Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis TRIO

QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 21, 11:03)
nėra už ką. o jūs galvojate pirkti tutis trio? kodėl?

man visai patinka jo dizainas, nesunkus ir atrodo patogus, o ir kaina nesikandzioja ax.gif
Atsakyti
man vakar sove mintis kodel tutis negali gaminti tucio trios dvinukams ir dizainau thumbup.gif . Manau turetu dideli pasisekima. ir lengvutis butu g.gif
Atsakyti
kaskuri klause ar telpa i senoviska lifta vezimas, atsakau netelpa doh.gif reikia rata nuimti, niekaip neikertu kaip i ta lifta senaji tuti huga ikisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 24, 11:06)
kaskuri klause ar telpa i senoviska lifta vezimas, atsakau netelpa  doh.gif  reikia rata nuimti, niekaip neikertu kaip i ta lifta senaji tuti huga ikisau  g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif užkniso jau, niekas netelpa į ta lifta prakeikta
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 24, 10:20)
doh.gif  doh.gif  doh.gif užkniso jau, niekas netelpa į ta lifta prakeikta

Sakau Hugas tucio tilpo man laisvai , a trio galiniu ratu plotis didesnis i nikaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta26: 24 liepos 2008 - 10:23
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 24, 11:23)
Sakau Hugas tucio tilpo man laisvai , a trio galiniu ratu plotis didesnis i nikaip doh.gif

o man hugas nepatinka biggrin.gif bigsmile.gif
o kiek tiksliai cm liftas pas jus? kiek cm ratai tučio trio? aš vis dar turėjau vilties jį įkišti į savo liftą
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 24, 10:29)
o man hugas nepatinka  biggrin.gif  bigsmile.gif
o kiek tiksliai cm liftas pas jus? kiek cm ratai tučio trio? aš vis dar turėjau vilties jį įkišti į savo liftą

pas mus dydelis tai telpa du tuciai trio, va pas drauge buvau pas juos senoviskas tai su hugo tilpom su trio nebe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 24, 11:42)
pas mus dydelis tai telpa du tuciai trio, va pas drauge buvau pas juos senoviskas tai su hugo tilpom su trio nebe doh.gif

a, tai jums thumbup.gif
o šiaip jūs tutis trio esate patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 24, 11:42)

ot š..jau buvau pasiryžusi pirkti, nes mums sakė, kad šonu pasukus telpa doh.gif dabar net nebežinau ką ir pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 07 24, 16:51)
ot š..jau buvau pasiryžusi pirkti, nes mums sakė, kad šonu pasukus telpa  doh.gif dabar net nebežinau ką ir pirkti  g.gif

nu bet tikrai sonu pasukus turetu tilpti, negi netelpa sunu pasukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 07 24, 15:57)
nu bet tikrai sonu pasukus turetu tilpti, negi netelpa sunu pasukus?  g.gif

na bandziau su vaiku ir vezimu issimurdyti i ta lifta is sukau ir keliau ir duris zergiau nikaip galinis ratas vienas nepralindo doh.gif
Atsakyti
Nu bet Sandra-mandra rase kad standartinio lifto durys 64 cm, o tucio galiniu ratu atstumas (isorines dalies) matavau 64,5, nu max 65 cm. Tai negi del vieno cm jau nebetelpa pasukus... Na nebent pas jus liftas siauresnis. Tada reiktu visom pries perkant issimatuoti tiksliai kokie liftai, nes jei kaip sakiau liftas 64 cm tai tikrai turetu tilpti..
Aij tiesa kazkurioj temoj maciau rase kad liftas 60 cm, nu tada gal ir netipls i toki.. ax.gif
Atsakyti