Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(aganiux @ 2009 01 30, 20:22)
  Na parasysiu kaip ryt jausiuos, bet negaliu patiket iki siol kad esu po operacijos ir taip gerai jauciuos  drinks_cheers.gif

Šaunuolė 4u.gif Labai džiaugiuosi thumbup.gif
Lauksim aprašymų cool.gif
Atsakyti
Kaip smagu,kad viskas taip gerai praejo biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lengvo gyjimo 4u.gif 4u.gif Labos nakties
Atsakyti
Siandien jauciuos dar geriau, jau negeriau jokiu nuskausminamu vaistu, tiesiog neprireike mirksiukas.gif Katik grizom isvaikscioje Gedimino Prospekta, susalom, ejau isikibus broliui i paranke, nes paniskai bijojau paslysti. Seniai nebuvau tokios geros nuotaikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 31, 16:20)
Siandien jauciuos dar geriau, jau negeriau jokiu nuskausminamu vaistu, tiesiog neprireike  mirksiukas.gif Katik grizom isvaikscioje Gedimino Prospekta, susalom, ejau isikibus broliui i paranke, nes paniskai bijojau paslysti. Seniai nebuvau tokios geros nuotaikos  thumbup.gif

Nu tu ir didvyrė thumbup.gif Aš iš principo lovoj gulėčiau, kad mane kiti aptarnautų ax.gif Na, bet čia gal dėl to, kad tikrai labai gerai jautiesi, kai žinai, kad nebėra didžiulių ... Gal ir man teks kada nors taip pasijaust.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 31, 14:20)
Siandien jauciuos dar geriau, jau negeriau jokiu nuskausminamu vaistu, tiesiog neprireike  mirksiukas.gif Katik grizom isvaikscioje Gedimino Prospekta, susalom, ejau isikibus broliui i paranke, nes paniskai bijojau paslysti. Seniai nebuvau tokios geros nuotaikos  thumbup.gif
Eik tu sau kaip smagu ploja.gif As jau irgi noriu kuo greiciau blush2.gif
Isivaizduoju tavo dziaugsma bigsmile.gif O kaip dziaugsies, kai reiks liemenele nauja matuotis didis.gif Zinau ka sakau, nes po kitokios operacijos as irgi tryskau dziaugsmu, ir vis dar negaliu atsidziaugt assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 31 sausio 2009 - 21:47
Na ne didvyre as, tiesiog nemegstu namie sedet, o dar cia juk ne namie as smile.gif Pleistrai labai niezti, norisi man juos greiciau nusiimt. O dydis tai kol kas man nesijaucia kad mazesnis, nes viskas patine...aisku vizualiai tai matosi smile.gif Na varysim snd i parduotuve zieminiu batu, nes sala kojos man. O dar bent savaite reiks vaiksciot. Sakau isigysiu, bus kitai ziemai, nes kartais ir UK prireikia siltu batu.
Liemenele tai jauciu Londone pasimatuosiu pirmaja, nes dabar menesi su sita medicinine dziaugsiuos smile.gif bus labai labai keista. Bet ne tiek liemeneles as noriu, kiek maudymosi kostiumelio, kurio niekad nesu turejus atskiro, na truputi meluoju, turejau, bet su juo tik degintis galedavau, paskui iskart bendra persimaudavau, nes krisdavo papukai lauk blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 02 01, 12:05)
Na ne didvyre as, tiesiog nemegstu namie sedet, o dar cia juk ne namie as smile.gif Pleistrai labai niezti, norisi man juos greiciau nusiimt. O dydis tai kol kas man nesijaucia kad mazesnis, nes viskas patine...aisku vizualiai tai matosi smile.gif Na varysim snd i parduotuve zieminiu batu, nes sala kojos man. O dar bent savaite reiks vaiksciot. Sakau isigysiu, bus kitai ziemai, nes kartais ir UK prireikia siltu batu.
Liemenele tai jauciu Londone pasimatuosiu pirmaja, nes dabar menesi su sita medicinine dziaugsiuos smile.gif bus labai labai keista. Bet ne tiek liemeneles as noriu, kiek maudymosi kostiumelio, kurio niekad nesu turejus atskiro, na truputi meluoju, turejau, bet su juo tik degintis galedavau, paskui iskart bendra persimaudavau, nes krisdavo papukai lauk  blush2.gif  doh.gif

Kaip as tau baltai pavydziu... ax.gif Nebereikes vasara kompleksuoti, galesi isdidziai zingsniuoti Londono gatvemis thumbup.gif Valio, valio
Atsakyti
Kaip galima nonoret krutine susimazint? g.gif ax.gif mano viena drauge turejo didele krutine, o dabar po gimdymo nieko neliko, nukaro.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 02 03, 23:32)
Kaip galima nonoret krutine susimazint? g.gif  ax.gif  mano viena drauge turejo didele krutine, o dabar po gimdymo nieko neliko, nukaro.. unsure.gif

norėt ar nenorėt? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 02 04, 01:32)
Kaip galima nonoret krutine susimazint? g.gif  ax.gif  mano viena drauge turejo didele krutine, o dabar po gimdymo nieko neliko, nukaro.. unsure.gif

idomu turint tokia krutine ar kiltu klausimas mazinti ar ne
http://www.plastinec...d...&session=no
g.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2009 02 04, 13:05)
idomu turint tokia krutine ar kiltu klausimas mazinti ar ne
http://www.plastinec...d...&session=no
g.gif

tikrai nekyla jokių abejonių, jei tik galimybės finansinės leidžia 4u.gif
Atsakyti
Gugiene turbut dabar skraidosi kaip ant sparnu? thumbup.gif Faina. Kazko aganiux prapuoles, neparaso kaip vyksta gijimo procesas, kaip nuotaikos g.gif Baisiai idomu...
Atsakyti