Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(mastife @ 2008 06 26, 21:10)
na as pati problemu neturiu su krutine, bet mano sese nesioja dideli dydi, o ji beveik visada apsipirkineja ""Lasenzoje". paciai teko matyt, kad ten gausu ivairiu dydziu cool.gif galit pabandyt, gal kas tiks, o ir toj parduotuvej daznai buna dideli ispardavimai smile.gif

Nieko gero ta "La Senza", kiek tik einu, nieko gero nerandu...

Papildyta:
QUOTE(good4u @ 2008 06 26, 22:54)
Oj, sakes, jolie23, uzuojauta...  doh.gif Pazistamas jausmas...  doh.gif O man tai taip yra buve... Kazkoks ziaurus nekomfortas... Taip lyg ir viskas gerai, bet uzsidedu ta liemenele, spaudzia, maudzia, slykstus jausmas...  verysad.gif Net sugadina nuotaika - "tie" byra lauk, nepatogu, baisiai atrodo toookie dyyydeli... Tada tai jau keikiu gyvenima...  verysad.gif

O tavo nelinksma istorija su laiminga pabaiga man primine viena filmo "Pretty Woman" epizoda  thumbup.gif Ten buvo tokia scena, kur pagrindine heroje ieskojo drabuziu, bet ja is vienos parduotuves isvare del netinkamos aprangos ir po to, apsipirkusi kitoje, ji toms, kurios isvare, liaudiskai tariant, "istate ragus"  lotuliukas.gif

O kur tu radai ta IDEALIA liemenele?  ax.gif Mielai ten apsilankyciau, jei isduotum paslapti  4u.gif

Tą man idealią liemenėle (nors ir grožio ten nėr, bet nėr ir baisi) radau Flagman, ten kur prie teranovos, ir juvelyrikos parduotuves yra sioks toks apatiniu skyrelis, ten ir kojini yra, bet labai nedidelis skyrelis... Ten buvo dvi tokios pacios liemeneles, baltos, po 35 litus ( thumbup.gif ), bo paskutiniai gaminiai ar kas... abi 75 D, bet viskas labai telpa (o Triumph į E neįtilpau.. doh.gif ), siek tiek nėrinukų... Jei ką, pasakykit, ar kas nusipirkot... biggrin.gif Būsim papnešių sesės tongue.gif
Atsakyti
Prisiregistruoju ir as... 80 G sad.gif 175cm, 70 kg

strong, kur dareisi operacija?

as irgi pasiryzus tokiam zingsniui, dabar kaupiu visa info apie tai kur ir kaip
Atsakyti
QUOTE(Nesupermama @ 2008 07 01, 16:12)

Laikykis, matau, bent du lelius turi, tai nors koks džiaugsmelis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesupermama @ 2008 07 01, 16:12)

Plastines chirurgijos centre Pamenkalnio 1.
ten nera istaigingi apartamentai kaip pas vitku pvz ir daktarai nera PAAAAAAAAAAtys garsiausi, bet ten pigiau is esmes...
Atsakyti
neskaiciau visu ats, tad sorry jei kartosiuos doh.gif
tikrai daromos krutines mazinimo operacijos. nueik i savo poliklinika, tegu apziuri, visgi, tai rizika sveikatai, stuburui, gal kazkiek kompensuotu. tik nereikia skubet, palauk dar keleta meteliu. o del uzgauliojimu, tai patikek, tokie jau zmones, jei ne del krutines, tai del kitko tad mylek save, ir nekreipk demesio, o sveikata tai reik pasirupint
Atsakyti
Sveikos merginos,
as taip pat pasiryzusi mazintis, bandysiu nueiti i konsultacija ir parasysiu kas ir kaip, bandysiu ieskotis kr kokios kainos. kai ka suzinosiu pranesiu
Atsakyti
Jungiuos ir aš 4u.gif

75 E kaip kur F doh.gif

Galvojau ir aš apie mažinimą.. Bet kiek supratau, ją patirtina daryt tik po vaikelių... blush2.gif ar kažką ne taip supratau? doh.gif
Atsakyti
na siandien buvau konsultacijoj, konsultacija kainavo 50Lt, daktaras viska paiskono ismieravo ir neisgasdino, kainuos man apie 8300Lt. kadangi labai dideles ir jau siekia ribini taska. Dvi tirs dienas po oper.reiks pagulet klinikoj o po to namo. skausmo neturetu but didelio. aisku gyjimo gali but visokio gali ir greit uzgyti gali ir paslapiuoti. tai gi manes neisgasdino ruosiuos ir operuosius. tik dar tiksliai nezinau kada.
Atsakyti
Saunuole Gugiene!!!

Tuo labiau, kad jau ir gimdziusi:)
Atsakyti
QUOTE(strong @ 2008 08 22, 13:12)
Saunuole Gugiene!!!

Tuo labiau, kad jau ir gimdziusi:)

Tikrai šaunuolė smile.gif....

O aš irgi prisiregistruoju su savo vargu 75 E/F... taip pat kaupiu informaciją ir morališkai ruošiuosi mažinimui.
Atsakyti
mirksiukas.gif aš ir jungiuos prie šito klubo biggrin.gif mano duomenys 165cm 70DD/E kai kurių firmų F eina, apie mažinimą spangstu gal jau 10 metų, pačiai dabar 27 ir negimdžius, bet jau po truputį kaupsiu “mažinimo fondui“, nu kiek begalima vaikščiot susilenkus, skauda jau ne tik nugarą, bet ir kojas, o strijos randasi po kiekvieno smarkesnio pajūdėjimo - košmaras kažkoks... doh.gif labiausiai nervina kai mama (atrodo tūrėtų suprasti kaip aš su tais kilogramais dustu ir visokios kt. problemos) šaukia, kad aš beprotė būsiu jei susimažinsiu (kiba pati jaus ką nors) blink.gif , o labiausiai “subiesina“ kai nueinu tų stebuklingų liemenėlių pirkti: dažniausiai pirma frazė: O tokio dydžio gamina? blink.gif tai ne ,sakau, su rankšluosčiu susitvarstau....Nu žiauru...Ir jokio grožio, o kai kelio nematai ir savo batų blush2.gif
Atsakyti
as irgi jungiuosi su savo dideliais pa...s lotuliukas.gif biggrin.gif nes jau ir mano mintys sukasi apie krutu mazinimo operacija.... dydzio net nezinau,paziurejau db ant liemeneles tai parasyta 38/85 g.gif doh.gif bet man jie diiiideli palyginus kokie buvo pries gimdyma....
Atsakyti