Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Maniskei 1.3 bet buteliukas vis dar vienas is didziausiu skanumynu thumbup.gif nemanau kad greit atsisakysim smile.gif
Atsakyti
savo maziui(beveik 2metu) irgi dar duodu misinuka,kur nuo metu yra, du kartus:einant pietu miegoti ir vakare. buvau pradejus karves piena duoti (parduotuvini) bet nuo jo viduriukai kietejo blink.gif
Atsakyti
na,mes tai geriam Aptamilą.sūneliui 1metai ir greit 3mėn,tai pradėsim gerti tą nuo 1 metų,nežinau kuo jie ten skiriasi,bet gryno pienuko dar nepraktikuojam,nors gal jau ir reikėtų.. g.gif
Atsakyti
Gerem iki 1.4 poto pati atsisake 4u.gif
Atsakyti
iki siol geria misini Aptamil nuo metu, ryte ir vakare po mazdaug 150-180ml pirktinio pieno nebandyk siulyti, paragauja nusipurto ir viskas, tai tegul geria misini, iki kada duosiu nezinau, apziuresim, kol kas jam reikia ypac vakare
Atsakyti
Mano kleckas labai ilgai prie karvės pieno pratinosi (netoleravo laktozės iki metukų), tai daviau mišinuką iki jam suėjo metai- ryte ir vakare, vėliau- iki suėjo metai ir keturi mėnesiai- tik ryte. Dabar jau valgo kaip žmogus, jokių buteliukų, o pienuko duodu karvės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums 1,1 m.Geriam labai noriai Nestle mišinuką ,skirtą nuo metukų amžiaus.Vieną -du kartus paroj,prieš miegą nakties tai būtinas atributas pasidarė jau....Bet porą kart savaitėj išgeriam ir gryno (ekologiško) virinto karvės pienuko. smile.gif
Atsakyti
Mes iki metu gerem misinuka smile.gif , o nuo metu puikiausiai geriam karves pienuka 4u.gif
Atsakyti
Mes geriam aptamil kinder nuo 1metuku..
Atsakyti
mano is vis nera misinio ragaves tongue.gif maitinau iki 1.3metu ir po to is karto karvutes pieneli thumbup.gif nebuvo jokiu netoleravinu ir t.t viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia12 @ 2008 10 24, 18:26)
mano is vis  nera misinio ragaves tongue.gif maitinau iki 1.3metu ir po to is karto karvutes pieneli thumbup.gif nebuvo jokiu netoleravinu ir t.t  viskas thumbup.gif

bet labai pigiai apsiejot... lotuliukas.gif seis laikais misinukai nemazai kainuoja.....na dviguba nauda..ir vaikui sveika ir pinigai sutaupyti biggrin.gif
o mes tai va jau ir geriam misinuka aptamil nuo metu na ir mano nuomone kiek vaikas geria tiek jam ir duoti gerti....
na manau gal iki kokiu pusantru metu g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Mano dukryte misini gere beveik iki metuku. Buvo gal 2 savaites likusios iki metuku daviau virinto pieno pagerti. Negalejau patiketi kad jai taip patiks. is pradziu isgerdavo net po du buteliukus vakarais. dabar mums metukai ir kelios savaites tai pienuka geriam rytais ir vakarais.
Atsakyti