O su priedais ar ne - jokio skirtumo, siaip tinginio paruosimas islieka toks pat! Svarbiausia nepervirti sviesto ir produktu, tik islydyti, tada viskas sustings.
Labai senai dariau tingini, o paskutinis kur dariau Taurei nesigavo del blogu sausainiu
Jie neturi buti stori kaip kad as gavau
Cia nera lietuvisku tai perku cukrinukus. Ir visada visada naudoju tik Hersheys kakava - skaniausia
Ir idedu maisiuka Kisses ar pan. del skonio
Labiau primena sokolada 
O su priedais ar ne - jokio skirtumo, siaip tinginio paruosimas islieka toks pat! Svarbiausia nepervirti sviesto ir produktu, tik islydyti, tada viskas sustings.
O su priedais ar ne - jokio skirtumo, siaip tinginio paruosimas islieka toks pat! Svarbiausia nepervirti sviesto ir produktu, tik islydyti, tada viskas sustings.
Aciu Reda003 ir Baltic*girl uz patarimus, as aisku lietuvisko sviesto tai niekur negausiu, nors lietuvisko surio pas rusus maciau yra
I sviesta tiesiog neatkreipiau demesio, bet vyro pusbrolis kazkada minejo kad pas rusus parsiduoda "naminis" toks sviestas kaip kad musu lietuviu bobutes padaro, tai as gal toki pabandysiu nes sake labai geras riebus sviestas, kaip tepi ant duonos net neimanoma uztepti, tiesiog toks kaip susales tai ir netepamas....nemoku paaiskint bandysiu ziuresiu kas gausis, o del sausainiu tai ruskoj bazej maciau yra tokiu sausainiu kaip lietuviski gaideliai budavo, pirksiu ir bandysiu, kaip pasiseke parasysiu veliau
O del kakavos bandysiu tada Baltic*girl rekomenduojama
PUIKI MAMYTE, jei negausi tai bandyk "sugar cookies", jie dazniausiai buna apatinese lentynose. Apacioj, nes pigiausi
Gerai sueina, jie tik cukriuku dar apibarstyti.
As tingini gaminu isvis be pieno ar kondensuoto pieno, nes vyras irgi megsta, o negali valgyti siu produktu be spec.vaistu. Noreciau pabandyti su kondensuotu pienu
Nemanau, kad per saldu - siaip ar taip kakava bent as dedu nesaldinta, su tam tikru kiekiu cukraus. O kondensuotas pienas turetu tikti konsistencijai, jis toks svelnus (galima ir nesaldinta juk deti). Nes padauginus kakavos ir cukraus tinginys labai trupa, kas man daznai nutinka... Jauciu bandysiu su kondensuotu ir parasysiu ar gavos.
Tiesa, as visad dedu sausainius i sokoladine mase, ne atvirksciai. Tuo atveju nepridesi per daug, nes pilant mase ant sausainiu galima ir neapskaiciuoti.
As tingini gaminu isvis be pieno ar kondensuoto pieno, nes vyras irgi megsta, o negali valgyti siu produktu be spec.vaistu. Noreciau pabandyti su kondensuotu pienu
Tiesa, as visad dedu sausainius i sokoladine mase, ne atvirksciai. Tuo atveju nepridesi per daug, nes pilant mase ant sausainiu galima ir neapskaiciuoti.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 24, 12:00)
PUIKI MAMYTE, jei negausi tai bandyk "sugar cookies", jie dazniausiai buna apatinese lentynose. Apacioj, nes pigiausi
Gerai sueina, jie tik cukriuku dar apibarstyti.
As tingini gaminu isvis be pieno ar kondensuoto pieno, nes vyras irgi megsta, o negali valgyti siu produktu be spec.vaistu. Noreciau pabandyti su kondensuotu pienu
Nemanau, kad per saldu - siaip ar taip kakava bent as dedu nesaldinta, su tam tikru kiekiu cukraus. O kondensuotas pienas turetu tikti konsistencijai, jis toks svelnus (galima ir nesaldinta juk deti). Nes padauginus kakavos ir cukraus tinginys labai trupa, kas man daznai nutinka... Jauciu bandysiu su kondensuotu ir parasysiu ar gavos.
Tiesa, as visad dedu sausainius i sokoladine mase, ne atvirksciai. Tuo atveju nepridesi per daug, nes pilant mase ant sausainiu galima ir neapskaiciuoti.
