QUOTE(ausryteDi @ 2008 05 22, 20:25)
Sveiki

mes taip pat isigijom sita vezimuka, pakolkas esam patenkinti ir laukiam kada jau galesim isbandyti
Lauksim atsiliepimu
QUOTE(Stasikė @ 2008 05 23, 09:43)

Sveiki, vakar vyro klausiau, kaip ten su turgaus garantiniu, čia kažkuri domėjotės, tai sakė turguje turi pardavėjas parašyti vietoj čekio specialią F 10 formą ir užpildyti garantinį. Ir dar - turguje gali duoti ir metų garantiją vežimėliui, tik tada praėjus gamintojo pusmečiui garantiniu aptarnavimu rūpinasi jau pardavėjas pardavęs vežimą. tai gal tokiu atveju reikėtų turėti pardavėjo koordinates ir viskas bus ok. Vakar vyras mane nusivežė dar gyvai didesnėje erdvėje apžiūrėti vežimų, tai su tais stabdžiais bent jau vaikų mieste tai viskas tvarkoje, veikia jie kuo puikiausiai

o spalvos tai tos kur prie vežimėlių prisegtos, bet toje parduotuvytėje, kurioje žadame pirkti, tai yra pavyzdžiui ir raudonas su baltom gėlėm. Ir sakė, kad kai kurių spalvų iš katalogo sako, net nebegamina.
O man kazkas sake kad pagal lietuvos istatymus tai maziau metu negali ir gamintojas duoti garantijos, cia minimalus laikas tokiam daiktui kaip vezimas..
QUOTE(Stasikė @ 2008 05 23, 11:35)

nesikrimskite, labai gražus ir žalias

mes planuojame arba žalią su oranžiniais apvadukais arba kaip visada vyro mylimiausia tamsiai mėlyna

be mėlynos spalvos gyventi negali. Man dar graži ta šlapio esfalto spalvos, o vyrui patiko ta smėlio spalva su oranžiniais ruoželiais. Su tokiais skonių skirtumais, mūsų vaikelis liks be vardo. Dukrai tai kažkaip jau nuo nėštumo vidurio lipo ir prilipo, o dabar dėl

vardo niekaip negalime surasti kompromiso
Nu su tom spalvom tai kazkokia nesamone.. vienoj parduotuvej vienos spalvos, kitoj kitos, o jei pirksiu is mazos parduotuves tai uzsakinesiu spalva, tai velniai zino kokia parves... gal tikrai reik vaziuot i kauna i pacia gamykla