
QUOTE(Titia @ 2005 10 19, 02:12)
Paskutiniu laiku kazko obuoliu pyragai pradejo patikti. Gal kas zinote gera ir nesudetinga recepta? Bandziau kepti tuos kur kulinarijos skyrelyje, bet kazko man dar ten truksta. O gal nesigauna
Kazkada viena pazystama Lietuvoje kepdavo toki skanu
, bet rysiai su ja jau seniai nutruke, o recepto neturiu.



Aš kepu tokį:
1st.miltų,
1st.cukraus,
4kiaušiniai,
1a.š. kepimo miltelių,
Obuolių.
Tešlą išmaišyti. Kepimo skardą ištepti sviestu, sudėti skiltelėmis pjaustytus obuolius. Ant viršaus pilam tešlą. Kepam apie 45-50min. 180laipsn. temperatūroje.
Beje, obuolių reikia nepagailėti, nes kitaip pyragas gausis sausas

Skanaus
