Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(LinaNi @ 2009 03 06, 12:29)
Sveikos merginos  4u.gif  Siandien as jau visai kita, jauciuosi gerai, buvau perrisime, daktarelis apziurejo, sake kol kas viskas  thumbup.gif Tikiuosi greit sugis, o kaifuoju as jau dabar biggrin.gif  Jie tokie grazus... ziurint is virsaus aisku, pjuviu nemaciau dar ir nenoriu tongue.gif
Jennifer ir man daug apmastymu buvo darytis dabar, ar palaukt antro leliaus, bet kai pirmo maitinti nepavyko, nebuvo pieno, o kai dabar pagalvoju, as turbut taip nekenciau krutines, kad pasamoneje nenorejau maitinti, gedinausi ... verysad.gif Iki siol grauziuosi kad taip nuskriaudziau savo dukryte...
Todel tikiuosi ir labai prasiau daktaro, kad tik galeciau maitinti, jei turesim antra smile.gif
Ir tebunie pasikeis krutine ,  bet turiu vilties kad nebebus tokia, kokia buvo...
Gadiga dabar tavo eile mirksiukas.gif

LinaNi, šaunuolė 4u.gif
Eh, mergos, šaunu, kad išdrįsot 4u.gif
Atsakyti
Na ka jau galiu bepridurti - labai dziaugiuosi LinaNi del taves, saunu kad pieno liaukos sveikos, tikiuosi dabar busi labai laiminga ir patenkinta. O ka TB sako, ar jis nebande taves atkalbineti? Maniskis tai sake kad jam viskas grazu ir nieko daryti nereikia, taip sakant labai manes nepalaike, bet dabar patenkintas, bijojo, kad nepadarytu man spyguciu lotuliukas.gif Beje, kokio dydzio lienenele tave "aprenge"?
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 07, 01:01)
Na ka jau galiu bepridurti - labai dziaugiuosi LinaNi del taves, saunu kad pieno liaukos sveikos, tikiuosi dabar busi labai laiminga ir patenkinta. O ka TB sako, ar jis nebande taves atkalbineti? Maniskis tai sake kad jam viskas grazu ir nieko daryti nereikia, taip sakant labai manes nepalaike, bet dabar patenkintas, bijojo, kad nepadarytu man spyguciu  lotuliukas.gif Beje, kokio dydzio lienenele tave "aprenge"?

mano vyro reakcija buvo lygiai tokia pat,jiem turbut visiem baisiausias dalykas spygutes lotuliukas.gif
bet po visko tai buvo labai patenkintas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 06, 22:38)
LinaNi, šaunuolė  4u.gif
Eh, mergos, šaunu, kad išdrįsot  4u.gif

Neliudek, ateis ir tavo eile... 4u.gif

QUOTE(aganiux @ 2009 03 07, 00:01)
Na ka jau galiu bepridurti - labai dziaugiuosi LinaNi del taves, saunu kad pieno liaukos sveikos, tikiuosi dabar busi labai laiminga ir patenkinta. O ka TB sako, ar jis nebande taves atkalbineti? Maniskis tai sake kad jam viskas grazu ir nieko daryti nereikia, taip sakant labai manes nepalaike, bet dabar patenkintas, bijojo, kad nepadarytu man spyguciu  lotuliukas.gif Beje, kokio dydzio lienenele tave "aprenge"?

MB labaiusiai pergyveno kad operacija ir gijimas praeitu skladziai. Kai uzsiminiau apie operacija, pasake, na, jei tau reikia ir tau bus nuo to geriau, tai daryk... biggrin.gif
Dydis tos lemenoskes 80C, kai viskas sugis nezinau kokia bus... tongue.gif Klausyk man truputi pakraujuoja pjuvio vietoj, ir siaip dar paskauda, geriu nuskausminancius. Kada tau viskas praejo? Pas gyd dabar tik antradieni, laukiu, nesulaukiu...
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 07, 10:19)
mano vyro reakcija buvo lygiai tokia pat,jiem turbut visiem baisiausias dalykas spygutes lotuliukas.gif
bet po visko tai buvo labai patenkintas mirksiukas.gif

