. lytinį potraukį galima slopinti. Yra smegenyse tam tikros ląstelės atsakingos už šiuos dirgiklius....specializuotoje literatūroje gali tai atrasti.... blush2.gif . Juos galima slopinti. Taip daro budistai ir jiems to sekso per gyvenimą anei kur neprireikia.
Turi laiko, susirask literatūrą..tikiuosi padės. Padirbėsi su savimi pati, pažinsi save, suprasi save. rolleyes.gif
kompensuoti moralinius dalykus gali tik laikas. Pabandyk suvokti:  Ir yra taip kaip yra. Nori svajoti nori skristi. Aišku kad norisi....vyras šalia namuose-tai nėra stebuklas. Tai vėl tik fiziologinio poreikio tenkinimo priartinimas. (tau tik atrodo, kad dvasios pilnatvės trūksta).
Paaugink naujagimę ir metinukę....jei jau nuskubėjai taip greit su vaikiukais. Nepastebėsi kaip metai prabėgs, per tą laiką gal save pažinsi, išlavinsi, tapsi pati įdomiausia..na ir prikalbėsi savo princą pasirodyti.
Ir vėl viskas iš pradžių blush2.gif

Kad tik tas princas nebutu apsimetelis, kaip pirmas doh.gif
Atsakyti
Tik paziurekit i gerasias vienisu naktu puses.Gali ivirsti i lova su storu sluoksniu kremo,niekas neknarkia salia,nepraso isjungti sviestuvo,kai norisi paskaityti,zadintuvas nuskamba tik tada,kai tau to reikia.O sexas suzibes naujomis spalvomis,kai po iiilllgos pertraukos,kur nors zydram papludimy....Kas is jo buvo like?Prisiminkit...ar dar norisi tai kartoti????Be to sexo trukuma galima keisti fiziniais pratimais,pirmyn i lauka kroso begti,figura taisyti,na o kai busi grazi,pasitikinti savimi,tai ir bilieta i papludimi kai kas atnes ant sidabrinio padeklo...Nenusiminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pink mamy @ 2008 04 02, 01:13)
Tik paziurekit i gerasias vienisu naktu puses.Gali ivirsti i lova su storu sluoksniu kremo,niekas neknarkia salia,nepraso isjungti sviestuvo,kai norisi paskaityti,zadintuvas nuskamba tik tada,kai tau to reikia.O sexas suzibes naujomis spalvomis,kai po iiilllgos pertraukos,kur nors zydram papludimy....Kas is jo buvo like?Prisiminkit...ar dar norisi tai kartoti????Be to sexo trukuma galima keisti fiziniais pratimais,pirmyn i lauka kroso begti,figura taisyti,na o kai busi grazi,pasitikinti savimi,tai ir bilieta i papludimi kai kas atnes ant sidabrinio padeklo...Nenusiminti smile.gif

Seksa pakeisti fiziniais pratimais tai tas pat, kas maista pakeisti laseline smile.gif as juk ne visada drauga turejau teko daug laiko sporto salej pralesti.. laiko as ir taip mazai turiu, bet minciu apie aistringus pasimatymus neatsisakau, tiesiog apsidairus nera su kuo.. man visi kazkokie slykstus..
Papildyta:
as kazkokia hiper seksuali.. smile.gif nemoku viena pabuti.. tai tikriausiai del to ir issirinkau savo vaikams nelabai vykusi teveli doh.gif (lovoje jis buvo nuostabus blush2.gif )
Atsakyti

as kazkokia hiper seksuali.. smile.gif nemoku viena pabuti.. tai tikriausiai del to ir issirinkau savo vaikams nelabai vykusi teveli doh.gif (lovoje jis buvo nuostabus blush2.gif )
[/quote]
viskas bus gerai,turesi tu ta erziliuka,juk pavasaris tongue.gif tik apsisaugojimo priemoniu nepamirsk,kaip suprantu diedas seksui,nebutinai turi buti mylimas,vienintelis ir per amzius...Mokykis is vyru,tai jiems MEILE ir Sexas du skirtingi dalykai,neturintys jokio rysio tarpusavyje,na gal labai retai...
Atsakyti
as irgi vis prisimenu tas romantiskas naktis...ta erziliuka savo...bet poto iskart prisimenu ta skausma kori jis man suteike...nebe noriu nieko gyvenime tik savo pupa kuo greiciau pamatyt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 01, 17:33)
Negi cia man vienat taip visko norisi ir moralinio ir fizinio artumo doh.gif

as naktinedavau prie tv ir t.t.vengdavau eit i lova-man taip nyku joje buvo,nei prie ko prisiglaust,nei pasiglamonet ir t.t blush2.gif .knarkimo vyrisko pasiilgdavau biggrin.gif ,ale nieko-praejo gan greit thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 04 02, 23:46)
as irgi vis prisimenu tas romantiskas naktis...ta erziliuka savo...bet poto iskart prisimenu ta skausma kori jis man suteike...nebe noriu nieko gyvenime tik savo pupa kuo greiciau pamatyt... verysad.gif

atsiras tigriukas koks wub.gif ir pamirsi ta erziliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=pink mamy,2008 04 02, 05:57]
[/quote]
viskas bus gerai,turesi tu ta erziliuka,juk pavasaris tongue.gif tik apsisaugojimo priemoniu nepamirsk,kaip suprantu diedas seksui,nebutinai turi buti mylimas,vienintelis ir per amzius...Mokykis is vyru,tai jiems MEILE ir Sexas du skirtingi dalykai,neturintys jokio rysio tarpusavyje,na gal labai retai...
[/quote]

