Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

O aš kažkaip skeptiškai žiūriu į tą svorio metimą.... Na, žinoma, kažkiek krūtinė sumažės, bet ne tiek, kad pasidarytų mažutė.... Net ir tada, kai svėriau beveik 20 kg mažiau nei dabar (buvau beveik kaulų vyniotinis) mano krūtinė buvo C/D- irgi atrodė ir jautėsi labai didelė prie to svorio, taip pat ir dabar- kai sveriu daugiau, atitinkamai ir krūtinė didelė kaip ir buvus (nors neturiu antsvorio).......
Atsakyti
QUOTE(good4u @ 2008 09 16, 00:46)
Kiek zinau, geriau neiti i tas treniruotes, kur virsutinei kuno daliai?... Nes jei stiprina ja, tai ir krutine turetu dideti - ar klystu?...  blink.gif

Aerobika net ir darant viršutinei daliai, lieka aerobika. Vistiek daugiau ar mažiau treniruotės yra pagrįstos kardio principu, daug judama. Bet aš dar kartą peržiūrėjau tavo ūgį ir svorį... nežaisk su jokiais 10 kg, nes atrodysi dar baisiau, net proporcinga nebeliksi. Numesi 10kg, pati liksi sudžiūvus, o kiek sumažės krūtinė - neaišku, gal ir labai nedaug. Taip kad turi save labai stebėti.
Atsakyti
labutis,
pirmadieni einu pas daktara tartis del operacijos, pranesiu kaip sekesi, tikiuosi kad koki lapkriti operuosiuos. buvau susitikusi su savo ginekologe tai ir ji uz tai kad mazinciausi krutine.
iki
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2008 10 05, 19:32)
labutis,
pirmadieni einu pas daktara tartis del operacijos, pranesiu kaip sekesi, tikiuosi kad koki lapkriti operuosiuos. buvau susitikusi su savo ginekologe tai ir ji uz tai kad mazinciausi krutine.
iki

Sekmes, lauksime ziniu smile.gif
Atsakyti
juokingas tas pasaulis - as stai uz keliu savaiciu didinsiu. Dabar vis vos A. O nrisi grazios, pilnos krutines. Po operacijos tikiuosi tureti pilna C.

Toms, kurios turi E, F ir daugiau bei yra labai to nepatenkintos tai siulau mazinti operacijos budu. Tikrai nepatariu mazintis metant svori - tokiu budu papai dar labiau nukars. Pamazinkite iki D ar C. Is karto ir pakelima padarys.

man tai krutine yra grazi kai ji nera nukarusi, o dydis grazios krutines gali svyruoti nuo B iki E. Ok, jeigu D-E (naturalus, o be selikono) tuomet ji gali buti TRUPUCIUKA natoraliai pasvyrusi. Bet tai buna tik jaunysteje, o po maitinimo ar svoriu metimo didele krutine vis tiek netenka savo formos.

tai vat - plastine chirurgija tam ir yra, kad visos mes galetume pasitobulinti - papildyti trukuma, atsikratyti perteklio, atitaisyti forma ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lauryte_ @ 2008 10 05, 23:15)
juokingas tas pasaulis - as stai uz keliu savaiciu didinsiu. Dabar vis vos A. O nrisi grazios, pilnos krutines. Po operacijos tikiuosi tureti pilna C.

Toms, kurios turi E, F ir daugiau bei yra labai to nepatenkintos tai siulau mazinti operacijos budu. Tikrai nepatariu mazintis metant svori - tokiu budu papai dar labiau nukars. Pamazinkite iki D ar C. Is karto ir pakelima padarys.

man tai krutine yra grazi kai ji nera nukarusi, o dydis grazios krutines gali svyruoti nuo B iki E. Ok, jeigu D-E (naturalus, o be selikono) tuomet ji gali buti TRUPUCIUKA natoraliai pasvyrusi. Bet tai buna tik jaunysteje, o po maitinimo ar svoriu metimo didele krutine vis tiek netenka savo formos.

tai vat - plastine chirurgija tam ir yra, kad visos mes galetume pasitobulinti - papildyti trukuma, atsikratyti perteklio, atitaisyti forma ir t.t.

