Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištveriat vienišas naktis?

QUOTE(lina232 @ 2008 04 09, 23:26)
gyvenu su vyru,bet jo niekada salia ner.kaip skaudu verysad.gif ,esu namiseda,tai kaip susirasiu kita? verysad.gif reikes skirtis,nes jis grizta tik pernakvot,niekada neatsipraso,dar kokiu zodziu bjauriu pasako vaikui girdint.o kazkada gera buvo buti kartu.kaip viskas pasikeite.

As pora metu taip pagyvenau, kol suzinojau tiesa, kad jis turi kita.. tai dabar palengvejo... bent jau zinau, kad nebera uz ko laikytis.. smile.gif gali letai, slubuodama pradeti gyvenima is naujo smile.gif ir ismokyti vel vaiksioti graksciai ir isdydizia smile.gif
To as Tau ir linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina232 @ 2008 04 09, 22:26)
gyvenu su vyru,bet jo niekada salia ner.kaip skaudu verysad.gif ,esu namiseda,tai kaip susirasiu kita? verysad.gif reikes skirtis,nes jis grizta tik pernakvot,niekada neatsipraso,dar kokiu zodziu bjauriu pasako vaikui girdint.o kazkada gera buvo buti kartu.kaip viskas pasikeite.

Aš su exu gyvenau paskutinius metus taip, išsiskyriau, nes nebegalėjau taip, nors širdis dužo atrodo nesuklijuojamai... vėliau sužinojau, kad jis turėjo kitą smile.gif Tačiau dabar esu laiminga, kad pavyko išsivaduoti iš to užburto rato kai atrodo nu dar vieną dieną pagyvensiu.. gal kas pasikeis.. ir nieko.. niekas nesikeičia.. nebijok žnegti tvirtą žingsnį dėl savęs ir savo vaiko smile.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 04 09, 23:55)
Aš su exu gyvenau paskutinius metus taip, išsiskyriau, nes nebegalėjau taip, nors širdis dužo atrodo nesuklijuojamai... vėliau sužinojau, kad jis turėjo kitą smile.gif Tačiau dabar esu laiminga, kad pavyko išsivaduoti iš to užburto rato kai atrodo nu dar vieną dieną pagyvensiu.. gal kas pasikeis.. ir nieko.. niekas nesikeičia.. nebijok žnegti tvirtą žingsnį dėl savęs ir savo vaiko smile.gif Sėkmės smile.gif

Kazkoks labai panasus scenarijus...
Isvada-- gynenti reikia del saves smile.gif o ne del vyro, kuris to tikrai nevertas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 09, 23:48)
Kazkoks labai panasus scenarijus...
Isvada-- gynenti reikia del saves smile.gif o ne del vyro, kuris to tikrai nevertas ax.gif

Tai, kad manau pusė taip gyvena porų... O vyrui kas, moterų daug, visos gražios, ne ši tai kita...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 04 10, 07:08)
Tai, kad manau pusė taip gyvena porų... O vyrui kas, moterų daug, visos gražios, ne ši tai kita...

teisingai, jeigu ne si tai kita. moterys bijo likti vienos, todel taikstosi su vyro patyciomis. bet tai ar verta? geriau jau gyventi vienai.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 04 10, 08:57)
teisingai, jeigu ne si tai kita. moterys bijo likti vienos, todel taikstosi su vyro patyciomis. bet tai ar verta? geriau jau gyventi vienai.

Tai žinoma smile.gif
Atsakyti
man dar neteko apie nieką pašokinėt. Tai atrodo taip malonu būtų pasirūpinti mylimu žmogum, lauktume abi su dukryte tėvelio iš darbo grįžtant ir pan. Bet nerūpim mes jam. Šiaip jau susitaikiau su tuo ir beveik nebeliūdna, tik tiek, kad mažiukė be tėvo augs. Užtat turės pačią geriausią mamą, bent jau labai pasistengsiu, tokia būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 04 10, 12:18)
man dar neteko apie nieką pašokinėt. Tai atrodo taip malonu būtų pasirūpinti mylimu žmogum, lauktume abi su dukryte tėvelio iš darbo grįžtant ir pan. Bet nerūpim mes jam. Šiaip jau susitaikiau su tuo ir beveik nebeliūdna, tik tiek, kad mažiukė be tėvo augs. Užtat turės pačią geriausią mamą, bent jau labai pasistengsiu, tokia būti blush2.gif

Tėvas biologinis yra tik biologinis, tad neprarask vilties wink.gif Bus tų vyrų
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 04 10, 12:20)
Tėvas biologinis yra tik biologinis, tad neprarask vilties wink.gif Bus tų vyrų

neprarandu vilties. Visada buvau optimistė ir kol kas dar nepasikeičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 04 10, 12:18)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 07, 22:38)
.. gal as buvau per gera zmona? girdejau, kad vyrai blogu moteru nepalieka smile.gif  g.gif

nepergyvenk, palieka ir blogas lotuliukas.gif
suserga depresija, sunyksta, praplinka jaunystės žydėjime pačiame, pražyla, dar paskum pasikankina ir kai jau mato, kad toliau tik grabas laukia, o gyvent norisi - tada palieka mirksiukas.gif
pliusas ar minusas yra blogų moterų, (drįsčiau pavadinti jas fatališkomis)- jos iš karto lyg magnetas pritraukia kitus vyrus(manau kad jie įtaria su kuo susideda blush2.gif, bet... )

mano vyresnioji be perstojo kartoja, geroms mergaitėms dangus-blogoms viskas
Yra šiame romane racijos.
gal pabūk bloga.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 04 10, 08:08)

kazkokia siaubo realybe.. kol neisimylejau vaiko tevo, pati turejau daug gerbeju..ir galvojau, kad nei vienas tai kitas ... o kai..isimylejau.. kazkoks kosmaras... buvau jauna grazi, praejo tris metai (nuo susipazinmo su juo) o atrodo pasenau 15metu, sukriosusi boba su dveim vaikais smile.gif o jis sau susirado vyresne turtinga ir be vaiku doh.gif
Atsakyti