[quote=LinaNi,2009 03 05, 19:29]
Na smagu kad tau viskas gerai ir kad esi jau "sumazejus"

Labai dziaugiuosi kad tau viskas patiko ir gerai praejo operacija. Dekui kad pralinksminai daktariuka apie mane paminejus, tas pats bus ir su tavim, kai veliau Gadiga operuosis pas ji ir papasakos kad musu jau 2, kurios galetu isbuciuot
Del dydzio nepergyvenk, man tas pats buvo - atrode per dideli. Niekas nepasikeis labai, tik akys pripras ir kai uzsidesi C dydzio liemenele, tada pajusi visa ta dziaugsma kuri as patyriau

O kaip del pjuviu vietu, matei?
Na brangioji, sveik, gulinek, mokinkis ant nugaros miegot, dar kelias naktis tikrai teks
[/quote]
Pjuviu dar nemaciau, kazkaip nelabai ir noriu, tegul nors savaite praeina, sokas bus mazesnis...

Bet siandien tai labai as juos jauciu, ir vaistus geriu, bet vistiek skauda...
Man gydytojas sake, kad issaugojo pieno latakus, tai jei po keliu metu gimdysiu, tikiuosi maitinti

Sakyk ar labai pasikeite krutine, kad sakai vel nebestovi, as turiu vilties, nors dydi issaugoti po antro leliaus, gal ir forma tiek nepasikeis... kiek buvo nukare...
[/quote]
kabejo ziaurei,jau rasiau,kad zemiau bambos

ir man ju daug labai nupjove,puse tai tikrai,tai ir lataku issaugoti buvo neimanoma.O dabar tai aisku kad pasikeite,vel nukrito ir siek tiek isdidejo,bet as ir svorio priaugau.Bet i liemenukus kur puirkau pries operacija telpu

Na bet tai man maza beda,kad netokie kaip po operacijos,svarbu kad tu terbu nebera

O tau pasiseke,kad maitint galesi