Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Vis atbėgu pas laimingasias paskaitinėti....
Svajoju ir aš tokia kada gyvenime patapti.
Kažin kaip LinaNi smile.gif
Atsakyti
Gadiga, as jau buvau rasius kad nusipirkau balta medvilnine, kol kas kitu neieskau:) Sunku cia rasti be lankeliu, o sportines nenoriu wink.gif Tad kol nepraeis rekomenduotieji 6 menesiai, nesiosiu sita ir dar keleta panasiu isigysiu - labai patogu, o ir grazu man, as nemegstu labai jau ten permatomu ir sexy lotuliukas.gif (gal paskui pamegsiu, bet tegu pirma viskas sugyja ir nebelieka jokiu sukietejimu po krutimis).
Papildyta:
LinaNi, mes taves laukiam jau! Nors trumpam tiksiuosi uzbegsi siandien 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aganiux: 05 kovo 2009 - 13:54
Sveikos mano mielos drauges 4u.gif Stai as jau ir namie biggrin.gif Sveikatele aisku nelabai kokia, maudzia man juos ir nakti beveik nemiegojau, nes nemoku ant nugaros miegot... tongue.gif Siaip klinika tai super, daktarelis ir personalas super thumbup.gif Siandien pries paleidziant i namus perrisinejo, tai uzmeciau aki, na kad papukai stoves tai jau dabar matau thumbup.gif , bet del dydzio, tai nezinau, man pasirode didoki, gal cia nuo patinimo, tikuosi bus C kai sugis... aganiux kaip tau buvo kita diena?
aganiuxperdaviau nuo taves daktareliui linkejimus, tai kai pasakiau, kad jei galetum, tai isbuciuotum is dekingumo- labai pradejo juoktis ir sake, kad tai ir yra maloniausia jo darbe - daryti zmones laimingesnius thumbup.gif Aciu merginos, kad taip rupinates 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi)
Sveikos mano mielos drauges  Stai as jau ir namie  Sveikatele aisku nelabai kokia, maudzia man juos ir nakti beveik nemiegojau, nes nemoku ant nugaros miegot...  Siaip klinika tai super, daktarelis ir personalas super  Siandien pries paleidziant i namus perrisinejo, tai uzmeciau aki, na kad papukai stoves tai jau dabar matau  , bet del dydzio, tai nezinau, man pasirode didoki, gal cia nuo patinimo, tikuosi bus C kai sugis... aganiux kaip tau buvo kita diena?
aganiuxperdaviau nuo taves daktareliui linkejimus, tai kai pasakiau, kad jei galetum, tai isbuciuotum is dekingumo- labai pradejo juoktis ir sake, kad tai ir yra maloniausia jo darbe - daryti zmones laimingesnius  Aciu merginos, kad taip rupinates  

Na smagu kad tau viskas gerai ir kad esi jau "sumazejus" biggrin.gif Labai dziaugiuosi kad tau viskas patiko ir gerai praejo operacija. Dekui kad pralinksminai daktariuka apie mane paminejus, tas pats bus ir su tavim, kai veliau Gadiga operuosis pas ji ir papasakos kad musu jau 2, kurios galetu isbuciuot lotuliukas.gif
Del dydzio nepergyvenk, man tas pats buvo - atrode per dideli. Niekas nepasikeis labai, tik akys pripras ir kai uzsidesi C dydzio liemenele, tada pajusi visa ta dziaugsma kuri as patyriau mirksiukas.gif O kaip del pjuviu vietu, matei?
Na brangioji, sveik, gulinek, mokinkis ant nugaros miegot, dar kelias naktis tikrai teks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aganiux: 05 kovo 2009 - 16:56
LinaNi,labai smagu kad tau viskas gerai 4u.gif
Mane irgi Rdzevicius operavo ax.gif Tik su manim siek tiek liapsusu ivyko. Taip jau gavosi kad mane besilaukiancia isoperavo,tik dar niekas to nezinojo.Kai dare tyrimus pries operacija prasiau kad ir del nestumo patikrintu,nes buvo menses sutrike,bet mes viska stresui nurasem,o tyrimu nepadare doh.gif O po operacijos kai pasidare bloga isaiskejo kad as laukiuosi tongue.gif Aisku visi buvo soke ir isigando kad as juos ant ausu pastatysiu,bet kadangi viskas baiges gerai tai taip ir palikau smile.gif Tik vienas minusas,kad savo pupos maitinti nebegalejau,nes pazeisti pieno latakai.
Pries operacija krutis buvo biezrazmernos doh.gif Po operacijos buvo C,o dabar po dukrytes D,bet kartais ir i C isivarau tongue.gif tik gaila kad jau vel nebestovi,na bet tai maziausia beda ax.gif Tai va kokia mano istorija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 05, 17:54)
QUOTE(LinaNi)
Sveikos mano mielos drauges  Stai as jau ir namie  Sveikatele aisku nelabai kokia, maudzia man juos ir nakti beveik nemiegojau, nes nemoku ant nugaros miegot...  Siaip klinika tai super, daktarelis ir personalas super  Siandien pries paleidziant i namus perrisinejo, tai uzmeciau aki, na kad papukai stoves tai jau dabar matau  , bet del dydzio, tai nezinau, man pasirode didoki, gal cia nuo patinimo, tikuosi bus C kai sugis... aganiux kaip tau buvo kita diena?
aganiuxperdaviau nuo taves daktareliui linkejimus, tai kai pasakiau, kad jei galetum, tai isbuciuotum is dekingumo- labai pradejo juoktis ir sake, kad tai ir yra maloniausia jo darbe - daryti zmones laimingesnius  Aciu merginos, kad taip rupinates  

