Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Kimsta antimi pasigyre Dzeldze skaniai padariusi, paprasiau, kad patyrimu pasidalintu - ka tik parase Vokietijos lietuvaiciu skyrely - kam idomu.
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2005 11 19, 19:58)
Kimsta antimi pasigyre Dzeldze skaniai padariusi, paprasiau, kad patyrimu pasidalintu - ka tik parase Vokietijos lietuvaiciu skyrely - kam idomu.


Leidau sau nukopijuoti voketku anti (tikiuus nesupiks) smile.gif receptas priklauso Dzeldze'i
KImsta antis
is vakaro pasudyti ir papipirinti (tik neperdaug, kad naturalaus skonio neuzmusti)as dar ir kukurma prieskonio idejau (kad egzotiskiau atrodytu).pries kepant sukisti kamsala, uzsiuti, aptepti aliejum ir kepti troskintuve uzdaryta 80 minuciu, po to atidaryti apslakstyti baltu vynu(galima ir be jo)ir dar kepti apie 25 min.Kamsalas: balta bulkute arba dvi ismirkytos piene, 300g dziovintu abrikosu supjaustytu kubeliais, kiausinis, cinamono pagal skoni, kad kvepetu....viska ismaisyti ir sukisti i anti....visa kita jau zinot. Tikrai labai skanu.


As jau nusipirkau anti.. jei busim namie per Thanksgiving day nekepsiu tu arklishko indiuko.. kepsiu anti


Beje, cia recepteliu puslapis Thanksgiving recipes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 21 lapkričio 2005 - 05:42
Sveikos, ar skiriasi kuo nors pekino antis nuo paprastos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2005 11 21, 07:45)
Sveikos, ar skiriasi kuo nors pekino antis nuo paprastos?  g.gif

Panašu, kad tai tiesiog rūšis: Antys.

Šiandien kepsim antį su vyšniom smile.gif
Atsakyti
Ode, dekui mirksiukas.gif Gal galetum parasyti recepta, labai idomu...su vysniomis... Turiu nusipirkusi Pekino anti, tai dabar renkuosi recptus ir galvoju kada kepti...ar laukti Kaledu ar ne... tongue.gif
Atsakyti
Ar dabar nori, ar kai iškepsim - kad garantuotai skanu būtų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2005 11 21, 14:45)
Sveikos, ar skiriasi kuo nors pekino antis nuo paprastos?  g.gif

Ikisiu savo trigrasi, nes esu valgiusi pas kitaica.
"Pekino antis" turi 2 prasmes -1) anciu rusis, 2)Kinietiskas anties patiekalas
Tikrasis patiekalas gaminamas is tu anciu rusies, jas pries skerdziant cypen ikisa, kad nejudetu, maistingai seria. Gamindami pakabina ta pauksti (na, jau nupesta) uz kaklo, nuplikina verdanciu vandeniu, ispeizalioja medumi ir palieka kelias valandas dziuti, tiesa, dar skura reikia nuo mesos atidalinti - arba ora puciant (tikrasis variantas), arba su ranka.Paskui ta antis paprieskoninama ir kelias valandas kepama.Ta skura atskirai patiekiama, skryliais supiaustyta, mesa atskirai.Man patiko, bandziau pati gaminti, matyt kantrybes pristigo, nesigavo ta medaus glazura - pats svarbumas (laukiau gal pusvalandi, bijojau, kad nepasvinktu)
Ode, pas mus (vokitkas) dar viena WOK dovanu gavo (ikurtuvem), nukreipiau i Tavo link'us susipazint, kaip virtuve perstatinet.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 11 21, 13:00)
Ar dabar nori, ar kai iškepsim - kad garantuotai skanu būtų? smile.gif

Kai iskepsit tongue.gif Visada pats begamindamas pamatai ka kita karta darytum kitaip. Taigi, lauksiu isbandyto recepto ax.gif Skanaus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2005 11 21, 13:54)
Ikisiu savo trigrasi, nes esu valgiusi pas kitaica.
"Pekino antis" turi 2 prasmes -1) anciu rusis, 2)Kinietiskas anties patiekalas
Tikrasis patiekalas gaminamas is tu anciu rusies, jas pries skerdziant cypen ikisa, kad nejudetu, maistingai seria. Gamindami pakabina ta pauksti (na, jau nupesta) uz kaklo, nuplikina verdanciu vandeniu, ispeizalioja medumi ir palieka kelias valandas dziuti, tiesa, dar skura reikia nuo mesos atidalinti - arba ora puciant (tikrasis variantas), arba su ranka.Paskui  ta antis paprieskoninama ir kelias valandas kepama.Ta skura atskirai patiekiama, skryliais supiaustyta, mesa atskirai.Man patiko, bandziau pati gaminti, matyt kantrybes pristigo, nesigavo ta medaus glazura - pats svarbumas (laukiau gal pusvalandi, bijojau, kad nepasvinktu)
Ode, pas mus  (vokitkas) dar viena WOK dovanu gavo (ikurtuvem), nukreipiau i Tavo link'us susipazint, kaip virtuve perstatinet.


Amalia....dekui uz paaiskinima. mirksiukas.gif Skamba komplikuotai ax.gif
Atsakyti
jeigu kas skaito rusiskai radau daug-daug-daug receptu is anties arba zasies antiena-zasiena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 21 lapkričio 2005 - 22:14
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 21, 14:13)
jeigu kas skaito rusiskai radau daug-daug-daug receptu is anties arba zasies antiena-zasiena

Kiek daug receptu cia thumbup.gif Tik gaila ,kad kol perskaitau tai ir noras praeina kaska gamint cool.gif Labai jau uzsimirso mano rusu kalba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2005 11 21, 23:46)
Kiek daug receptu cia thumbup.gif Tik gaila ,kad kol perskaitau tai ir noras praeina kaska gamint cool.gif Labai jau uzsimirso mano rusu kalba blink.gif


As jau permeciau kelis.. pacia pabodo skaityti, nors su rusu okey.. cia labai daug receptu, kur reikia anti gabalai supjaustyti, o as noreciau nepjauta visa.. pernai kepiau, kaip zasi.. ir maise (oven bag'e).. Tik zinau, kad tikrai noredam isvengti mesos kietumo, reiketu gazuotame mineral. pamarinuoti.. padeda
Atsakyti