Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Kepta antis su vyšniomis
Atsakyti
Ode, antyte atrodo nepaprastai gardziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal gali pasakyt kur ta dalykeli "arrowroot" parduotuvej ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2005 11 22, 14:12)
Ode, antyte atrodo nepaprastai gardziai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal gali pasakyt kur ta dalykeli "arrowroot" parduotuvej ieskoti?

Prie prieskonių. Žiūrėk pagal abėcelę. Arba dar gali būti prie sveriamų - bulk - produktų. Bent jau mums tai sake musu organinės parduotuvės darbuotojai, tik mes tingėjom eit ieškot, nors sveriamas tikriausiai pigiau.
Vis dėl to man atrodo, kad krakmolas sueitų kuo puikiausiai wink.gif
Atsakyti
Ode man tavo staltieseles labai patiko(antis aisku irgi) ax.gif
Atsakyti
Ode antis tiesiog super skaniai atrodo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 11 22, 17:42)

Vau, Ode, antyte atrodo puikiai, ir viskas taip issamiai paaiskinta! Tavo vyras tikrai saunuolis kad netingi uzsiimti tokiais dalykais - kaip vesti si saunu receptu puslapi! thumbup.gif

Beje, skonis turbut buvo ne prastesnis nei vaizdas, ar ne? ax.gif Tik nemanau kad is kur nors gauciau vysniu siuo metu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2005 11 22, 15:10)
Tik nemanau kad is kur nors gauciau vysniu siuo metu... sad.gif [/color][/b]

Mes šaldytas pirkom. Paieškok ir tu tokiu!

Antytė tikrai skani buvo. Ir garnyras: vyšnios ir roputės labai derėjo. Manau, kad džiovinti vaisiai, kriaušės labai tiktų.
Viena tik - galėjo daugiau riebalo išbėgti (nors vaje vaje kaip ji sukūdo per kepimą... biggrin.gif ) ir odelė labiau paskrusti (bandysim kitą kartą arba ilgiau ant stipresnės ugnies pradžioj pakepti arba atvirkščiai - ilgiau kepti ant silpnesnes - jei supratot, ką turiu omeny biggrin.gif ). Bet pati mėsytė tai be priekaištų - minkšta, sultinga, skani...

Beje, su mūsų antuke buvo ir kažkoks apelsininis padažas, ir receptas, kaip ją ruošti - pabandykit kas nors, jei tokių pas jus bus.

Ai, ir dar - musu kaip tik Balta Pekino Antytė ir buvo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 23 lapkričio 2005 - 02:42
Ode, vel vos nepradejau posto su pagyrimais tavo vyrui. biggrin.gif Jo receptu sarasiuka i favourites isidejau. thumbup.gif Tik butu puiku jei pries pradedamas rasyti recepta surasytu kiek ir kokiu produktu reikes, nereiktu rinktis visko is pacio recepto. ax.gif Bet puslapis tikrai saunus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 11 22, 18:40)

Beje, su mūsų antuke buvo ir kažkoks apelsininis padažas, ir receptas, kaip ją ruošti - pabandykit kas nors, jei tokių pas jus bus.

Ai, ir dar - musu kaip tik Balta Pekino Antytė ir buvo wink.gif


Uzmarinau savo antyte, tupi saldytuve ryt kepsiu pas draugus, ir tas Ode padazas pas mane yra as ji bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 11 24, 04:49)
Uzmarinau savo antyte, tupi saldytuve ryt kepsiu pas draugus, ir tas Ode padazas pas mane yra as ji  bandysiu  smile.gif


As irgi uzmarinavau ir padazas ten irgi "orange" buvo.. tik va i svecius pakviete.. tai dabar nzn ka suo zveriu daryti reikes..
Ode ir kitos "anciu" zinoves - Ar cesnakas prie anties visai "ni v temu"?
as su obuoliais kepsiu..
Puiki_mamyte, kai iskepsi pasidalink ir tu receptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 23, 22:25)
As irgi uzmarinavau ir padazas ten irgi "orange" buvo.. tik va i svecius pakviete.. tai dabar nzn ka suo zveriu daryti reikes..
Ode ir kitos "anciu" zinoves - Ar cesnakas prie anties visai "ni v temu"?
as su obuoliais kepsiu..
Puiki_mamyte, kai iskepsi pasidalink ir tu receptu 4u.gif


Tu zinok vtemu ni vtemu as tai cesnaku istryniau thumbup.gif Ir kepu taip ne pirma karta pakolkas visi giria, ziuresim kaip siandien bus, nes pakuoju savo anti ir kepsim pas mano vyro drauga namie mirksiukas.gif As vis neprisiruosiu nuvaziuot nusipirkt butent tu prieskoniu kur ode minejo, labai noriu pabandyt, bet kita antis kameroj tai ne velu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepta įdaryta antis


l antis (1,8 kg),
2 morkos, 1 maža saliero šaknis,
1 svogūnas,
3-4 salierų lapkočiai,
1 obuolys,
džiovintų čiobrelių, raudonėlių, kmynų,
druskos, pipirų, aliejaus,
morka, poras arba svogūnas kepimui,
100 g baltojo vyno, 200 g vandens,
5 šaukštai sojų padažo.


Paruoštą antį įtriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val. Morkas, salierą, obuolį, svogūną sutarkuojame mažais šiaudeliais, susmulkiname
saliero lapkočius, įberiame kmynų, druskos, pipirų, dedame į keptuvę ir trumpai apkepame. Atvėsusį įdarą sudedame į antį ir užsiuvame. Į skardą sudedame susmulkintą morką, porą, įdedame antį krūtine žemyn, įpilame vyno, vandens, sojų padažo mišinį ir kepame nuolat laistydami 2-2,5 vai. Įpusėjus kepti, antį apverčiame.

As bandysiu prikimsti ja stai kaip cia raso,nes vysniu irgi neturiu smile.gif
Atsakyti