Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Ups, nepykit, cia as rasiau Jurstai vardu, netycia kazkaip prisijungiau su brolienes nicku ir net nepastebejau blush2.gif Bet cia viskas apie mane auksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 28, 14:04)
Ups, nepykit, cia as rasiau Jurstai vardu, netycia kazkaip prisijungiau su brolienes nicku ir net nepastebejau  blush2.gif Bet cia viskas apie mane auksciau lotuliukas.gif

Tai jau supratom, kad cia tu biggrin.gif Geros tau nuotaikos ir sekmes rytoj. 4u.gif Nepamirsk musu...
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 28, 11:04)
Ups, nepykit, cia as rasiau Jurstai vardu, netycia kazkaip prisijungiau su brolienes nicku ir net nepastebejau  blush2.gif Bet cia viskas apie mane auksciau lotuliukas.gif

Taip taip matom, kad pokstauji thumbup.gif sekmes ryt, gero pasivaiksciojimo Vingio parke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 28 sausio 2009 - 15:53
Niu, Aganiux, laikysim čiūrikus už tave wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip man nesimiega sianakt...Tikiuosi kad po operacijos geriau miegosis g.gif Kaip cia to ryto sulaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 29, 03:01)
Nu kaip man nesimiega sianakt...Tikiuosi kad po operacijos geriau miegosis  g.gif Kaip cia to ryto sulaukt  smile.gif

hmm g.gif nebijok mes Tave visos uz rankos mintyse laikysim kai Tave grazins 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aganiux 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Palaikymo komanda renkasi pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 01 29, 08:09)
Aganiux  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Palaikymo komanda renkasi  pioneers.gif
pioneer.gif prisiduodu, kad aš irgi čia 4u.gif
Atsakyti
As taip pat cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2009 01 29, 13:42)
As taip pat cia  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Viskas bus gerai

Aš irgi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauksim įspūdžių... thumbup.gif

čia ne į temą, bet man pastarasias dvi savaites labai "nesimiega"... Atrodo, ir pavargstu per dieną normaliai, bet niekaip negaliu užmigt iki kokių trijų valandų nakties, visą laiką vartausi... Galvoju, gal kokia mėnulio fazė, ar kas? g.gif Blogai dėl to, kad paskui keliuosi labai vėlai - apie vienuoliktą valandą (na, nereikia į jokį darbą, laisvai dirbu)... Kažkaip iš ritmo "išsimušiau"... Gal ką patartumėt?

Atsakyti
Man geri migdomieji yra knyga, perskaitau du puslapius ir miegu. Arba serialas ziuri iki reklamos atrodo akys stacios ir toliau ziuresiu, o tik nepajunti kaip uzmiegu, tai telika uzsatau kad pats issijungtu pats po 20min, ir ramu.
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2009 01 29, 13:19)
Man geri migdomieji yra knyga, perskaitau du puslapius ir miegu. Arba serialas ziuri iki reklamos atrodo akys stacios ir toliau ziuresiu, o tik nepajunti kaip uzmiegu, tai telika uzsatau kad pats issijungtu pats po 20min, ir ramu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

čia man regis užtemimas dėl nemigos kaltas
Atsakyti