As tingini gaminu isvis be pieno ar kondensuoto pieno, nes vyras irgi megsta, o negali valgyti siu produktu be spec.vaistu. Noreciau pabandyti su kondensuotu pienu
Tiesa, as visad dedu sausainius i sokoladine mase, ne atvirksciai. Tuo atveju nepridesi per daug, nes pilant mase ant sausainiu galima ir neapskaiciuoti.
Na va parsibeldziau is ruskos bazes tik mazytes tokios salia namu yra, radau sausainiu tokiu kaip gaideliai bet mazos pakuotes po 100g varysiu rytoj gal i kita nes ten tikrai turi buti tokiu paciu tik didesniu kiekiu
Aga, ash irgi apie sviesta pagalvojau - juk jo visokio yra pachioj papraschiausioj maisto parduotuvej. Tiesiog vadinasi "Butter". Gali buti sudytas (salted) arba nesudytas (not salted). Buna Organinio, kuri ash visada perku ir nesiskundzhiu.
Organinej parduotuvej dar machiau European Style Butter. Nesigilinau, kuo jis kitoks, bet gali pazhiuret pati.
Organinej parduotuvej dar machiau European Style Butter. Nesigilinau, kuo jis kitoks, bet gali pazhiuret pati.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 24, 14:40)
O kuo blogai paprastas amerikietiskas sviestas?
Gal jis ir neblogas, as tik ziuresiu kur riebumas didesnis ir tiek.O nupirksiu arba amerikoniska arba ne, nes perku ir toki ir toki, man asmeniskai jokio skirtumo...tiesa pasakius as sviesto visai nevalgau siaip jau, tai ir skirtumo tikrai tarp ju nezinau
Nežinau, ar pasakysiu naujieną, bet ten, kur rašo mažą riebumą, gali būti margarinas arba 'riebalų mišinys', kurio pagrindas, ne grietinėlė, o augaliniai riebalai
QUOTE(Ode @ 2005 10 24, 14:57)
Nežinau, ar pasakysiu naujieną, bet ten, kur rašo mažą riebumą, gali būti margarinas arba 'riebalų mišinys', kurio pagrindas, ne grietinėlė, o augaliniai riebalai
Va va kazkas tokio ten ir buvo, ten sviestas ne rusiskas kazkoks amerikanskas made in Pensilvania, kazkas buvo su oil...todel nepirkau galvoju nuvaziuosiu kur didesnis pasirinkimas ten ir nusipirksiu
O as visada i tingini dedu kondensuoto pieno, man jis skanesnis
kazkoks svelnesnis
o kad nebutu per saldu, tai cukraus nereikia tiek daug deti, kai tirpinamas sviestas. Pasakyciau kaip darau, bet kad niekada jokiu normu neziuriu
tiesiog pagal situacija, kiek turiu sausainiu tada ir sviestuka pasiderinu, ir kond.piena.
As irgi turu toki klausimuka
susimasciau daryti Kijevo kotletus, jie gaminami is vistienos file. Ar tiks sitam reikalui saldyta file
jos kokybe susaldzius nukencia, bet sitaip tiesiog pigiau
ar visdelto pirkti sviezia
As irgi turu toki klausimuka
SIRDUZE, parasyk jei nesunku savo receptuka. As tingini labai megstu
Irgi is akies visko dedu... Mazdaug matosi kokia mase gaunasi, tai kelissyk darius nebutu sunku numatyti.
Mergaites is JAV, o pas jus rusiska duona kur buna pagaminta? As visad maniau, kad ja veza, bet pas mus parduotuvej viskas "made in new york"
Del sviestuko tai kazkaip sudetingai jus
Iseis, svarbu sviestas... Spec.tinginiui perku nesudyta, bet jei turiu namie sudyto tai irgi neteikiu reiksmes.
Mergaites is JAV, o pas jus rusiska duona kur buna pagaminta? As visad maniau, kad ja veza, bet pas mus parduotuvej viskas "made in new york"
Del sviestuko tai kazkaip sudetingai jus
Kepa ta duonyte salia musu parduotuveje, daznai dar ir silta nusiperku
Taip pat buna duonos" senoji Palanga" arba lietuvisko batono (taip jie vadinasi), tik kepa juos irgi cia pat parduotuveje.







