QUOTE(mastife @ 2008 06 26, 21:10)
na as pati problemu neturiu su krutine, bet mano sese nesioja dideli dydi, o ji beveik visada apsipirkineja ""Lasenzoje". paciai teko matyt, kad ten gausu ivairiu dydziu
galit pabandyt, gal kas tiks, o ir toj parduotuvej daznai buna dideli ispardavimai 

Nieko gero ta "La Senza", kiek tik einu, nieko gero nerandu...
Papildyta:
QUOTE(good4u @ 2008 06 26, 22:54)
Oj, sakes, jolie23, uzuojauta...
Pazistamas jausmas...
O man tai taip yra buve... Kazkoks ziaurus nekomfortas... Taip lyg ir viskas gerai, bet uzsidedu ta liemenele, spaudzia, maudzia, slykstus jausmas...
Net sugadina nuotaika - "tie" byra lauk, nepatogu, baisiai atrodo toookie dyyydeli... Tada tai jau keikiu gyvenima...
O tavo nelinksma istorija su laiminga pabaiga man primine viena filmo "Pretty Woman" epizoda
Ten buvo tokia scena, kur pagrindine heroje ieskojo drabuziu, bet ja is vienos parduotuves isvare del netinkamos aprangos ir po to, apsipirkusi kitoje, ji toms, kurios isvare, liaudiskai tariant, "istate ragus"
O kur tu radai ta IDEALIA liemenele?
Mielai ten apsilankyciau, jei isduotum paslapti 

O tavo nelinksma istorija su laiminga pabaiga man primine viena filmo "Pretty Woman" epizoda

O kur tu radai ta IDEALIA liemenele?

Tą man idealią liemenėle (nors ir grožio ten nėr, bet nėr ir baisi) radau Flagman, ten kur prie teranovos, ir juvelyrikos parduotuves yra sioks toks apatiniu skyrelis, ten ir kojini yra, bet labai nedidelis skyrelis... Ten buvo dvi tokios pacios liemeneles, baltos, po 35 litus (