Na smagu kad tau viskas gerai ir kad esi jau "sumazejus" biggrin.gif Labai dziaugiuosi kad tau viskas patiko ir gerai praejo operacija. Dekui kad pralinksminai daktariuka apie mane paminejus, tas pats bus ir su tavim, kai veliau Gadiga operuosis pas ji ir papasakos kad musu jau 2, kurios galetu isbuciuot lotuliukas.gif
Del dydzio nepergyvenk, man tas pats buvo - atrode per dideli. Niekas nepasikeis labai, tik akys pripras ir kai uzsidesi C dydzio liemenele, tada pajusi visa ta dziaugsma kuri as patyriau mirksiukas.gif O kaip del pjuviu vietu, matei?
Na brangioji, sveik, gulinek, mokinkis ant nugaros miegot, dar kelias naktis tikrai teks doh.gif

Pjuviu dar nemaciau, kazkaip nelabai ir noriu, tegul nors savaite praeina, sokas bus mazesnis... biggrin.gif Bet siandien tai labai as juos jauciu, ir vaistus geriu, bet vistiek skauda...

QUOTE(sniege_s @ 2009 03 05, 18:19)
LinaNi,labai smagu kad tau viskas gerai 4u.gif
Mane irgi Rdzevicius operavo ax.gif Tik su manim siek tiek liapsusu ivyko. Taip jau gavosi kad mane besilaukiancia isoperavo,tik dar niekas to nezinojo.Kai dare tyrimus pries operacija prasiau kad ir del nestumo patikrintu,nes buvo menses sutrike,bet mes viska stresui nurasem,o tyrimu nepadare doh.gif O po operacijos kai pasidare bloga isaiskejo kad as laukiuosi tongue.gif Aisku visi buvo soke ir isigando kad as juos ant ausu pastatysiu,bet kadangi viskas baiges gerai tai taip ir palikau smile.gif Tik vienas minusas,kad savo pupos maitinti nebegalejau,nes pazeisti pieno latakai.
Pries operacija krutis buvo biezrazmernos doh.gif Po operacijos buvo C,o dabar po dukrytes D,bet kartais ir i C isivarau tongue.gif tik gaila kad jau vel nebestovi,na bet tai maziausia beda ax.gif  Tai va kokia mano istorija smile.gif

Man gydytojas sake, kad issaugojo pieno latakus, tai jei po keliu metu gimdysiu, tikiuosi maitinti smile.gif Sakyk ar labai pasikeite krutine, kad sakai vel nebestovi, as turiu vilties, nors dydi issaugoti po antro leliaus, gal ir forma tiek nepasikeis... kiek buvo nukare...
Atsakyti
Sniege, nu ir istorija pas tave doh.gif Nemaniau kad taip buna. Juk pries operuojantis pasirasai dokumentus, kuriuose patvirtini kad nesi nescia. Bet tai kaip jie is kraujo nepamate? turbut buvo labai mazas nestumas. Eina sau, juk turejo skaudet, jautru buti per nestuma, na neisivaizduoju ka tau teko patirti. Svarbu kad viskas gerai smile.gif

O man tai nepasake del pieno lataku nieko, gal kad as neklausiau...Bet kaip suprantu tai visoms stengiasi issaugoti, nebent buna labai labai didele krutine ir daug mazinti reikia, na sakykim 4 dydziais blink.gif
Atsakyti
LinaNi, clap.gif smagu tave ant laidu matyt wub.gif Nu kaip fainiai ka good.gif