Maniskis dar nieko nemate, sakiau, kai sugis, tai ir pamatysi... thumbup.gif  Manau dydzio jam tikrai uzteks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaNi: 07 kovo 2009 - 09:59
Dazniausiai vyram pasakius kad noretum susimazinti truputeli krutis veidas atrodo taip blink.gif
Atsakyti
jo jo, vyru reakcijos nerealios buna, as kai uzsiminiau, kad darysiuos operacija, na taip bendrai pasakiau, tai tam net nedaejo, kad mazinti galima, patylejo, paziurejo ir sako, nu nezinau, ar verta tau dar didinti, bet jei nori... smile.gif tai juokiausi kokias 15 min iki asaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi)
Dydis tos lemenoskes 80C, kai viskas sugis nezinau kokia bus...  Klausyk man truputi pakraujuoja pjuvio vietoj, ir siaip dar paskauda, geriu nuskausminancius. Kada tau viskas praejo? Pas gyd dabar tik antradieni, laukiu, nesulaukiu...
Mane tai 75B aprenge smile.gif Bet dabar C vis tiek nesioju. Snd drauge viena sako: tu tokia sukudus, net krutine susitraukus biggrin.gif LinaNi, man nekraujavo isvis, o vaistus geriau dar 2 dienas isejus is klinikos, tai isviso 3 paros butu. Paskui paskaudendavo, bet as labai pakanti skausmui, tai ir nejauciau kazkokio didelio diskomforto ir vietoj vaistu vyniuka gurksnojau blush2.gif As tau patarciau pasiskambint Angelei, as jai irgi vis skambindavau su klausimais, jinai tau pasakys ar tai normalu ar ne... nors mane tai ispejo kad gali pakraujuoti, bet nekraujavo nieks. O viskas praejo po savaites man, jau galejau ir rankas kilnot ir siaip normaliai jauciaus, nebe kaip ligonis. Man tai siek tiek keista kad tu daznai lankais klinikoje, ar bent jau taip man pasirode, nes as buvau perrista irkart po operacijos, na kita ryta, o antrasis ir paskutinis kartas buvo praejus savaitei...Tada dar po savaites as pati nusiemiau pleistriukus ir niekam nebesirodziau, nes nenorejau i Vln is Siauliu vaziuoti vien tam kad man pasakytu kad viskas gerai. Dabar zadu vasara apsilankyt, pasirodyt, nes vis tiek planuoju buti Vilniuje kelias dienas. Na sveik greiciau, linkiu kad viskas kuo graziau ir neskausmingiau sugytu 4u.gif
Atsakyti
[quote=LinaNi,2009 03 07, 10:57]
Neliudek, ateis ir tavo eile... 4u.gif

[/quote]

Būtų geriau man šiuo metu ir šiek tiek smegenis pasioperuot, bu visai nebegaliu į save žiūrėt.. Nebeleidžiu niekam fotografuot, nes visos nuotraukos absoliučiai tragikomedija... Bandau dietos laikytis, pasportuot, nors tiek, bet užeina durnumai, tai prisikemšu šokoladų visokių... verysad.gif Kažkaip labai sunku susiimt...

[quote=strong,2009 03 07, 21:42]
jo jo, vyru reakcijos nerealios buna, as kai uzsiminiau, kad darysiuos operacija, na taip bendrai pasakiau, tai tam net nedaejo, kad mazinti galima, patylejo, paziurejo ir sako, nu nezinau, ar verta tau dar didinti, bet jei nori... smile.gif tai juokiausi kokias 15 min iki asaru biggrin.gif
[/quote]

Kažkada vienam irgi užsiminiau, tai žiūrėjo žiūrėjo, kol susivokė.. doh.gif Bet nieko nesakė...

[quote=aganiux,2009 03 07, 23:40]
[quote=LinaNi] Bet dabar C vis tiek nesioju. Snd drauge viena sako: tu tokia sukudus, net krutine susitraukus biggrin.gif ..
[/quote]

Tikrai, papai labai daug papildomų kg prideda, renkis, kaip nori...

Gykit, mergos 4u.gif
Ir labai ačiū, kad pasipasakojat 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23)
Būtų geriau man šiuo metu ir šiek tiek smegenis pasioperuot, bu visai nebegaliu į save žiūrėt.. Nebeleidžiu niekam fotografuot, nes visos nuotraukos absoliučiai tragikomedija... Bandau dietos laikytis, pasportuot, nors tiek, bet užeina durnumai, tai prisikemšu šokoladų visokių...  Kažkaip labai sunku susiimt...

