Nu bet ir kankina parsai jie ten tas moteriskes Aciu dievui, kad Lietuvoj gimdziau. Jau ne is taves pirmos girdziu, kad Londone taip vargsta, kol pagimdo ir pusbrolio zmona taip iskankino. Labai privargai, bet rezultatas koksai! Sveikinu
Labutis Kodel manes nepalaukei? As irgi gimdziau Whipps Cross'e. Ir musu leliai skiriasi 4 dienom. Tai tavo gime sausio 8d? Man viskas panasiai kaip tau buvo keikiau visas su savo tokiu darbu ir tuo paracetamoliu. sausio9 as buvau pasitikrinti nes ir man vandenys pradejo laseti. Teko gryzti kita diena ir gultis. As ir laukiau kada man skatins bet ta pacia dainele dainavo kad nera vietu. Pagimdziau sausio 12d ligonineje praleidau 2dienas pries gimdyma ir 2 po gimdymo. Daugiau i Whipps Cross'a tikrai nenoreciau Beje sveikinu su mazyles gimimu
Labutis
Kodel manes nepalaukei? As irgi gimdziau Whipps Cross'e. Ir musu leliai skiriasi 4 dienom. Tai tavo gime sausio 8d? Man viskas panasiai kaip tau buvo keikiau visas su savo tokiu darbu ir tuo paracetamoliu. sausio9 as buvau pasitikrinti nes ir man vandenys pradejo laseti. Teko gryzti kita diena ir gultis. As ir laukiau kada man skatins bet ta pacia dainele dainavo kad nera vietu. Pagimdziau sausio 12d ligonineje praleidau 2dienas pries gimdyma ir 2 po gimdymo. Daugiau i Whipps Cross'a tikrai nenoreciau
Beje sveikinu su mazyles gimimu
Buciau zinojus, buciau palaukus tik va tiek laiko nenoreciau ten praleist, man 2naktu ten sociai uzteko o as noreciau, zinociau kas manes laukia ir buciau visai kitokia, nes kol ant ju nereki jie nesupranta, galvoja, kad maivaisi o kur gyveni?
Baisu... (čia aš ne apie istoriją, o apie patį gimdymą...) Na bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą Kai rezultatas ant rankų pasimiršta tie visi slankiojimai po koridorius ir lipimai sienom... Tiesa, šiek tiek nesupratau - ką Anglijoj vyrai gimdymuose nedalyvauja, kad lankytojais yra laikomi ir namo išsiunčiami?
Buciau zinojus, buciau palaukus tik va tiek laiko nenoreciau ten praleist, man 2naktu ten sociai uzteko o as noreciau, zinociau kas manes laukia ir buciau visai kitokia, nes kol ant ju nereki jie nesupranta, galvoja, kad maivaisi o kur gyveni?