Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Oi, Jolie23, sutinku su tavim visu 100% drinks_cheers.gif Kai tik ziuriu savo fotkes, o ypac vasarines, tai nieko nematau isskyrus papus verysad.gif Nesinori nei paciai ziuret, nei kitiems rodyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 24, 15:38)
Sveikos merginos 4u.gif  aganiux , gugiene ar jums speneliu neskaudejo po operacijos, jei taip, tai kada nustojo?  man rytoj bus trys savaites po , bet ziauriai pradejo skaudeti butent speneliu sriti...  g.gif  Vakar nusiemiau visus pleistrus ir issiziojau blink.gif  nu kaip skiriasi areoliu dydis, ir speneliai ne vienam lygyje ... verysad.gif  Nezinau, jeigu nesusilygins laikui begant, tai busiu labai nusivylusi... verysad.gif

LinaNi, nelauk, vaziuok jau siandien, man tikrai taip nebuvo, po 3 sav man jau isvis nieko nebeskaudejo.Tikiuosi kad nieko blogo...viskas bus vienam lygyje, tik dabar matyt kazkas ten negyja pas tave...Buk gera, parasyk kaip ten tau toliau, nerimauju 4u.gif

QUOTE(Traleliushke @ 2009 03 24, 18:08)
Oi, mokykloj tai zinoma uzgauliojo, kiek patyciu ir akiu piktu patyriau, ir didziapape, ir karve tesmeninga, visaip kaip nevadino, m oksleiviai gi iprate bele ka uzmest.. O dabar, kai ir mokslai, ir studijos baigtos, kazkaip zinot labai jau dzin kitu zodziai ar zvilgsniai, svarbiausia paciai gerai jaustis.. Nepasakyciau kad super duper gerai jauciuos, nes krutine didele, kaip zinia, turi "dziaugsma" nutyst, ka as, budama 25 metu, jau patyriau, ir liemeneliu kainos, aisku, nuo 100 Lt, nes tokie dydziai - deficitas, bet is kitos puses man bent jau atrodo geriau turet didele krutine nei isvis jos neturet..
O siaip 21 metu jau mastito operacija ir negimdzius patyriau, kiek zinau nedaug tokiu atveju Lietuvoje kai mastitas gana jaunai ir nemaitinanciai merginai buna, net nesupratau tiesa sakant tada kas nutike buvo, nes toks sokas kad oi ir mane, ir gydytoja apeme, o pabar vis pagalvoju sau tyliai apie susimazinima, bet irgi tik kokiu vienu dydziu smile.gif Tai ieskosiu Vilniuj kas ir uz kiek kokybiskai tuo uzsiima, pinigeliu cia visgi didziausias klausimas ir komplikaciju baimes.. Nors maniskis, manau, tikrai geriau nei didintis..smile.gif

Man atrodo kad tau neverta darytis operacijos, jei jau vyru zvilgsniai patinka ir labai netrukdo gyvent. Juk yra ir tokiu, kurios pasididina iki kokio L dydzio ir joms gerai. Juk mes ne visos turim but su C dydziu, cia jau skonio reikalas, taip pat aisku savijauta daug ka reiskia.
As asmeniskai niekada taip gerai nesijauciau ir tokia grazi bei seksuali nebuvau pati sau kaip dabar, kai susimazinau krutine thumbup.gif Dabar pradejau ir fotkintis ir myleti save ir visas pasaulis kitaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 25, 11:11)
LinaNi, nelauk, vaziuok jau siandien, man tikrai taip nebuvo, po 3 sav man jau isvis nieko nebeskaudejo.Tikiuosi kad nieko blogo...viskas bus vienam lygyje, tik dabar matyt kazkas ten negyja pas tave...Buk gera, parasyk kaip ten tau toliau, nerimauju  4u.gif

Siaip niekas ten netinsta ir pjuviai atrodo normaliai gyja, tik sakau pasidare labai jautrus speneliai, paspaudi ir skauda... ir nervai ima del skirtumu... verysad.gif nevaziuosiu as anksciau nei uzsirasius, skambinau angelei, sake gali paskaudeti spenelius...na ziuresim ka jie man sakys kita treciadieni... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 25, 14:24)
Siaip niekas ten netinsta ir pjuviai atrodo normaliai gyja, tik sakau pasidare labai jautrus speneliai, paspaudi ir skauda... ir nervai ima del skirtumu... verysad.gif  nevaziuosiu as anksciau nei uzsirasius, skambinau angelei, sake gali paskaudeti spenelius...na ziuresim ka jie man sakys kita treciadieni... smile.gif

Paspaudus tai ir man skaudedavo, ir dabar negaleciau pvz su ranksluosciu patrint, dar jautru. O del skirtumu man kazkaip sunku patiket, ar TB irgi juos mato? Nesigrauzk, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 26, 01:58)
Paspaudus tai ir man skaudedavo, ir dabar negaleciau pvz su ranksluosciu patrint, dar jautru. O del skirtumu man kazkaip sunku patiket, ar TB irgi juos mato? Nesigrauzk, viskas bus gerai  4u.gif

