Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis TRIO

QUOTE(wizardry @ 2008 07 08, 12:49)
as irgi taip supratau, kad tas patobulinimas tai tie siuvinejimai  biggrin.gif galim apseit ir be ju  ax.gif

turgui man minejo kad vezimeliam bus mazesni uzkloteliai kojom...gal cia irgi [prie naujienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 08, 14:52)
turgui man minejo kad vezimeliam bus mazesni uzkloteliai kojom...gal cia irgi [prie naujienu  g.gif

bet ar cia butu pagerinimas g.gif gal as nenusimanau, bet man atrodo, kad didesnis uzklotelis geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 07 09, 10:25)
bet ar cia butu pagerinimas g.gif  gal as nenusimanau, bet man atrodo, kad didesnis uzklotelis geriau ax.gif

na jei ant lopšio perdidelis tai negražiai atrodo, o va jei nat sportinio pamažino tai negerai tada g.gif dabar jis buvo universalus tai ant lopšio tikrai nekaip žiūrisi, bet man tas vaisdas netrukdo svarbu ant sportinio liuksiškai tinka poto ax.gif
Atsakyti
Buvau gamykloj vakar,sake po atostogu-nuo liepos 28d. vezimelius puos siuvinejimais. Bus issiuvineta kriaukle. Kainos gamykloje tos pacios,kaip ir firmineje parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(olgita @ 2008 07 09, 13:58)
Buvau gamykloj vakar,sake po atostogu-nuo liepos 28d. vezimelius puos siuvinejimais. Bus issiuvineta kriaukle. Kainos gamykloje tos pacios,kaip ir firmineje parduotuveje.

bet gal spalvine gama didesne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 07 09, 15:55)
bet gal spalvine gama didesne? g.gif

O ai dabar dar mazai spalvu??? Lankstinuke tik tos pagrindines, bet siaip tai ju daug daugiau.. Vis kitoj parduotuvej vis kitokia spalva, net sunku uzsisakyt kokios nori nes lankstinu tik pagrindines. Is tos parduotuves kur pirkau ta diena tris vezimus zalios spalvos atveze, ir visi skirtingu atspalviu, su dviem spalvom maisyti, sunku net issirinkt..
Atsakyti
Na ka merginos ismainiau tuti i sketuka. Be kalbu buciau emusi ji sportine dali, bet kad reik tiek ilgai laukt (menesi). tai ir nepasilikau prie jo. mao mazei tuoj metai tai greit to vezimaicio is vis nebereikes. Is tikruju gaila kad toks ilgas laukomo laikas, o tai imciau net negalvojus tuti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 07 10, 10:58)
O ai dabar dar mazai spalvu??? Lankstinuke tik tos pagrindines, bet siaip tai ju daug daugiau.. Vis kitoj parduotuvej vis kitokia spalva, net sunku uzsisakyt kokios nori nes lankstinu tik pagrindines. Is tos parduotuves kur pirkau ta diena tris vezimus zalios spalvos atveze, ir visi skirtingu atspalviu, su dviem spalvom maisyti, sunku net issirinkt..

tai kad as iki siol ir nebuvau macius kitokiu spalvu nei lankstinuke, uztad ir klausiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 10, 09:04)
Na ka merginos ismainiau tuti i sketuka. Be kalbu buciau emusi ji sportine dali, bet kad reik tiek ilgai laukt (menesi). tai ir nepasilikau prie jo. mao mazei tuoj metai tai greit to vezimaicio is vis nebereikes. Is tikruju gaila kad toks ilgas laukomo laikas, o tai imciau net negalvojus tuti verysad.gif

reikejo kartu su manimi uzsisakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 11, 12:25)
reikejo kartu su manimi uzsisakyt  mirksiukas.gif

nu va reikejo, bet sss traukinys nelaukia. lotuliukas.gif bet uztat zinau kokia karieta pirksiu antram kinderiukui mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va dar vienas tucio patobulinimsd, fiksuojsmi ratai thumbup.gif dabar jau gailiuosi kad iki siandien nepalaukiau, kad per anksti nusipirkau vezima... tiesa sake 20 lt brangesni bent toj pardej kur pirkom ax.gif
Atsakyti
Merginos, o jei gamykla atostogauja, tai ner ko vaziuot ten pas juos? Jie ir neprekiauja is ten, ar tik negamina?
As kadangi pirksiu tik lopsi, tai isivaizduoju, kad kreiptis man reikia tik i gamykla... ax.gif
Atsakyti