o kaip Novaturas?
QUOTE(tinaa @ 2006 03 28, 12:23)
norejau paklausti patyrusiu keliautoju.. kaip renkates su kokiomis agenturomis keliauti? kainos vis tiek daug maz vienodos...ar as klystu?
"Nvaturas" pats savo kelionėmis neprekiauja, jas parduoda kelionių agentūros.
O kokioje agentūroje pirksi, kaip teisingai pastebėjai, jokio skirtumo. Nes kainos ne daugmaž vienodos, o absoliučiai vienodos.
Aš, aplaksčiusi kelias agentūras, apsistojau ties "Pikaverus" ir jos daugiau nebekeisiu. nes tokio dėmesio klientui, malonaus bendravimo, niekur nepatyriau
As nusipirkau kelione is UAB Gustus vitae (o siaip vadinasi Visos keliones), kelioniu organizatorius yra TRAVELMAN - kaip supratau, kad tas pats Tez tour, bet va nuolaidu, taikomu Tez toure nepritaike
). Taip ir likau nesupratusi - organizatorius tai tas pats, o nuolaidos kaip man sake "galioja tik Tez ture, bet ne Travelman'e. Turbut apgavo
QUOTE(*Frezija* @ 2006 03 29, 07:59)
As nusipirkau kelione is UAB Gustus vitae (o siaip vadinasi Visos keliones), kelioniu organizatorius yra TRAVELMAN - kaip supratau, kad tas pats Tez tour, bet va nuolaidu, taikomu Tez toure nepritaike
). Taip ir likau nesupratusi - organizatorius tai tas pats, o nuolaidos kaip man sake "galioja tik Tez ture, bet ne Travelman'e. Turbut apgavo 
tikrai apgavo, nes klausiau del keliones iispanija per travelman, nuolaidos tez turo galioja
Kas per agentura Neoturas? kas zino?
Siaip keliaudavom su Novaturu, bet pamaciau, kad Neoturas siulo 20% nuolaida
Hm, gal susigundyti? Bet ar nebus, kaip toj patarlej - skupus moka du kartus....
QUOTE(Ajuni @ 2006 03 29, 18:00)
Kas per agentura Neoturas? kas zino?
Hm, gal susigundyti? Bet ar nebus, kaip toj patarlej - skupus moka du kartus....
Jūs visą laiką kažką painiojate. Jūs keliaujate visą laiką su Novaturu arba Tezturu, tik jų keliones perkate Neoture, Pikaveruse, Agasi ture ir t.t.
IK 20 proc. nuolaidos yra siūlomos Tezture ir Novature išankstiniams užsakymams. Ir nesvarbu, kurioj agentūroj tu tą kelionę pirksi, galios tos pačios nuolaidos
Mes su omnituru varem i Turkija, siaip viskas tvarkoj, tik gale bisky apturejom soko
Jau atidavem raktus ir tt, su lagaminais laukiam prie viesbucio mikruskes, iki skrydzio 2val., o iki oro uosto vaziuot 1val 40min (bent jau taip i prieki vaziavom).Tai atvaziavo dar po pusvalandzio.Mes kaip isproteje skambinam, o jie net nekelia ragelio, vyras jau Lietuvon pradejo skambint, telefa susirades
nu zodziu, poto lekem tais keliukais, galvojau kad nebeprivaziuosim oro uosto, begom uzduse ten lakiojom.Na zodziu nesamone buvo ir taip nesupratom, del ko jie taip, aiskino kad nespejo atvaziuot...truputi neatsakingai
QUOTE(Milde @ 2006 07 01, 15:55)
Mes su omnituru varem i Turkija, siaip viskas tvarkoj, tik gale bisky apturejom soko
Jau atidavem raktus ir tt, su lagaminais laukiam prie viesbucio mikruskes, iki skrydzio 2val., o iki oro uosto vaziuot 1val 40min (bent jau taip i prieki vaziavom).Tai atvaziavo dar po pusvalandzio.Mes kaip isproteje skambinam, o jie net nekelia ragelio, vyras jau Lietuvon pradejo skambint, telefa susirades
nu zodziu, poto lekem tais keliukais, galvojau kad nebeprivaziuosim oro uosto, begom uzduse ten lakiojom.Na zodziu nesamone buvo ir taip nesupratom, del ko jie taip, aiskino kad nespejo atvaziuot...truputi neatsakingai 
Na bet Omnituras jau yra mires....
Man vienas pazystamas pasakojo, kad Novaturas buvo ziauriai prisikes.... Visiskai neturejo noro pranesti zmogui , esanciam Egipte, kad pasikeite skrydzio laikas...
QUOTE(Udrius @ 2006 07 01, 19:43)
Na bet Omnituras jau yra mires....
Man vienas pazystamas pasakojo, kad Novaturas buvo ziauriai prisikes.... Visiskai neturejo noro pranesti zmogui , esanciam Egipte, kad pasikeite skrydzio laikas...
idomu, ka tokiu atveju daryti
Įdedu nuorodą, kur išdėstytas mano pasakojimas apie kelionių "organizatorių" "Želesa", su kuriuo visai neseniai vykau Į Juodkalniją:
http://www.biteplius...44-=(2024951443
Viso pasakojimo čia nekelsiu, nes gana ilgas. Pasiskaitys tie, kam įdomu ar aktualu.
http://www.biteplius...44-=(2024951443
Viso pasakojimo čia nekelsiu, nes gana ilgas. Pasiskaitys tie, kam įdomu ar aktualu.