Sveikos merginos
aganiux kiek laiko nesiojai ta spec lemenele? Zinau kad reikia apie menesi, bet man jau kai kur nutryne...
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 16, 19:19)
Sveikos merginos
aganiux kiek laiko nesiojai ta spec lemenele? Zinau kad reikia apie menesi, bet man jau kai kur nutryne... 
As apie pora menesiu nesiojau
QUOTE(sniege_s @ 2009 03 17, 09:48)
man gal ir menesio uzteks...
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 16, 18:19)
Sveikos merginos
As lygiai menesi, bet man niekur netryne, nors ir nebuvo labai patogu, gi vis tiek jinai kaip sportine, uzdengia ir nugaros nemazai ir nepatiko kad per prieki uzsegimas. Manau kad ji tau gali buti per anksta jei jau nutryne...Man dar nelabai smagiai buvo ta guma kur apacioj, atsisedi, tokia baranka iskrenta is po gumos, nu lasiakai
QUOTE(aganiux @ 2009 03 17, 11:17)
As lygiai menesi, bet man niekur netryne, nors ir nebuvo labai patogu, gi vis tiek jinai kaip sportine, uzdengia ir nugaros nemazai ir nepatiko kad per prieki uzsegimas. Manau kad ji tau gali buti per anksta jei jau nutryne...Man dar nelabai smagiai buvo ta guma kur apacioj, atsisedi, tokia baranka iskrenta is po gumos, nu lasiakai
Pasikonsultuok klinikoj, gal leis anksciau kita isigyt 
Na gal kaip nors ta menesi isnesiosiu, vis tiek balandzio pradzioj reiks pasirodyt pas juos...
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 17, 13:03)
Na gal kaip nors ta menesi isnesiosiu, vis tiek balandzio pradzioj reiks pasirodyt pas juos...
Man siaip visur niezti, zinai kai gyja, ir ddar diena nakti ta lemenuka reikia nesioti, tai nepatogu.. 
as irgi apie men nesiojau, taciau teko i baliuka nueiti tai buvau nuspirkusi nauja ir uzsidejusi, kartais namie be spec.liemeneles vaiksciodavau.
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 17, 12:03)
Man siaip visur niezti, zinai kai gyja, ir ddar diena nakti ta lemenuka reikia nesioti, tai nepatogu.. 
Tikrai, Gugiene primine, kad galima gi namie kartais nusiimt, issiskalbt, pabut be jos kelias val, pamatysi kaip patogu
QUOTE(aganiux @ 2009 03 17, 16:11)
Tikrai, Gugiene primine, kad galima gi namie kartais nusiimt, issiskalbt, pabut be jos kelias val, pamatysi kaip patogu
dabar pakentek dar su sita liemenele, nebeilgai laukt tau beliko jau 
Tai aisku as ja nusiimu, issiskalbiu, tai kol dziuna vaikstau be nieko...
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 17, 20:14)
Tai aisku as ja nusiimu, issiskalbiu, tai kol dziuna vaikstau be nieko...
tik baisu, kad kas nenutystu...
Laukiu, nesulaukiu kada galesiu uzsideti grazu lemenuka, bliuskute su didele iskirpte
... ir plaukt kaip gulbe...
oi negaliu, juokas ima... 
Cia ne tavo vienos svajone
As snd pirkau maikutes vasarai, net nesimatavusi nusipirkau vienu dydziu mazesnes nei visada ir ka jus manot, teks eiti pasikeisti i didesnes, nes labai anksta per pecius ir per krutine gana aptempta
ot bus man nesimatuoti
gerai kad cia ner problemu pasikeist rubus.
Prisedau prie kompo...sakau paziuresiu kaip LinaNi jaucias...o as noriu pasigirti kad snd pirma karta buvau sportuoti po operacijos, tai labai pasijuto skirtumas
o jau kaip lengva buvo atsilenkimus daryti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 20, 00:47)
Prisedau prie kompo...sakau paziuresiu kaip LinaNi jaucias...o as noriu pasigirti kad snd pirma karta buvau sportuoti po operacijos, tai labai pasijuto skirtumas
o jau kaip lengva buvo atsilenkimus daryti 
Gerai jauciuosi, gyjam po truputi...