Aš irgi pagalvoju apie mažinimą, bet problema ta, kad operacijų aprašuose dažnai minima, kad gali būti perpjauti pieno latakėliai, ir tada moteris nebegali maitint... O man iki vaikų dar kaip iki mėnulio... unsure.gif Tai tada operacija atkrenta, nes norėčiau vaikus maitint pati (žinoma, jei tik galėsiu...)...
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2008 10 06, 15:29)
Aš irgi pagalvoju apie mažinimą, bet problema ta, kad operacijų aprašuose dažnai minima, kad gali būti perpjauti pieno latakėliai, ir tada moteris nebegali maitint... O man iki vaikų dar kaip iki mėnulio... unsure.gif  Tai tada operacija atkrenta, nes norėčiau vaikus maitint pati (žinoma, jei tik galėsiu...)...

Wat, man ta pati problema doh.gif Negalima dar operacijos darytis!... verysad.gif Tik po vaikuciu patariama, o man iki ju irgi dar laaaabai tooooli blink.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,
tai gi mano operacija lakricio 12d., lakricio pradzioj eisiu darytis tyrimus.

O tos kurios dar nemaitinusios nueikit i konsultacija pas gydytoja ir jis pasakys ar realu isaugoti pieno latakelius. Zinau viena moteriske kuri po operacijos du vaikucius ismaitino pati. Jei krutine nera labai didele iki tam tikros ribos (pas mane tai jau perlipa visas ribas pagal daktaro ismatavimus) tai realu isaugoti.
Tai gi jei negaila 50Lt. uz konsultacija nueikit ir viska issiklausinesit, jie ismatuoja ir viska isamiai paaiskina ir nereiks sukti sau galvos ar taip ar anaip. Kadangi mano krutine nutysusi ir didele tai jokios dietos ir jokie sportai jos nesumazins ir nepakels taip kaip operacija.

O as kai busiu po operacijos ir tik pasieksiu interneta tuo pat parasysiu savo nuotykius biggrin.gif kutines mazinimo operacijoje.
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Na ką, aš irgi prie tų, kurioms Dievulis nepagailėjo doh.gif nešioju 70 - 75 F... iš dalies dar nėra taip baisu, kaip galėtu būti... pati esu aukšta, bet nelabai kūdutė, tai ta krūtinė dar pusė galo kartais atrodo lotuliukas.gif nors aš kažkaip ir nemėgstu labai jos afišuot... aišku, didžiausios problemos, kai reik marškinukus, švarkus, ar paltukus pirktis, va tada tai tikrai bėda. Nekalbu jau apie liemenėles, kurių ieškant visą miestą apvažiuot reikia biggrin.gif ir dar gerokai piniginę paplonint... Nors paskutinį kartą saviškėms radau Kauno Hypery, berods Body line vadinas, net buvo iš ko pasirinkti, nors, aišku, kainos, kandžiojasi, bet kai mirtinai reik, tai ką jau darysi... ax.gif

gugiene, sėkmės dedelės su operacija, lauksim naujienų 4u.gif aš pati su operacija dar neskubu, kol padėtis nekritiška ir leliukų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2008 10 06, 14:34)
Sveikutes merginos,

O tos kurios dar nemaitinusios nueikit i konsultacija pas gydytoja ir jis pasakys ar realu isaugoti pieno latakelius. Zinau viena moteriske kuri po operacijos du vaikucius ismaitino pati. Jei krutine nera labai didele iki tam tikros ribos (pas mane tai jau perlipa visas ribas pagal daktaro ismatavimus) tai realu isaugoti. 
Tai gi jei negaila 50Lt. uz konsultacija nueikit ir viska issiklausinesit, jie ismatuoja ir viska isamiai paaiskina ir nereiks sukti sau galvos ar taip ar anaip. Kadangi mano krutine nutysusi ir didele tai jokios dietos ir jokie sportai jos nesumazins ir nepakels taip kaip operacija.

O as kai busiu po operacijos ir tik pasieksiu interneta tuo pat parasysiu savo nuotykius  biggrin.gif  kutines mazinimo operacijoje.

"Ni pucha ni pyra" 4u.gif laikysim viso kumscius uz Tave lakricio 12d., 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 06 spalio 2008 - 17:45
Laikysiu kumštukus ir dideliausios sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2008 10 06, 17:34)
Sveikutes merginos,

O as kai busiu po operacijos ir tik pasieksiu interneta tuo pat parasysiu savo nuotykius  biggrin.gif  kutines mazinimo operacijoje.

Sėkmės, lauksim įspūdžių 4u.gif
Atsakyti