Oi Aganiux, nesupyk, atsimenu dabar, kad sakei apie liemeneles blush2.gif

Sniege, nelabai imaloni situacija unsure.gif O pasikeitimas pagimdzius tik nezymus kaip suprantu ane g.gif O jei kokius pratimukus dabar darytum nepadetu truputi pakelt g.gif Nu plem, dabar reik gerai pagalvot apie viska unsure.gif
Atsakyti
[quote=LinaNi,2009 03 05, 19:29]
[/quote]
Pjuviu dar nemaciau, kazkaip nelabai ir noriu, tegul nors savaite praeina, sokas bus mazesnis... biggrin.gif Bet siandien tai labai as juos jauciu, ir vaistus geriu, bet vistiek skauda...
Man gydytojas sake, kad issaugojo pieno latakus, tai jei po keliu metu gimdysiu, tikiuosi maitinti smile.gif Sakyk ar labai pasikeite krutine, kad sakai vel nebestovi, as turiu vilties, nors dydi issaugoti po antro leliaus, gal ir forma tiek nepasikeis... kiek buvo nukare...
[/quote]
kabejo ziaurei,jau rasiau,kad zemiau bambos doh.gif ir man ju daug labai nupjove,puse tai tikrai,tai ir lataku issaugoti buvo neimanoma.O dabar tai aisku kad pasikeite,vel nukrito ir siek tiek isdidejo,bet as ir svorio priaugau.Bet i liemenukus kur puirkau pries operacija telpu mirksiukas.gif Na bet tai man maza beda,kad netokie kaip po operacijos,svarbu kad tu terbu nebera ax.gif O tau pasiseke,kad maitint galesi thumbup.gif
Atsakyti
LinaNi sveikutėlė, na jei nelabai dabar, tai greitai būsi. Pailsėk, pagulinėk ir pasvajok apie ateinantį kitokį pavasarį, ypatingai vasarą TAU!! 4u.gif
Skaitydama net ašarą nubraukiau, susigraudinau, vat cray.gif
Sniege, ale kaip baisu gi, ką gali žinoti žmogus kaip ta narkozė paveiktų leliuką, ojej scare.gif Ir tikrai, kaip agniux sakė, juk kokios jautrios būna per nėštumą, o dar operuotos, išprotėti galima. swoon.gif
Vis gi natūralu, jog per nėštumą ir po jo keičiasi kūno formos, tad keičiasi ir (.)(.).
Aš dabar save nuraminau ir nusprendžiau, jog iškentėsiu, savo likusius gržius gyvenimo metus pavaikščiosiu su bombonešiais, pasigimdysiu leliuką(-us), o jau tada pasidovanosiu sau antrą jaunystę flirt.gif (per tą laiką ir pinigėlius susitaupysiu) hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 06 kovo 2009 - 10:56
Sveikos merginos 4u.gif Siandien as jau visai kita, jauciuosi gerai, buvau perrisime, daktarelis apziurejo, sake kol kas viskas thumbup.gif Tikiuosi greit sugis, o kaifuoju as jau dabar biggrin.gif Jie tokie grazus... ziurint is virsaus aisku, pjuviu nemaciau dar ir nenoriu tongue.gif
Jennifer ir man daug apmastymu buvo darytis dabar, ar palaukt antro leliaus, bet kai pirmo maitinti nepavyko, nebuvo pieno, o kai dabar pagalvoju, as turbut taip nekenciau krutines, kad pasamoneje nenorejau maitinti, gedinausi ... verysad.gif Iki siol grauziuosi kad taip nuskriaudziau savo dukryte...
Todel tikiuosi ir labai prasiau daktaro, kad tik galeciau maitinti, jei turesim antra smile.gif
Ir tebunie pasikeis krutine , bet turiu vilties kad nebebus tokia, kokia buvo...
Gadiga dabar tavo eile mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 06, 13:29)
Sveikos merginos  4u.gif  Siandien as jau visai kita, jauciuosi gerai, buvau perrisime, daktarelis apziurejo, sake kol kas viskas  thumbup.gif Tikiuosi greit sugis, o kaifuoju as jau dabar biggrin.gif  Jie tokie grazus... ziurint is virsaus aisku, pjuviu nemaciau dar ir nenoriu tongue.gif
Jennifer ir man daug apmastymu buvo darytis dabar, ar palaukt antro leliaus, bet kai pirmo maitinti nepavyko, nebuvo pieno, o kai dabar pagalvoju, as turbut taip nekenciau krutines, kad pasamoneje nenorejau maitinti, gedinausi ... verysad.gif Iki siol grauziuosi kad taip nuskriaudziau savo dukryte...
Todel tikiuosi ir labai prasiau daktaro, kad tik galeciau maitinti, jei turesim antra smile.gif
Ir tebunie pasikeis krutine ,  bet turiu vilties kad nebebus tokia, kokia buvo...
Gadiga dabar tavo eile mirksiukas.gif

Kaip smagu kad taip viskas gerai ir papukai tau patinka wub.gif thumbup.gif As irgi is pat pradziu atsidziaugt negalejau,o dabar jau atrodo,kad ir nebuvo tu pabaisu,tik dar keli papinykai senus laikus primena ax.gif (pasilikau atminciai) biggrin.gif
Atsakyti