na tada reiks atidziau apziureti ta sedimaji varianta.
o mano kaime duobeti keliai, tai nelabai sako gerai su besisukiojanciais ratais, reikia kad jie uzsifiksuotu, o vat tutis nefiksuoja, na nezinau, iseinu kita savaite i dekreta, tai dienas leisiu parduotuvese
QUOTE(adiavvv @ 2008 05 30, 09:27)
na tada reiks atidziau apziureti ta sedimaji varianta.
o mano kaime duobeti keliai, tai nelabai sako gerai su besisukiojanciais ratais, reikia kad jie uzsifiksuotu, o vat tutis nefiksuoja, na nezinau, iseinu kita savaite i dekreta, tai dienas leisiu parduotuvese
imk trio su pripuciamais ratais nepasigailesi

bet mane taip zavi tie manevringi ratukai, taip lengva su jais sukiotis,
dabar vis dazniau atkreipiu demesi parduotuvese kaip mamos vargsta su vezimais kai nori juos pasukt, su visa jega pakelia ir pakreipia kur link nori vaziuot, vat tas man kliuva labai.
dabar vis dazniau atkreipiu demesi parduotuvese kaip mamos vargsta su vezimais kai nori juos pasukt, su visa jega pakelia ir pakreipia kur link nori vaziuot, vat tas man kliuva labai.
QUOTE(Ruta26 @ 2008 05 30, 10:35)
imk trio su pripuciamais ratais nepasigailesi
paziurek skelbimuose ju nemazai pardavineja, ir atkreipk demmesi vaikai pas pardavejas tokie jau sedintys 

QUOTE(adiavvv @ 2008 05 30, 09:48)
bet mane taip zavi tie manevringi ratukai, taip lengva su jais sukiotis,
iprocio reikalas sunku tikrai nera

QUOTE(adiavvv @ 2008 05 30, 07:54)
ratu atzvilgiu priimtinesnis X-LANDER XA, bet... vat jo kaina tai palyginus su TUTIS TRIO tikrai kandziojasi, vyrui atrodo brangu, o man aktualu patogumas, gi pagrinde tai as ji stumdysiu
Papildyta:
o jau turincios Tutis Trio gal galit pamatuoti lopsio ilgi ????
Papildyta:
o jau turincios Tutis Trio gal galit pamatuoti lopsio ilgi ????

QUOTE(Stasikė @ 2008 05 30, 21:52)

Deltimai ir man patinka, tvirtas stabilus vezimelis ir manevringas ir lopsys didelis, dar atkreipk demesi, kad butu rankenos prie lopsio nes kai kuriuose nebuna tada labai sunku su tuo lopsiu tampytis........
Stasike kas tave domina konkreciai del eko sauskelniu?
Ruta26 ar jau gavai tuti?
QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 01, 08:30)
Deltimai ir man patinka, tvirtas stabilus vezimelis ir manevringas ir lopsys didelis, dar atkreipk demesi, kad butu rankenos prie lopsio nes kai kuriuose nebuna tada labai sunku su tuo lopsiu tampytis........

QUOTE(Stasikė @ 2008 06 01, 21:12)

as aprisamu vystyklu nenaudojau, neapsimoka ir nepatogu jug 21 amzius ir vytykluose naujienu yra

ekovaikuose man labaiu patinka sauskelnes, kadangi jos yra su knopkem, o pati turejau su lipdukais kurie skalbiant susidevejo teko persiuti i naujus....
o apie kiekius iki 6 men 15 vnt vystykliuku (kelnaiciu) ir kokiu 2-3 ikloteliu, bei ant virsaus uzmaunamu bet kokios vilnos (neapdorotos) kelnaiciu 2-3 vnt per akis...
Norėčiau paklausti, ar kuri nors jau išbandėt Tutis Trio vežimėlio sportinę dalį, t.y. ar ji gerai užsideda?
Norėčiau paklausti, ar kuri nors jau išbandėt Tutis Trio vežimėlio sportinę dalį, t.y. ar ji gerai užsideda?
Mes vakar nusipirkom ir bandem uždėti, tai nesigavo užfiksuoti. Trukdė sportines dalies metalai.
Mes vakar nusipirkom ir bandem uždėti, tai nesigavo užfiksuoti. Trukdė sportines dalies metalai.