MB mate kai dar su pleistrais buvau apklijuota, tada nesimate skirtumu, dabar dar nerodziau, bijau kad issigas pjuvius pamates... verysad.gif
Man tikrai ne paranoja, ir tas areoliu skirtumas tikrai didelis, viena zymiai didesne uz kita... verysad.gif Nusiminusi as visai, daktarui turesiu daug klausimu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 26, 10:33)
MB mate kai dar su pleistrais buvau apklijuota, tada nesimate skirtumu,  dabar dar nerodziau, bijau kad issigas pjuvius pamates... verysad.gif 
Man tikrai ne paranoja, ir tas areoliu skirtumas tikrai didelis, viena zymiai didesne uz kita...  verysad.gif  Nusiminusi as visai, daktarui turesiu daug klausimu verysad.gif

oi kaip tave suprantu, LinaNi, taciau manau, kad nera reikalo kuo greiciau lekti pas daktara (na nebebt del skausmo ar jei kraujuotu). Nes jei vis tik is tikruju bus viena krutis ir areole didesne, tai tik pilanai sugijus tau ta klaida taisytu, t.y. operuotu antra karta ir tikriausiai nemokamai...
kiek pamenu, tau operavo Radzevicius...
Atsakyti
Maniske beda, matot, ne saves vertinimo kritusio ar kazkokiu dideliu kompleksu, nes man didele krutine visai grazu kai turi moteris ka parodyt, bet jos formoj, suglebime, nes vistiek oda tysta, pati krutine nukritus kad oi, tad niekad nesu buvus be liemeneles (isskyrus miegant), tad labiau galvoju apie kazkokia jos pakelimo, sustangrinimo operacija, jei tokia imanoma g.gif nes jokie tepalai ir kremai ne velnio nepadeda, ir striju atsirade nedidukiu ant krutines, ir nukarus kaip visai senos bobos, va kur beda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(azija4 @ 2009 03 26, 11:53)
oi kaip tave suprantu, LinaNi, taciau manau, kad nera reikalo kuo greiciau lekti pas daktara (na nebebt del skausmo ar jei kraujuotu). Nes jei vis tik is tikruju bus viena krutis ir areole didesne, tai tik pilanai sugijus tau ta klaida taisytu, t.y. operuotu antra karta ir tikriausiai nemokamai...
kiek pamenu, tau operavo Radzevicius...

Taip Radzevicius, todel ir keista kodel taip skiriasi... verysad.gif Pas ji as einu treciadieni, nes bus menuo po operacijos tai uzrase pasirodyti...

QUOTE(Traleliushke @ 2009 03 26, 14:01)
Maniske beda, matot, ne saves vertinimo kritusio ar kazkokiu dideliu kompleksu, nes man didele krutine visai grazu kai turi moteris ka parodyt, bet jos formoj, suglebime, nes vistiek oda tysta, pati krutine nukritus kad oi, tad niekad nesu buvus be liemeneles (isskyrus miegant), tad labiau galvoju apie kazkokia jos pakelimo, sustangrinimo operacija, jei tokia imanoma  g.gif  nes jokie tepalai ir kremai ne velnio nepadeda, ir striju atsirade nedidukiu ant krutines, ir nukarus kaip visai senos bobos, va kur beda  blink.gif

Zinoma kad daro pakelimo operacijas, man atrodo dar ir pigiau nei mazinimas, jei tau tik pakelt... Daug info gali rasti internete, ivesk krutu pakelimas ir pasiskaitysi...
Atsakyti
O as apie didesne krutine svajoju verysad.gif, galetumet dali ir man permesti doh.gif
Atsakyti
LinaNi, as nelabai suprantu, ar pas tave pats pjuvis didesnis apie viena speneli, negu aplink kita, ar pati naturali aureole didesne? Bandau isivaizduoti kas ten pas tave, bet neiseina blush2.gif Man labai gaila kad ne viskas gavosi taip kaip tikejaisi. Ar tu manai kad taip ir liks jau, kad reiks kitos operacijos, koreguoti viena kruti?
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 26, 20:16)
LinaNi, as nelabai suprantu, ar pas tave pats pjuvis didesnis apie viena speneli, negu aplink kita, ar pati naturali aureole didesne? Bandau isivaizduoti kas ten pas tave, bet neiseina  blush2.gif Man labai gaila kad ne viskas gavosi taip kaip tikejaisi. Ar tu manai kad taip ir liks jau, kad reiks kitos operacijos, koreguoti viena kruti?

Su pjuviais viskas normaliai, gal tie kur apacioj tik baisesni, o as sneku apie pacia areole ( na tas rudas plotelis aplink spenelius) tai viena zymiai didesne uz kita...norisi zliumbt ir viskas...jeigu taip ir liks, tai bus labai liudna.... verysad.gif atrodo smulkmena, bet tiek pinigu sukisau tikedamasi kad ne tik krutine sumazins, bet ir pacias areoles, o dabar atrodo kad viena sumazino o kitos ne... Pagal dabartini krutines dydi ta areole atrodo ryskiai per didele, o kita ideali...ai na zodziu nemoku paaiskint... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 26, 21:32)
Su pjuviais viskas normaliai, gal tie kur apacioj tik baisesni,  o as sneku apie pacia areole ( na tas rudas plotelis aplink spenelius) tai viena zymiai didesne uz kita...norisi zliumbt ir viskas...jeigu taip ir liks, tai bus labai liudna.... verysad.gif atrodo smulkmena, bet tiek pinigu sukisau tikedamasi kad ne tik krutine sumazins, bet ir pacias areoles, o dabar atrodo kad viena sumazino o kitos ne... Pagal dabartini krutines dydi ta areole atrodo ryskiai per didele, o kita ideali...ai na zodziu nemoku paaiskint...  doh.gif

Nesinervink be reikalo, visas abejones pasisakyk konsultacijoj, gal čia laikinai, kol gyja.. LAikykis 4u.gif
Atsakyti