Man irgi lygiai tas pats budavo, nenoredavau visiskai papult i nuotraukas, o ypac kai su vyru buvom siltuose krastuose, stengiausi su maudymuku nepapult i kadra, o jei kur ir papuoliau, i tas nuotraukas ziuret negaliu ir niekam nerodau...
Zinai, tau reikia irgi pagalvot rimtai apie operacija jei jau tokios problemos kyla.
As va dabar laikaus dietu, ko anksciau man neiseidavo, nes imdavo nervas kad papai nemazeja nuo ju. O dabar numetus 3kg esu thumbup.gif Labai daug ko negaliu valgyt, nes laikaus pagal maisto netoleravimo testo man sudaryta valgiarasti, tai jauciuos tikrai super, o draudziamu dalyku uzsimanau tik tada kai esu alkana, pavalgius darzoviu viskas praeina drinks_cheers.gif Atsiprasasau kad cia ne i tema parasiau, bet kaip suprantu, cia daug kam nepamaisytu ir kitas linijas pakoreguoti lotuliukas.gif Geros dienos visoms didziakrutems ir ex'ems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 07, 23:40)
QUOTE(LinaNi)
Dydis tos lemenoskes 80C, kai viskas sugis nezinau kokia bus...  Klausyk man truputi pakraujuoja pjuvio vietoj, ir siaip dar paskauda, geriu nuskausminancius. Kada tau viskas praejo? Pas gyd dabar tik antradieni, laukiu, nesulaukiu...
Mane tai 75B aprenge smile.gif Bet dabar C vis tiek nesioju. Snd drauge viena sako: tu tokia sukudus, net krutine susitraukus biggrin.gif LinaNi, man nekraujavo isvis, o vaistus geriau dar 2 dienas isejus is klinikos, tai isviso 3 paros butu. Paskui paskaudendavo, bet as labai pakanti skausmui, tai ir nejauciau kazkokio didelio diskomforto ir vietoj vaistu vyniuka gurksnojau blush2.gif As tau patarciau pasiskambint Angelei, as jai irgi vis skambindavau su klausimais, jinai tau pasakys ar tai normalu ar ne... nors mane tai ispejo kad gali pakraujuoti, bet nekraujavo nieks. O viskas praejo po savaites man, jau galejau ir rankas kilnot ir siaip normaliai jauciaus, nebe kaip ligonis. Man tai siek tiek keista kad tu daznai lankais klinikoje, ar bent jau taip man pasirode, nes as buvau perrista irkart po operacijos, na kita ryta, o antrasis ir paskutinis kartas buvo praejus savaitei...Tada dar po savaites as pati nusiemiau pleistriukus ir niekam nebesirodziau, nes nenorejau i Vln is Siauliu vaziuoti vien tam kad man pasakytu kad viskas gerai. Dabar zadu vasara apsilankyt, pasirodyt, nes vis tiek planuoju buti Vilniuje kelias dienas. Na sveik greiciau, linkiu kad viskas kuo graziau ir neskausmingiau sugytu 4u.gif

Pas gydytoja lankausi taip, kaip man surase, kad ateiciau... biggrin.gif Kraujuoja iki siol, skambinau Angelei, sake, geriau kad i isore, nei i vidu, todel turbut taip turi buti...
Kai antradieni eisiu, tai ir pasakys kas ir kaip smile.gif Vaistu nebegeriu, nebeskauda tongue.gif
Atsakyti
[quote=aganiux,2009 03 08, 11:16]
[quote=jolie23]

Man irgi lygiai tas pats budavo, nenoredavau visiskai papult i nuotraukas, o ypac kai su vyru buvom siltuose krastuose, stengiausi su maudymuku nepapult i kadra, o jei kur ir papuoliau, i tas nuotraukas ziuret negaliu ir niekam nerodau...
Zinai, tau reikia irgi pagalvot rimtai apie operacija jei jau tokios problemos kyla.
As va dabar laikaus dietu, ko anksciau man neiseidavo, nes imdavo nervas kad papai nemazeja nuo ju. O dabar numetus 3kg esu thumbup.gif Labai daug ko negaliu valgyt, nes laikaus pagal maisto netoleravimo testo man sudaryta valgiarasti, tai jauciuos tikrai super, o draudziamu dalyku uzsimanau tik tada kai esu alkana, pavalgius darzoviu viskas praeina drinks_cheers.gif Atsiprasasau kad cia ne i tema parasiau, bet kaip suprantu, cia daug kam nepamaisytu ir kitas linijas pakoreguoti lotuliukas.gif Geros dienos visoms didziakrutems ir ex'ems 4u.gif

[/quote]

Na, tikrai reik ir kitas linijas pakoreguot, ką čia slėpsi tongue.gif
Bet man pirmiausia reik venas operuotis, bo jau problemų didelių kyla, gydytojas liepė prieš kelis metus, bet tai laiko nėr (nes turi būti šaltas metų laikas, o tuomet man dažnai tenka kur išvažiuot), tai bapkių nėr (kelių tūkstantėlių reik tam reikalui), dabar jau nebeišeis išsioperuot, nes ne LT esu, grįšiu rudenį, gal tada... Tarp operacijų turi bent pusė metų praeit (minimum), dar ir bapkių nėr, žodžiu, papam ir gerai savijautai dar teks bent kelerius metelius palaukt... Dar ir paskola ant galvos...

Na, bet visas su tarptautine moters diena 4u.gif
Šaunu, kad galim čia kaip sesės pasiplepėt group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 08 kovo 2009 - 17:42
Rimtai gi, su Moters Diena visas jus, mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jolie23, o kur siuo metu esi, jei ne paslaptis? LinaNi, smagu girdet kad nebeskauda,vadinas viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti