Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Iki 11 men pati maitinau, poto gere similac misinuka, o nuo metu pradejau duoti nestles kur nuo metu amziaus ir thumbup.gif geria iki siol ir lb jo nori, mirksiukas.gif
Atsakyti
geriam aptamil nuo 1metu,daktare sake iki 3 metu galit gert kuo puikiausiai,jei tik yra poreikis smile.gif maniske tik nubudus lovytej isgeria ir nakciai atsigulus.
Atsakyti
ruosiuos duoti misinuka,kol pati neatsisakys jo gerti.Kazkaip nezinau, man karves pienukas, toks nemaistingas misinuko atzvilgiu atrodo unsure.gif
Atsakyti
mes geriam aptamil skirta nuo 1m.iki 3m.
Atsakyti
Dabar yra misinuku skirtu maitinti nuo 1 iki3 metu, bet mums didele beda kad jie visi su vaniles skoniu o mano maze sladziai negeria tad tenkinames misinuku iki 12 men. ir ji geriam tik anksti ryte.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 29, 23:42)
Dabar yra misinuku skirtu maitinti nuo 1 iki3 metu, bet mums didele beda kad jie visi su vaniles skoniu o mano maze sladziai negeria tad tenkinames misinuku iki 12 men. ir ji geriam tik anksti ryte.

Kai mazoji negeria, tai ipilu daugiau vandens, prasiskiedzia ir nebuna toks saldus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes geriam misinuka Similac vakare pries miega ir ryte, apie 6 val., po to dar 1-2 val. pamiegam.
Gydytoja sake, kad galime gerti iki 3 metu, tagi ir neatsisakome kol kas, kadangi vaikas nera valgus, tai tikiuosi, kad nors misinukais truputi prie "mases" prisidesim. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 30, 00:42)

Mes geriam Aptamil 1+, tai jis be vaniles schmoll.gif
Pirma karta karves pieno paragavo kazkur 1m.3men., bet isbere, tai atidejom. Antra karta kazkur 1m.6men.- irgi pabere. Nuo 1m.9 men karves piena pabandziau kosei gaminti, ziuriu, kad jau neberia, bet tik nuo 2m. pradejau duot piena pries pietu ir nakties miega. O misineli geriam ir gersim naktimis tol, kol mazoji nustos is viso naktim keltis tongue.gif , nes misineli pasigaminu velai vakare, tai jis iki paryciu buna dar beveik siltas, iki ryto- geras, o paprastas pienas po keliu valandu man pasirode praruges doh.gif
Atsakyti
mano dukriukui jau 1,2 ir vis dar rytais ir vakarais geriam mišinėlį. Man kažkaip geriau, nei paprastą pieną duoti, o be to jis ir skanesnis yra.
Atsakyti
Iki metuku gerem APTAMIL...manau tikrai pakankamai smile.gif
Nuo metu pradejom pienuka,geriam ji ryte ir vakare thumbup.gif
Mano nuomone, tai tikrai geriau,nes sintetiniai milteliai ir dar tokie nerealiai prisaldinti ax.gif
Atsakyti
du kartus per dieną geriame Nestlle mišinuką leliukam nuo 1metų,duodu ir paprasto pienelio
Atsakyti
Mes dar ki siol ryte ir pries miegeli isgeriam misinuko, kuris nuo metuku. Kai jau pati nebenores gert, tada ir neduosiu. O dabar.... negi gaila, lai vaikas geria.
Atsakyti