Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

Nugasdinot su prastais atsiliepimais apie GRUDA.Kas nepatiko? Mes kaiop tik ruosiames su ja keliauti i atrakcionu parkus Paryziuje,Vokietijoje.
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2007 06 01, 23:35)
Nugasdinot su prastais atsiliepimais apie GRUDA.Kas nepatiko? Mes kaiop tik ruosiames su ja keliauti i atrakcionu parkus Paryziuje,Vokietijoje.

Joo, apie Gruda geriau atsiliepimu neskaityt mastau.gif
Viskas bus gerai, Piranija wink.gif
Atsakyti
Aš irgi mąsčiau apie kelionę į Kroatiją šiemet su Grūda blush2.gif
braškytė777, gal gali plačiau, kas būtent su Grūda buvo blogai? g.gif
Atsakyti
Kas gali ką nors gero/blogo papasakoti apie Kivedą?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 01, 23:45)
Kas gali ką nors gero/blogo papasakoti apie Kivedą?

Esu važiavusi su "Kiveda", berods į Čekiją blush2.gif Viskas buvo gerai, vyko pagal planą, bent jau aš kelionės metu firmai jokių nusiskundimų neturėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leonel @ 2007 06 02, 01:00)
Esu važiavusi su "Kiveda", berods į Čekiją  blush2.gif Viskas buvo gerai, vyko pagal planą, bent jau aš kelionės metu firmai jokių nusiskundimų neturėjau  mirksiukas.gif

O kaip ten gidai, vairuotojai, ar nesusiraukę kokie? Draugė pasakojo, kad viskas būtų buvę lyg ir normaliai, bet viską gidė gadino - pastoviai be nuotaikos, susiraukus, niurzganti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 06 02, 13:01)
Kokie zmooones friends.gif
Na ir kur keliaujat ax.gif
Pasakokit pasakokit, kur, kada, kaip gathering.gif

Oi ,Makaliau ir tu čia ax.gif Malonu malonu 4u.gif
Dar konkrečiai nesusiplanavau nieko, bet domiuosi agentūromis. Norėčiau vasarą kokiai savaitėlei į vakarų Europą išvažiuoti ax.gif
Atsakyti
Mat kaip fainai drinks_cheers.gif
Tai o kodel butent Kiveda? g.gif juk tu organizatoriu desimtys doh.gif netingekit internete pasiknisinet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 02, 13:15)
Mat kaip fainai drinks_cheers.gif
Tai o kodel butent Kiveda? g.gif juk tu organizatoriu desimtys doh.gif netingekit internete pasiknisinet ax.gif

Tai va ir knisinėjuosi ax.gif Apie Kivedą tik neseniai sužinojau. Nes iki šiol nieko apie ją negirdėjau rolleyes.gif O ir internete mažokai žmonių atsiliepimų.
Beje, Makaliau, nuo kada į mane daugiskaita kreipiesi? nono.gif "tu" ir ne kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 birželio 2007 - 12:35
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 02, 13:32)
Tai va ir knisinėjuosi ax.gif Apie Kivedą tik neseniai sužinojau. Nes iki šiol nieko apie ją negirdėjau rolleyes.gif O ir internete mažokai žmonių atsiliepimų.
Beje, Makaliau, nuo kada į mane daugiskaita kreipiesi? nono.gif "tu" ir ne kitaip mirksiukas.gif

Na o kaip TAU novaturas, topturas, busturas, filaretai travel, litaura, gruda mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 02, 13:03)
Na o kaip TAU novaturas, topturas, busturas, filaretai travel, litaura, gruda mastau.gif

Š**as ir ne kitaip schmoll.gif Čia aš savo kategorišką nuomonę išsakau, su kuria galima ir nesutikti. Bet nieko negali būt baisiau už keliones pionierių ekskursijos principu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 06 02, 14:17)
Š**as ir ne kitaip schmoll.gif Čia aš savo kategorišką nuomonę išsakau, su kuria galima ir nesutikti. Bet nieko negali būt baisiau už keliones pionierių ekskursijos principu schmoll.gif

Na matot, Smurka, jei jau tuktuk domisi kelioniu agenturu organizuojamomis kelionemis,tai matyt kitaip vaziuot nenori g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 02, 12:07)
O kaip ten gidai, vairuotojai, ar nesusiraukę kokie? Draugė pasakojo, kad viskas būtų buvę lyg ir normaliai, bet viską gidė gadino - pastoviai be nuotaikos, susiraukus, niurzganti unsure.gif

Na man pasisekė ir su gide, ir su vairuotojais thumbup.gif Visų vairuotojų ir gidų nežinau, taigi ir tau rekomenduoti negaliu blush2.gif
Atsakyti