Man ramybės neduoda, kita su didele krūtine susijusi problema
                mano ūgis 162, krūtinė 75 E-F . Bet visai dėl to nekompleksuoju, nebent kai buvau tavo amžiaus. O kuo toliau, tuo tie kompelksai mažesni, o ir draugės pavydi, kurios turi mažytę krūtinę.
   Kaip kovojat su prakaitavimu (tarp ir po krūtim) ? Ar jūsų nekamuoja tokios problemos ?  

QUOTE(Baltija @ 2008 04 05, 08:50)
mano ūgis 162, krūtinė 75 E-F . Bet visai dėl to nekompleksuoju, nebent kai buvau tavo amžiaus. O kuo toliau, tuo tie kompelksai mažesni, o ir draugės pavydi, kurios turi mažytę krūtinę.
   Kaip kovojat su prakaitavimu (tarp ir po krūtim) ? Ar jūsų nekamuoja tokios problemos ?  
aš tai niekaip nekovoju,aišku vasarą tai žiauru būna,tai kartais sauso pažastų deziko pasitepu,bet nepadeda,tai nekovoju niekaip,abejoju ar yra būdų kovoti,ten juk visada uždara vieta
QUOTE(Baltija @ 2008 04 05, 07:50)
ten taip pat naudoju antiprespirantą ir visada su savim nešiojuosi drėgnas servetėles
aš paskutiniu metu kūdėju, o dvi problemos nemažėja
                Merginos, suprantu jus visas... Paciai tos pacios problemeles. Bet turiu pasakyti, kad kai randu nauja grazia liemenele ir man tinkancia, tai blogos nuotaikos kaip nebuta 
 Stai ir vakar AMADEA Line radau pora komplekciuku 
 Ir taip apsidziaugiau, kad ta krutine visai normali atrodo 
O del krutines aplinkiniai sako, kad turiu dziaugtis turedama tokia grazia
 Nors kartais paciai taip tikrai neatrodo...
Na, bet nieko per daug pakeisti negali. Tuo labiau, kad pas mane gimineje visos moterys didziakrutes
 Kazko mazesnio tikriausiai ir negalejau tiketis. Vaiku dar nesu gimdziusi, idomu kas bus po gimdymo  
 Be to, esu pastebejusi, kad mano krutine nustojus gerti kontraceptines ir vel pradejus gerti, padideja vienu dydziu... Nors geriu naujausias tabletes, kurios atseit nedidna apimciu. Valgau tiek pat kaip visada...
Tikriausiai mums visoms reikia daugiau optimizmo ir pabandyti savo krutine paversti privalumu, del kurio sele tista ne vienam vyrui

O del krutines aplinkiniai sako, kad turiu dziaugtis turedama tokia grazia
Na, bet nieko per daug pakeisti negali. Tuo labiau, kad pas mane gimineje visos moterys didziakrutes
Tikriausiai mums visoms reikia daugiau optimizmo ir pabandyti savo krutine paversti privalumu, del kurio sele tista ne vienam vyrui
QUOTE(jogurtele @ 2008 04 08, 11:03)
Būtų gerai, tik kad kartais labai sunku per save perlipt...
Be to, pašaipių komentarų dažniausiai sulaukiu iš ... kitų merginų, turinčių, mano akimis mažutę, bet labai gražią krūtinę (man maža graži todėl, kad pati tokios norėčiau)... Atrodo, moteris moterį turėtų suprasti ir palaikyti, o ne kenkti, bet matyt tarp moterų jau taip būna...
                nors as pati visiskai neturiu krutines,bet zinau tik viena buda kaip ja sumazinti be chirurginio isikisimo,tai yra didelis svorio netekimas,bet ka daryti toms kuriu svoris yra normalus tai as nezinau,galeciau patarti tik dziaugtis tuo ka turite 

Atsipalaiduok 
 Praeis niolika metu ir priprasi prie to "gerio" 
 Beje, nuliudinsiu, po gimdymu krutine greiciausiai padides 

QUOTE(maka @ 2008 04 09, 11:18)
Atsipalaiduok 
 Praeis niolika metu ir priprasi prie to "gerio" 
 Beje, nuliudinsiu, po gimdymu krutine greiciausiai padides 
o kaip reikia priprasti prie to,jog nėra tokio dydžio liemenėlių
QUOTE(Evuška @ 2008 04 09, 10:30)
o kaip reikia priprasti prie to,jog nėra tokio dydžio liemenėlių  
  belieka siųtis ir priprasti prie to 
  nu atsiprašau tada gal ačiū nenoriu 
Ar aciu nenoriu, ar aciu noriu, nuo to krutine nesumazes
QUOTE(maka @ 2008 04 09, 12:27)
Ar aciu nenoriu, ar aciu noriu, nuo to krutine nesumazes 
 Galiu tik patarti pirktis didesnes apimties liemenuka, kad tiktu patys kauseliai ir tada siaurintis per visus galus 
 As laukiuos, tad mano krutine "paaugo" nuo 75 E (tokiu dar yra pirkt) iki 75 F (va, su sitais jau problema 
 ). Ir ka, nusiperku didesni ir uzsiimu rankdarbiais  
 O ka darysi, suo ir kariamas pripranta  
nu matai,jeigu būtų F tai dar galima rast didesnės apimties liemenuką,bet kai turiu H dydžio krūtinę,tai net ir didesnė apimtis negelbėja
Šiauliuose mažinimas ir pooperacinis periodas bei jo priemonės išeina apie 3500lt
QUOTE(Evuška @ 2008 04 09, 14:40)
nu matai,jeigu būtų F tai dar galima rast didesnės apimties liemenuką,bet kai turiu H dydžio krūtinę,tai net ir didesnė apimtis negelbėja  
 na aišku galiu užsisakyti kad Triumphas parvežinėtų,siūlė jie tai,bet tada liemenuko kaina apie 200lt išeina,tai o vieno liemenuko gi neužtenka,norisi kelis turėti,tai kiek reikia pinigų turėti 
 Tada tikrai pigiau susimažinti ir pirkti normalius liemenukus,ką aš ir žadu padaryti 

Šiauliuose mažinimas ir pooperacinis periodas bei jo priemonės išeina apie 3500lt
Bet negi tikrai nera jokiu mazinimo alternatyviu budu (be operacijos)?