Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

as zadu savo vaikuciui duoti iki 2metu,,nuo 2menesiu maitinu misineliu,suejo metai pakeiciau i stipresni ir toliau geriame,,,maniskis tai be misinio nemiega,ryte,per pietus,priesvakarius ir ant nakties geria..o siaip arbata,ir daug valgo visko!!!
Atsakyti
Misinuka gere iki metuku,o dabar verdam kosytes su karves pienu 4u.gif
Atsakyti
Dar geriam misineli, bet jau bandem po buteliuka per diena ir karves pieno. truputi nutraukem nes zandus isbere, bet neuzilgo vel bandysim.
Atsakyti
misinukai iki trieju metu yra. mes dar geriam misinuka tik rytais ir kartais vakare nes daugiau ir nenori.bandem duot karves tai dar akergiskas. alergiskam tinka nebent mū su sumazintu laktozes kiekiu taip uzrasyta.bet musiskis ne visada jo nori gert,yra toks saldesnis.
o gal vaikui pakanka tavo pieno bent ryte ir vakare?
Atsakyti
Aš dukrytei mišinuką daviau trumpiau nei iki metukų. Šiaip neberekomenduočiau pratinti prie mišinuko g.gif , gal būtų geriau natūralus pienukas, nes tokiems mažiukams jis dar yra kaip maistas. smile.gif
Atsakyti
mano dukryte iki dvieju metuku gere misini, jeigu duociau tai ir dabar turbut neatsisakytu g.gif
Atsakyti
Dukryte iki metuku gere MP ir dar kartais Aptamil misinukus, nes budavo, kad nespeja prisigamint, o dabar grieztai atsisake MP, tai geriam specialu pienuka vaikams iki 3m. ( Aptamil Kinder - Milch plus). Karves pienuko dar neragavus, bet varskyte labai skaniai valgo, tad gal ne alergiska... na dar palauksim siek tiek... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 12 rugpjūčio 2009 - 16:08
QUOTE(zazuna @ 2009 08 12, 18:07)
Dukryte iki metuku gere MP ir dar kartais Aptamil misinukus, nes budavo, kad nespeja prisigamint, o dabar grieztai atsisake MP, tai geriam specialu pienuka vaikams iki 3m. ( Aptamil Kinder - Milch plus). Karves pienuko dar neragavus, bet varskyte labai skaniai valgo, tad gal ne alergiska... na dar palauksim siek tiek... mirksiukas.gif

Mano sūnus irgi šitą pienuką visada nakčiai geria ir manau duodiu tol, kol jam reikės smile.gif Krvės pienas ne toks sotus...
Atsakyti
MP maitinau tik pora mėnesių, paskui daviau mišinuką iki metų. Jūsų atveju nebepratinčiau prie mišinukų, kiek jau jūs pati turit tiek, nebeturėsit manau ir nebereiks. Jei patiks duokit karvės, ožkos pienuko.Mano tokios mintys, gal kas mąsto kitaip.
Atsakyti
As savo mergaite MP maitinau iki 1 ir 2 men, paskui nustojau, ne todel, kadpienuko truko, bet paprasciausiai jau nebemaciau reikalo maitint, nes jai buvo likes tik naktinis iprotis po kelis kartus keltis, patraukt pienuko ir miegot su mamyte ir teveliu, diena jau buvom atsipratine nuo MP. O kaip jau nustojom suMP tai as apie misini ne negalvojau, o kam jis isvis reikalingas tokio amziaus vaikuciui, geriau jau karves ar ozkos pienukas. Ir tai dukryte karves pienuka gere tik diena ir is puoduko, jokiu buteliuku pries miega ,ar nakti. Nes galvojau, kad siaip ne taip nuo MP atpratom, tai kam pratintis vakarais ar nakti kazka kita gert, kad paskui vel atsipratint reiketu.
Atsakyti
Sveikos,
Mano pipirui jau 1,2 m ir dar geria pm viena karta vakare. nes turejo bedu su alergija tai karvutes pieno dar neragaves, bet vis zadu pabandyti ax.gif kadangi pati jo nemegstu tai ir vaikui neskubu duoti . man smalsu iki kokio amziaus jusu vaikiukai gere misinuka, kiek kartu ir po kiek?. siaip pieniskus produktus valgo jogurta, varske, sviesta, grietine.
Atsakyti
as savu pienu didziaja maitinau tik menesi,tada misinuku..tiksliai nepamenu,bet iki metuku...tada nebgere misinelio,bet ir kito jokio pieno negere nei pirktinio nei karvutes...tiesiog nenorejo.. verysad.gif
Atsakyti