Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištveriat vienišas naktis?

QUOTE(lina232 @ 2008 04 09, 22:26)
gyvenu su vyru,bet jo niekada salia ner.kaip skaudu verysad.gif ,esu namiseda,tai kaip susirasiu kita? verysad.gif reikes skirtis,nes jis grizta tik pernakvot,niekada neatsipraso,dar kokiu zodziu bjauriu pasako vaikui girdint.o kazkada gera buvo buti kartu.kaip viskas pasikeite.

as visada sakydavau, kad geriau jau vienai buti, nei gyventi su vyru, kurio amziais nebudavo arba grizdavo nebent basas ir nuleides galva... dabar gyvenu tik su dukryte ir tikrai galiu pasakyti, kad esu daug laimingesne, nei tada, kai buvau istekejusi. ir nepatikesit, bet nei venos sekundes del skyrybu nesigailejau, net ir budama viena randu lb lb lb daug privalumu ir jais megaujuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inrida09 @ 2008 04 14, 21:21)
as visada sakydavau, kad geriau jau vienai buti, nei gyventi su vyru, kurio amziais nebudavo arba grizdavo nebent basas ir nuleides galva... dabar gyvenu tik su dukryte ir tikrai galiu pasakyti, kad esu daug laimingesne, nei tada, kai buvau istekejusi. ir nepatikesit, bet nei venos sekundes del skyrybu nesigailejau, net ir budama viena randu lb lb lb daug privalumu ir jais megaujuosi smile.gif

saunuole. vyras dar ne viskas gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(inrida09 @ 2008 04 14, 22:21)

Na jo smile.gif man dabar nors ir sunku smile.gif bet daug lengviau ir 100kart geriau nei gyventi su zmogumu, kuris nenoriai pora kartu per savaite pareidavo nakvoti smile.gif
Dabar ir ramiau smile.gif ir savo gyvenima gali planuotis pagal save smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
o naktys geriau jau vienisos,nei su zmogum,kuris taves negerbia ir niekina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ech, as jau greit bus 8 metai kaip "tveriu" vienisas naktis. Bet kuo toliau tuo man taip labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 15, 18:00)
Sveikos smile.gif

Ech, as jau greit bus 8 metai kaip "tveriu" vienisas naktis. Bet kuo toliau tuo man taip labiau patinka  thumbup.gif

Och!!! 8metai!!!??? na.. man kol kas sekso nesinori, nes dar biski depresija.. bet nemanau, kad ji man taip ilgai tesis blush2.gif vistiek noresiu meiles smile.gif ax.gif nors gal dabar nebepainiuosiu meiles su seima..
aisku butu nuostabu tureti seima su mylinciu zmogumi smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2008 04 15, 16:09)

visiskai tau pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 15, 18:16)
Och!!! 8metai!!!??? na.. man kol kas sekso nesinori, nes dar biski depresija.. bet nemanau, kad ji man taip ilgai tesis  blush2.gif  vistiek noresiu meiles smile.gif ax.gif  nors gal dabar nebepainiuosiu meiles su seima..
aisku butu nuostabu tureti seima su mylinciu zmogumi smile.gif  ax.gif

Oh, as turiu sex partneri smile.gif ir man to pakanka, naujos seimos kurt nebeketinu, noriu ir toliau but savo sprendimu, savo gyvenimo, savo laisves seimininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 16, 07:10)
Oh, as turiu sex partneri smile.gif ir man to pakanka, naujos seimos kurt nebeketinu, noriu ir toliau but savo sprendimu, savo gyvenimo, savo laisves seimininke smile.gif

..ir as turiu labai gera sex partneri, turiu su juo ir romantika..ir pasaka... bet kazkodel man liudna nuo vakar..kazkaip pavargau lakstyti apsikarscius torbomis ir dar ziuret kaip vaikus sugaudyti pereinat gatve kai abi rankos uzimtos.. pavargau viena moketi vis didejancias banko palukanas uz busta, kurios per metus uzaugo net iki 400 Lt/men ir tai tik uz 2-ju kambariu buta blink.gif ...pavargau viena tverti infliacija.. pavargau viena su dviem vaikais tampytis pas gydytojus ir t.t. ir t.t.
iki vakar galvojau, kad nenoriu jokio papildomo musu seimos nario... bet siandien galvoju kitaip.. gal rytoj persigalvosiu doh.gif
Atsakyti
na.. nelabai isvaizduoju kas yra tas sex partneris... man kazkaip dar gyvenime taip nebuvo... turejau vaikinu, turejau romanu.. bet kad gyvenciau tskirai o "sex partneris" atskirai tai sunku isivaizduoti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 18, 22:12)
turejau vaikinu, turejau romanu.. bet kad gyvenciau tskirai o "sex partneris" atskirai tai sunku isivaizduoti.. g.gif

hm.. cia tipo, su visais ir "vedet bendra uki"?.. ar kalbi ne apie gyvenima kartu, o apie atskirus gyvenimus?
Atsakyti