Ode, antyte atrodo nepaprastai gardziai
Gal gali pasakyt kur ta dalykeli "arrowroot" parduotuvej ieskoti?



Gal gali pasakyt kur ta dalykeli "arrowroot" parduotuvej ieskoti?
QUOTE(ridzis @ 2005 11 22, 14:12)
Ode, antyte atrodo nepaprastai gardziai
Gal gali pasakyt kur ta dalykeli "arrowroot" parduotuvej ieskoti?



Gal gali pasakyt kur ta dalykeli "arrowroot" parduotuvej ieskoti?
Prie prieskonių. Žiūrėk pagal abėcelę. Arba dar gali būti prie sveriamų - bulk - produktų. Bent jau mums tai sake musu organinės parduotuvės darbuotojai, tik mes tingėjom eit ieškot, nors sveriamas tikriausiai pigiau.
Vis dėl to man atrodo, kad krakmolas sueitų kuo puikiausiai

Ode man tavo staltieseles labai patiko(antis aisku irgi)

QUOTE(Ode @ 2005 11 22, 17:42)
Vau, Ode, antyte atrodo puikiai, ir viskas taip issamiai paaiskinta! Tavo vyras tikrai saunuolis kad netingi uzsiimti tokiais dalykais - kaip vesti si saunu receptu puslapi!

Beje, skonis turbut buvo ne prastesnis nei vaizdas, ar ne?


QUOTE(Freja @ 2005 11 22, 15:10)
Mes šaldytas pirkom. Paieškok ir tu tokiu!
Antytė tikrai skani buvo. Ir garnyras: vyšnios ir roputės labai derėjo. Manau, kad džiovinti vaisiai, kriaušės labai tiktų.
Viena tik - galėjo daugiau riebalo išbėgti (nors vaje vaje kaip ji sukūdo per kepimą...


Beje, su mūsų antuke buvo ir kažkoks apelsininis padažas, ir receptas, kaip ją ruošti - pabandykit kas nors, jei tokių pas jus bus.
Ai, ir dar - musu kaip tik Balta Pekino Antytė ir buvo

Ode, vel vos nepradejau posto su pagyrimais tavo vyrui.
Jo receptu sarasiuka i favourites isidejau.
Tik butu puiku jei pries pradedamas rasyti recepta surasytu kiek ir kokiu produktu reikes, nereiktu rinktis visko is pacio recepto.
Bet puslapis tikrai saunus




QUOTE(Ode @ 2005 11 22, 18:40)
Beje, su mūsų antuke buvo ir kažkoks apelsininis padažas, ir receptas, kaip ją ruošti - pabandykit kas nors, jei tokių pas jus bus.
Ai, ir dar - musu kaip tik Balta Pekino Antytė ir buvo

Uzmarinau savo antyte, tupi saldytuve ryt kepsiu pas draugus, ir tas Ode padazas pas mane yra as ji bandysiu

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 11 24, 04:49)
Uzmarinau savo antyte, tupi saldytuve ryt kepsiu pas draugus, ir tas Ode padazas pas mane yra as ji bandysiu 

As irgi uzmarinavau ir padazas ten irgi "orange" buvo.. tik va i svecius pakviete.. tai dabar nzn ka suo zveriu daryti reikes..
Ode ir kitos "anciu" zinoves - Ar cesnakas prie anties visai "ni v temu"?
as su obuoliais kepsiu..
Puiki_mamyte, kai iskepsi pasidalink ir tu receptu

QUOTE(Fasolka @ 2005 11 23, 22:25)
As irgi uzmarinavau ir padazas ten irgi "orange" buvo.. tik va i svecius pakviete.. tai dabar nzn ka suo zveriu daryti reikes..
Ode ir kitos "anciu" zinoves - Ar cesnakas prie anties visai "ni v temu"?
as su obuoliais kepsiu..
Puiki_mamyte, kai iskepsi pasidalink ir tu receptu
Ode ir kitos "anciu" zinoves - Ar cesnakas prie anties visai "ni v temu"?
as su obuoliais kepsiu..
Puiki_mamyte, kai iskepsi pasidalink ir tu receptu

Tu zinok vtemu ni vtemu as tai cesnaku istryniau



Kepta įdaryta antis
l antis (1,8 kg),
2 morkos, 1 maža saliero šaknis,
1 svogūnas,
3-4 salierų lapkočiai,
1 obuolys,
džiovintų čiobrelių, raudonėlių, kmynų,
druskos, pipirų, aliejaus,
morka, poras arba svogūnas kepimui,
100 g baltojo vyno, 200 g vandens,
5 šaukštai sojų padažo.
Paruoštą antį įtriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val. Morkas, salierą, obuolį, svogūną sutarkuojame mažais šiaudeliais, susmulkiname
saliero lapkočius, įberiame kmynų, druskos, pipirų, dedame į keptuvę ir trumpai apkepame. Atvėsusį įdarą sudedame į antį ir užsiuvame. Į skardą sudedame susmulkintą morką, porą, įdedame antį krūtine žemyn, įpilame vyno, vandens, sojų padažo mišinį ir kepame nuolat laistydami 2-2,5 vai. Įpusėjus kepti, antį apverčiame.
As bandysiu prikimsti ja stai kaip cia raso,nes vysniu irgi neturiu
l antis (1,8 kg),
2 morkos, 1 maža saliero šaknis,
1 svogūnas,
3-4 salierų lapkočiai,
1 obuolys,
džiovintų čiobrelių, raudonėlių, kmynų,
druskos, pipirų, aliejaus,
morka, poras arba svogūnas kepimui,
100 g baltojo vyno, 200 g vandens,
5 šaukštai sojų padažo.
Paruoštą antį įtriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val. Morkas, salierą, obuolį, svogūną sutarkuojame mažais šiaudeliais, susmulkiname
saliero lapkočius, įberiame kmynų, druskos, pipirų, dedame į keptuvę ir trumpai apkepame. Atvėsusį įdarą sudedame į antį ir užsiuvame. Į skardą sudedame susmulkintą morką, porą, įdedame antį krūtine žemyn, įpilame vyno, vandens, sojų padažo mišinį ir kepame nuolat laistydami 2-2,5 vai. Įpusėjus kepti, antį apverčiame.
As bandysiu prikimsti ja stai kaip cia raso,nes vysniu irgi neturiu
