Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ilgakasės gimimas

Del vandenu, tai nussisnekejo truputi... is pasakojimu suprantu, kad ten gimdyves nelabai priziurimos. Gerai, kad gerai pasibaige. Sekmes jums augant! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
niu, saunuole! mirksiukas.gif
mes tai ir leliuka planuojam, gyvenam Anglijoj, del to galvojam, kaip butu, jei reiktu cia gimdyt, ar geriau skrist i Lietuva pries ta lemiama momenta g.gif
Atsakyti
Niu as tam nusiteikus buvau, zinojau, kad ne i spa centra varysiu, tai gal del to apie tai nelabai galvoju doh.gif na db neatsimenu as to skausmo visai mirksiukas.gif ziuriu i dukryte ir galvoju, kad iskesciau 100 kart daugiau skausmo tik kad ja tureciau 4u.gif wub.gif
Is kitos puses, gal ir nedaziuri kai ko, bet ir neraso vaistu kiekvienai smulkmenai unsure.gif
Atsakyti
Grazu, saunuole, svarbu, kad jums ten gerai viskas baigesi, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeja @ 2008 04 06, 17:58)
Del vandenu, tai nussisnekejo truputi... is pasakojimu suprantu, kad ten gimdyves nelabai priziurimos. Gerai, kad gerai pasibaige. Sekmes jums augant!  wub.gif  4u.gif

Tai cia daug kas nusisneka, ypac daktareliai 4u.gif is SM daug daugiau suzinojau nei is ju lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 04 02, 21:02)
Nu bet ir kankina parsai jie ten tas moteriskes doh.gif
Aciu dievui, kad Lietuvoj gimdziau. Jau ne is taves pirmos girdziu, kad Londone taip vargsta, kol pagimdo ir pusbrolio zmona taip iskankino.
Labai privargai, bet rezultatas koksai!
4u.gif Sveikinu

QUOTE(Gili @ 2008 04 05, 21:47)
Nu, kazkaip didzioji dauguma gimdymu uzsieny skamba kraupiai...

Tikrai kad kankina .. Tiek UK, tiek Airijoj, kai paskaitai arba paklausai, kaip moteris be vandenu iskankina po 3 paras ir finale vis vien padaro Cezari tai doh.gif
Asaros riedejo skaitant, kraupiai man viskas pasirode .. Kad niekam ten nerupi nestuke.gif doh.gif
Manes si malonumas laukia Airijoj .. Jau gailiuos, kad neskridau i LT gimdyt blush2.gif

O siaip jums didelis medalis uz kantrybe ir stiprybe 4u.gif Grazi istorija ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 03 gruodžio 2010 - 22:28