Siap tai man diedo del sekso nesinori ax.gif blush2.gif
Norisi visko iskarto viename.. bijau tik, kad jei bus labai geras tai ir isimylesiu iskarto lotuliukas.gif ..
Ai, vistiek viskas bus negreitai.. kas mane nescia dabar nores smile.gif blush2.gif Beliaka romanus naktimis rasyti wink.gif
Atsakyti
Vat tai tau romanus rašyti lotuliukas.gif
yra laaabaai daug vyrų aplink mane, kurie kaukia iš tos pačios vienatvės kaip tu ir sekso trūkumo. Amžius 30-50metų. Išsilavinę, rašantys nuostabius laiškus, dovanojantys dėmesį, gėles ir siurprizus, gražuoliai tigriukai, eržiliukai(kam buvo įdomu-juos apjodinėjo jau cool.gif ) ir Mariem, kodėl tokie kaip Jūs nesusitinkate-nesuprantu g.gif
arba jie šalia manęs tik todėl, nes žino, kad iš manes nieko negaus dabar daugiau tik romantiškus pokalbius prie žvakių šviesos ir bučinį į žanduką rolleyes.gif

Atsakyti
o as laukiu nesulaukiu kada galesiu pasimegauti vienisais vakarais.Nusibodo kas vakara klausytis priekaistu del nieko, reikalavimu, kad aplink ji sokinetu ir t.t. Taip norisi galvot tik apie save ir savo mazuliuka... ax.gif Gal po kiek laiko sakysiu, kad vienai sunku, bet dabar kol kas tik apie tai svajoju...
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2008 04 07, 16:31)
o as laukiu nesulaukiu kada galesiu pasimegauti vienisais vakarais.Nusibodo kas vakara klausytis priekaistu del nieko, reikalavimu, kad aplink ji sokinetu ir t.t. Taip norisi galvot tik apie save ir savo mazuliuka... ax.gif Gal po kiek laiko sakysiu, kad vienai sunku, bet dabar kol kas tik apie tai svajoju...

as irgi nenoreciau savu vakaru iskeisti i tokius apie kuriuos reiketu sokineti.
Atsakyti
QUOTE(eglejoana @ 2008 04 03, 16:55)
Vat tai tau romanus rašyti lotuliukas.gif
yra laaabaai daug vyrų aplink mane, kurie kaukia iš tos pačios vienatvės kaip tu ir sekso trūkumo. Amžius 30-50metų. Išsilavinę, rašantys nuostabius laiškus, dovanojantys dėmesį, gėles ir siurprizus, gražuoliai tigriukai, eržiliukai(kam buvo įdomu-juos apjodinėjo jau cool.gif ) ir Mariem, kodėl tokie kaip Jūs nesusitinkate-nesuprantu g.gif
arba jie šalia manęs tik todėl, nes žino, kad iš manes nieko negaus dabar daugiau tik romantiškus pokalbius prie žvakių šviesos ir bučinį į žanduką rolleyes.gif

Nu nezinau.. siaip as toliau savo kiemo tai ir nelabai iseinu.. o jei kur ir iseinu tai su vaiku.. o ka gali pagalvoti vyras, pamates nescia su mazu vaiku, kad ir patrauklia moteri? Kad tikriausiai ji istekejusi smile.gif kazkaip dar niekas nepriejo ir nepaklause ar galima susipazinti smile.gif
nors kai neturejau vaiku kad ir kur iseidavu, visur prie manes prieidavo..kazkaip traukiau vyrus..o dabar jauciuosi cesnaku smile.gif tokiu atstumianciu.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2008 04 07, 17:31)

As aplink vaiku tev irgi labai sokinejau.. gal as buvau per gera zmona? girdejau, kad vyrai blogu moteru nepalieka smile.gif g.gif
Atsakyti
gyvenu su vyru,bet jo niekada salia ner.kaip skaudu verysad.gif ,esu namiseda,tai kaip susirasiu kita? verysad.gif reikes skirtis,nes jis grizta tik pernakvot,niekada neatsipraso,dar kokiu zodziu bjauriu pasako vaikui girdint.o kazkada gera buvo buti kartu.kaip viskas pasikeite.
Atsakyti