Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Puikios mamytes receptukas mirksiukas.gif
as pvz paimu 6 krabus(cia tik 1 asmeniui jeigu darai, pas mus 12 dozen parsiduoda uz 5.56$, tie didesni kur kas brangesni vienas iseina 10.99$ doh.gif ) , arba du didesnius, uzverdu vandeni juos nuplikau tiesiai tam maise i kur juos ideda parduotuvej, kad nebesikandziotu kaip darinesiu.Tada juos darineju, palieku znyples, kojas ismetu, tada nuimu kelta(o kaip ji nuimti gal zinot, jeigu ne tai ten su peiliu kur uzpakaliukas ipjaunu viena sudurima ir kita ir atsidaro su visu kaku),tada dar nulupu tokia viena detale is kitos puses irgi graziai nusiema, poto sumetu snyples ir tuos kunelius i vandeni ten ipilu truputeli acto, kad nuimtu ta kvapa ir dumblo skoni, palaikau nu nors koki 10 min, kol ruosiu tai ko reikia gaminimui.O reikia: 2 skilteliu cesnako, vieno supjaustyto svoguno laisko, ketvirtadalis svoguno galvos ir indelio coconut milk.Tada i keptuve ipilu lasiuka aliejaus sudedu cesnaka ir supjaustyta svoguno galva, pakepinu tada idedu sauksta coconut milk dar pakepinu truputeli ir poto sumetu is vandenuko istrauktus krabus.Kaip idedu krabus supilu visa likusi coconut milk, idedu vegetos pagal skoni, kad jaustusi suriau truputeli ir troskinu....Na tol kol jau ten isgaruoja beveik tas coconut milk, tada i pabaiga idedu supjaustyta svoguno laiska, dar truputeli patroskinu ir prasau vat jums ir krabai, skanu tai nerealiai, kas megsta seafood mmm pabandyk nemanau kad kuriai nepatiks, nes tas coconut milk duoda labai gerai skoni rolleyes.gif
Atsakyti
O cia idedu gera receptuku website:

http://www.edlonta.l...ai/receptai.php

Vikso yra visokiom progom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 08 31, 22:00)
O cia idedu gera receptuku website:

http://www.edlonta.l...ai/receptai.php

Vikso yra visokiom progom  thumbup.gif


Receptukukai uzseivinti thumbup.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Turiu siek tiek juokinga klausima, bet kaip jus cia kepate miltinius blynus. Lietuvoj tokius skanius kepdavau, o cia jie visai neskanus. Gal as ne tokius miltus naudoju ar kaip net nezinau. Pasidalinkit patirtimi.
Atsakyti
Dar turiu klausimuka kaip jus cia varskecius gaminat? Kokia varske naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2005 09 09, 05:06)
Dar turiu klausimuka kaip jus cia varskecius gaminat? Kokia varske naudojat?


Farmer's cheese dazniausiai
Atsakyti
Norejau ir as paklausti ax.gif nusipirkau as tarkuoto parmezano, bet man jis smirdi blink.gif ar cia taip turi buti, ar as koki negera nupirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sirduze @ 2005 09 09, 21:59)
Norejau ir as paklausti  ax.gif  nusipirkau as tarkuoto parmezano, bet man jis smirdi  blink.gif  ar cia taip turi buti, ar as koki negera nupirkau  g.gif

Turi turi jis toki specifini kvapa.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 09 09, 22:04)
Turi turi jis toki specifini kvapa.

Nu jo blink.gif man tas kvapas kaip pribezdetas ax.gif kazkaip tada man tas suris nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sirduze @ 2005 09 10, 11:27)
Nu jo  blink.gif  man tas kvapas kaip pribezdetas  ax.gif  kazkaip tada man tas suris nelabai  schmoll.gif

Man tai jis skanus ax.gif Nu pavizdziui ant spageciu thumbup.gif Nu jo jis neabai jau kvepia ,bet nieko. rolleyes.gif
Atsakyti
Butent - jei ji vartoti viena ir dideliais kiekiais, tai gal ir ishryshkeja tas jo specifishkumas, bet shiek tiek patarkuotas ant salotu, makaronu priduoda pikantishko italishko skonio patiekalui.
Atsakyti
Merginos turiu klausimuka ax.gif
Gal zinot kokios firmos ir ar aplamai yra sluoksniautos teslos jau paruostos pirkti?Ta prasme nu dar neiskepta .Dar zale,bet jau paruosta.Nu kur reikia tik paciai issikepti.Labai noriu pasidaryti tortuka "Seklycia" arba "Napalijona" drinks_cheers.gif Ir tingiu darytis tesla..tai va gal ka patartumet? rolleyes.gif
Atsakyti