Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Košytes gaminu su karvės pienu, o gerti dar vis duodu mišinuko, naudingiau, man taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Oi o mes gan anksti pradejome nebegerti misinio nes mano Laurynui jie nepatiko tad nuo kokiu 8men pradejau pirkti 1%pieno ji uzvirindavau ir duodavau,bet deja ir jo mano vaikas negeria tad duodavau kakavos,miau,smilgeles ar taip gerianti jogurta.Gal nelabai priimtina bet kitokios iseites mums nebuvo.
Atsakyti
Mes nuo metukų nebegeriam mišinuko ir geriam pienuką Nestle skirtą vaikams nuo metukų. Jau koks saldus jis bigsmile.gif , bet ir geria skaniai. Gal neišbyrės dantys. g.gif
Atsakyti
mano maziui 14men, mes geriam miinuka smile.gif po to kai nutraukiau kruti tai geria misinuka, karves pieno is vis neisiulysi, bandem ir ta nestles pienuka nuo metuku, bet nepatiko matyt pr saldu g.gif
Atsakyti
mes irgi dar geriam misinuka,bet reikes pratinti prie karves pieno.
Atsakyti
mano padružkės pacaniukui 1 m.8 mėn, o jis ankstyviems pusrytukams dar labai nori mišinuko.
o tas nestle pienukas nuo metų tai juk irgi pieno mišinys mirksiukas.gif Skirias tik tuo, kad jis labiau atitinka metinuko poreikius nei kiti mišinukai ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
O mano dukryte negeria misinuko nuo kokiu 10 men ir nei pieno nei misinuko jai neisiulysi,tai bandau duoti daugiau jogurto,varskes,sureliu,kad gautu kalcio,nes atsisake gert ir Osteocare verysad.gif
Atsakyti
tagi nuomones ivairios, as taip pat dar duodu misini ir neprgyvenu ateis laikas gers karves piena o dabar tikrai daugiau vitaminu misinyje nei piene ax.gif
Atsakyti
Mums 1m 3men ir mes vis dar labai skaniai geriam misini vakarais. Daktare isvis patare misini duoti iki2 metu ax.gif
Atsakyti
maniškiui su mišinio gėrimu visada būdavo problema,negerdavo ir viskas schmoll.gif gėrėm Hipp iš pradžių,bet labai nedaug išgerdavo,nupirkau Hipp 3 vanilės,sakau gal šitą gers,bet taip pat schmoll.gif tai pradėjau pirkti Miau,Smilgelė ir visokius kitokius pieno gėrimus,tai tuos geria,žinau,kad mišinys geriau,bet negeria jis man jo.O paprasto pieno tik vieną kartą daviau,daugiausia tai košytes verdu su juo ax.gif
Atsakyti
Mes mišinuką gėrėm iki 1,5metukų thumbup.gif , o paskui paragavo paprasto pienuko, kuris labai patiko, tai toliau girdyt mišinuką kaip ir nebuvo reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
Mes geriam iki siol smile.gif 14men buvau pradejusi duoti karves pienuko(pirktinio),bet kazkaip man maziuke pradejo dazniau sloguotis... g.gif Dabar ir vel duodu misinuko vaikams nuo 1iki3metu smile.gif
Atsakyti