Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis TRIO

QUOTE(sviliukas @ 2008 07 14, 09:43)
Merginos, o jei gamykla atostogauja, tai ner ko vaziuot ten pas juos? Jie ir neprekiauja is ten, ar tik negamina?
As kadangi pirksiu tik lopsi, tai isivaizduoju, kad kreiptis man reikia tik i gamykla... ax.gif

jei tik lopsi manau geriau butu i gamykla, jie savo parduotuves neturi tai manau per atostogas neissigysite, paskambinkite ir pakalbekite ....
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 14, 10:13)
jei tik lopsi manau geriau butu i gamykla, jie savo parduotuves neturi  tai manau per atostogas neissigysite, paskambinkite ir pakalbekite ....

Skambinau, tai nieko konkretaus nesuzinojau, i viska vienas atsakymas, dabar nera vadybininkes... taip, kad bandysiu po atostogu, laiko dar turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 07 14, 10:15)
Skambinau, tai nieko konkretaus nesuzinojau, i viska vienas atsakymas, dabar nera vadybininkes... taip, kad bandysiu po atostogu, laiko dar turiu  rolleyes.gif

tiesa laiko dar yra mirksiukas.gif manau rasite vadybininke ir pavyks susitarti 4u.gif
Atsakyti
Labas . Kas jau naudojat tutis trio biggrin.gif ?
Aš žiūrinėju jį, tik dar nesu apsisprendusi. gal nesunku būtų atsakyti į kelis klausimus?
1.ar nepermažas lopšys rudenį gimsiančiam vaikui?
2. ar tepla į standartinį mažą liftą (durys 64cm)
3. ar galima pirkti tik lopšį, važiuoklę ir kėdutę be sportinės dalies?
4. ir šiaip - ar esat patenkinti, ar gailitės nusipirkė tutis trio?
Atsakyti
Galima pirkti tik lopsi ir vaziuokle, pati zadu pirkti, kai tik atostogos gamykloj baigsis
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 14, 20:34)
Labas . Kas jau naudojat tutis trio  biggrin.gif ?
Aš žiūrinėju jį, tik dar nesu apsisprendusi. gal nesunku būtų atsakyti į kelis klausimus?
1.ar nepermažas lopšys rudenį gimsiančiam vaikui?
2. ar tepla į standartinį mažą liftą (durys 64cm)
3. ar galima pirkti tik lopšį, važiuoklę ir kėdutę be sportinės dalies?
4. ir šiaip - ar esat patenkinti, ar gailitės nusipirkė tutis trio?

1. sito nezinau, lopsio ilgis 74 cm, ne ka didesnis ir kitu vezimu, yra netgi mazesniu lopsiu, tai nemanau kad bus mazas. Na bet aisku ir nuo vaiko ugio priklauso, as gimdysiu rugjuti, tai ziuresim iki keliu men tilps...
2. Ka tik pamatavau atstuma tarp ratu galiniu, tai 64,5 cm, tai nezinau ar tilps, jei durys dar kiek prasiskleis su rankom tai tilps.
3. Galima manau, kazkuri zadejo tik lopsi pirkt. Pasiskambink i gamykla, suzinosi tiksliau.
4. Kol kas esu patenkinta, bet praktiskai dar neisbandziau, tai sunku pasakyt kaip bus. Man svarbiausia kad jis lengvas, vien del to ir pirkau, lengvesniu variantu neradau kad patiktu.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 07 15, 16:02)
1. sito nezinau, lopsio ilgis 74 cm, ne ka didesnis ir kitu vezimu, yra netgi mazesniu lopsiu, tai nemanau kad bus mazas. Na bet aisku ir nuo vaiko ugio priklauso, as gimdysiu rugjuti, tai ziuresim iki keliu men tilps...
2. Ka tik pamatavau atstuma tarp ratu galiniu, tai 64,5 cm, tai nezinau ar tilps, jei durys dar kiek prasiskleis su rankom tai tilps.
3. Galima manau, kazkuri zadejo tik lopsi pirkt. Pasiskambink i gamykla, suzinosi tiksliau.
4. Kol kas esu patenkinta, bet praktiskai dar neisbandziau, tai sunku pasakyt kaip bus. Man svarbiausia kad jis lengvas, vien del to ir pirkau, lengvesniu variantu neradau kad patiktu.

dėkui už išsamius atsakymus smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra--mandra: 15 liepos 2008 - 17:49
mes taipat isigijome tutis vezima ir labai patenkinti tik patariu pirkti gamintoju parduotuveja kuri randasi:
firminė parduotuvė:
Kaunas,Pramonės pr.16
"Urmo bazė"-Žalioji galerija 10 salė(priešais Raudoną pasažą).
nes jai pirksite kitose parduotuvese zenkliai permokesite taigi patariu kai nusiziuresite koki tai neskubekite pirkti

Atsakyti
QUOTE(Ernesta :~) @ 2008 07 15, 21:45)
mes taipat isigijome tutis vezima ir labai patenkinti tik patariu pirkti gamintoju parduotuveja kuri randasi:
firminė parduotuvė:
Kaunas,Pramonės pr.16
"Urmo bazė"-Žalioji galerija 10 salė(priešais Raudoną pasažą).
nes jai pirksite kitose parduotuvese zenkliai  permokesite taigi patariu kai nusiziuresite koki tai neskubekite pirkti

Na drisciau priestarauti, nes gamykloj kai klausiau sake trys dalys 950 kainuuoja, tai siauliuose kur pirkau tiek pat mokejau, o radvilisky parduotuveje yra ir pigiau, uz 800 lt visos trys dalys. O beto, esu is siauliu, tai jei buciau pirkus kaune, tai garantini tektu ten ir vezti, o va siauliuose is kur pirkau tai i ta parduotuve nuvezi ir jie jau patys veza i kauna i garantini, jeigu kas..
Atsakyti
nu jo...kainos skiriasi nesuprasi nuo ko
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 16, 09:56)
nu jo...kainos skiriasi nesuprasi nuo ko

kauno bazei neju firmine parduotue, tutis tokios neturi, ir gamykla siulopardavimo kaina pardavejams , kitai kaina perkant juos ir gamyklos, tai kas kiek nori tas uzsideda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 16, 11:18)
kauno bazei neju firmine parduotue, tutis tokios neturi, ir gamykla siulopardavimo kaina pardavejams , kitai kaina perkant juos ir gamyklos, tai kas kiek nori tas uzsideda  4u.gif

aha...jei pirksiu, tai iš gamyklos tiesiai
Atsakyti