Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

[quote=Gitatuka,2007 07 16, 01:10]
As ir dabar mazajam dar kartais duodu misini 'Nestle' (nuo metuku)...manau kartkartemis ir iki 3-ju metuku nemaisys. N
mums siuo metu 2m.2men.

Oho ho !!! Aisku kiekvieno asmeninis reikalas,bet mano akimis cia jau gal per nelyg....As saviski misinuku maitinau iki 1m ir 1-2 menesiu.Karves pienuko jis nemego,nelabai megsta ir dabar,bet siaip viskas gerai.O ir reikalo nematau taip ilgai misinuka duoti... blink.gif

Nieko nenoriu izeisti,bet gal man kas paaiskins? blush2.gif
Atsakyti
maniškė pati atsisakė mišinuko, maždaug 1,5 metų. Pieną nelabai mėgsta, kartais iššgeria kokį 50ml iš stiklinės, bet retai.
Atsakyti
Mano 9 mėnesių pipras kažko pradėjo streikuoti, nebenori mišinuko gerti, vos po 100 ml. išgeria, o valgo viską, su visai spėja. Keičiau kelis mišinukus, sakau, gal nusibodo tas pats, bet kažko nelabai, porą kartų gerai, o paskui vėl nosį suką. Gal pereit prie karvės pieno jau? Ar dar su mišinukais ekspermentuot. Kaip manot?
Atsakyti
manoji pati atsisakė mišinuko būdama apie 1 metų cool.gif tiesiog nebegėrė, gėrė gryną vandienį wub.gif taip ir dabar -> labai mėgsta vandienį, o pieną geria kartą dienoj..., nors ir mėgsta, daug išgerti negali lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
as tai nieko bloga nematau duoti vaikui misini nors ir iki 3 m, juk ten kaip tik geriau pilna visko, nors mum 2m, bet mes misini geriam, ne kieviena diena, nes geriam piena, bet pvz vasara ir labai patogu isvaziuojant arba sergant geriam tik misini, nes ir organizmas ji kitaip priima nei piena.
Atsakyti
QUOTE(MaTo @ 2007 08 16, 12:25)
as tai nieko bloga nematau duoti vaikui misini nors ir iki 3 m, juk ten kaip tik geriau pilna visko, nors mum 2m, bet mes misini geriam, ne kieviena diena, nes geriam piena, bet pvz vasara ir labai patogu isvaziuojant arba sergant geriam tik misini, nes ir organizmas ji kitaip priima nei piena.

As dukros gydytojos klausiau iki kada duoti pieno misini. Tai sake, jei yra galimybe, tai duoti iki 3 metu. Tai taip ir darau, kol kas noriai valgo thumbup.gif
Atsakyti
Mes pienuka pradejome gerti nuo 1 m. Is pradziu po viena karta per diena, o veliau misinuko visai atsisakeme 4u.gif Geriam mielai, stengiames pirkti tos pacios firmos, kad nesiskirtu skonis 4u.gif Gal sutapimas, o gal ir ne, bet turbut geriau issisaviname kalci is pieno produktu (pienas, sureliai), nes pradejo vienas po kito kaltis dantys thumbup.gif
Atsakyti
Na mes pieno misinika gerem iki metuku 4u.gif , po to pradejom gerti karves pienuka ir tiko wub.gif
Atsakyti
mums 1metukai ir1menuo dar vis geriam misini,visada ryte tik prabudus 240ml ispliumpia ir pries miega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oniukas @ 2007 07 17, 08:51)
Oho ho !!! Aisku kiekvieno asmeninis reikalas,bet mano akimis cia jau gal per nelyg...

drinks_cheers.gif as pritarciau 4u.gif juk galima kokios arbatos ar sulciu duoti.bet jau misinuka 2m 2men vaikui schmoll.gif bet kaip sakei cia kiekvieno reikalas smile.gif
ir prasom neisizeisti 4u.gif mirksiukas.gif
Cia gal ne i tema blush2.gif viena pazinojau,ji savo mergytei8jei buvo 2,5m) nakti du misinelius jai padarydavo doh.gif mergyte bebudama 3m vis dar 12kg tesvere doh.gif
Atsakyti
Mano mažyliui 1,5 metukų ir jis geria mišinuką, o pieną spjauna iškart lauk, bet už tai lalabai mėgsta kefyrą, kaip kokį delikatesą. Mes jau norėtumėme pripratinti jį prie pieno ir atpratinti nuo mišinuko, tik nežinome kaip tai padaryti.
Atsakyti
o mūsų pediatrė patarė iki 2 metukų duot mišinio, nes bandėm atsisakyt, perėjom ant pieno ir labai smarkiai krito hemoglobinas. o šiaip dabar jis geria iš ryto mišinį su avižų koše, pietums - karvės pieną, o vakare (ir kartais naktį) - mišinuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rama*: 20 rugpjūčio 2007 - 19:52