Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Gersim kol mažoji norės gerti. Dabar 1m4men. geria Tutteli3 2 kart dienoj, po nakties ir pietu miegelio.
Atsakyti
Mums beveik 2m, bet mes dar geriam misinuka 1-2 kart dienoj (Milumil nuo metuku) blush2.gif
Atsakyti
suneliui 1m.ir 4 men. geria misinuka du kartus dienoje, noreciau, kas iki 2 metu dar gertu.
Atsakyti
daviau iki dvieju metuku milumil 3
Atsakyti
mano mazoji beveik pusantru metuku jau,bet misinuka geria labai noriai,ryta ir vakare.duosiu tol,kol gers pati wub.gif
Atsakyti
Maniskiui tuoj bus du metukai, o jam misinukas - desertas, ta prasme taip labai skanu. Ir pats praso.. O duodam ryte ir vakare.. galetu, gertu kas valanda lotuliukas.gif

Dabar yra ir nuo 2 metu skirti.. tai ziuresim.. gal ir dar duosim.
Atsakyti
Neragavusi mano pupa nei vieno misinuko, iki metuku matinau MP, o po to jokiu misiniu nedaviau, verdu koses ant pieno, jogurtuka, varsketukus...svoris auga, vaikas neserga wub.gif Beje, ir vaiku daktare sake, kad nebutina ax.gif
Atsakyti
sviekos.
mano sunelis dabar lygiai metukai.ir dar geriame misinuka,visada gerem similaka,o jo nuo metuku nera,tai nusipirkome APTAMIL 1+.tai bandysime gerti.mano mazius jau nebegeria 2 kartus pienio,ryte dar siaip netaip isgeria buteliuka,bet pries nakties miega niekaip negaliu ikisti,trenkia per buteliuka taip lyg nzn kas cia butu doh.gif
zadu misinikuka dar duoti iki 1,5m. aisku jei gers doh.gif
Atsakyti
Mano vyrukas gere misinuka iki 8,5 men kazkur, po to tik karves piena (parduotuvini). Nu ir lygtais viskas gerai, auga sveikas ir be jokiu alergiju ar pan.
Atsakyti
Maitinsiu iki metu ar daugiau pati, o poto nenoriu misinio duot, nepatinka man jie biggrin.gif Matyt pereisim iskart prie karves pieno
Atsakyti
Kai gulejom ligoninei su dukra,viena moteris pasake kuri turi 2 mergaites...kad kol misini valge tol nesirgo...gal but sutapimas gal but ne...manau jis dadeda stiprumo vaikui
Atsakyti
QUOTE(saldi_uogele @ 2010 11 17, 07:54)
Mano vyrukas gere misinuka iki 8,5 men kazkur, po to tik karves piena (parduotuvini). Nu ir lygtais viskas gerai, auga sveikas ir be jokiu alergiju ar pan.

Mums suejo metukai, dar turim uzsipirke misinuko menesiu, o pskui zadu duoti parduotuvini karves pienuka. Tik va iskilo klausimas blush2.gif Ar jus ji virinat, ar tik pasildot? g.gif
Atsakyti