Gersim kol mažoji norės gerti. Dabar 1m4men. geria Tutteli3 2 kart dienoj, po nakties ir pietu miegelio.
suneliui 1m.ir 4 men. geria misinuka du kartus dienoje, noreciau, kas iki 2 metu dar gertu.
daviau iki dvieju metuku milumil 3
mano mazoji beveik pusantru metuku jau,bet misinuka geria labai noriai,ryta ir vakare.duosiu tol,kol gers pati

Maniskiui tuoj bus du metukai, o jam misinukas - desertas, ta prasme taip labai skanu. Ir pats praso.. O duodam ryte ir vakare.. galetu, gertu kas valanda
Dabar yra ir nuo 2 metu skirti.. tai ziuresim.. gal ir dar duosim.

Dabar yra ir nuo 2 metu skirti.. tai ziuresim.. gal ir dar duosim.
Neragavusi mano pupa nei vieno misinuko, iki metuku matinau MP, o po to jokiu misiniu nedaviau, verdu koses ant pieno, jogurtuka, varsketukus...svoris auga, vaikas neserga
Beje, ir vaiku daktare sake, kad nebutina

sviekos.
mano sunelis dabar lygiai metukai.ir dar geriame misinuka,visada gerem similaka,o jo nuo metuku nera,tai nusipirkome APTAMIL 1+.tai bandysime gerti.mano mazius jau nebegeria 2 kartus pienio,ryte dar siaip netaip isgeria buteliuka,bet pries nakties miega niekaip negaliu ikisti,trenkia per buteliuka taip lyg nzn kas cia butu
zadu misinikuka dar duoti iki 1,5m. aisku jei gers
mano sunelis dabar lygiai metukai.ir dar geriame misinuka,visada gerem similaka,o jo nuo metuku nera,tai nusipirkome APTAMIL 1+.tai bandysime gerti.mano mazius jau nebegeria 2 kartus pienio,ryte dar siaip netaip isgeria buteliuka,bet pries nakties miega niekaip negaliu ikisti,trenkia per buteliuka taip lyg nzn kas cia butu

zadu misinikuka dar duoti iki 1,5m. aisku jei gers

Mano vyrukas gere misinuka iki 8,5 men kazkur, po to tik karves piena (parduotuvini). Nu ir lygtais viskas gerai, auga sveikas ir be jokiu alergiju ar pan.
Maitinsiu iki metu ar daugiau pati, o poto nenoriu misinio duot, nepatinka man jie
Matyt pereisim iskart prie karves pieno

QUOTE(saldi_uogele @ 2010 11 17, 07:54)
Mano vyrukas gere misinuka iki 8,5 men kazkur, po to tik karves piena (parduotuvini). Nu ir lygtais viskas gerai, auga sveikas ir be jokiu alergiju ar pan.
Mums suejo metukai, dar turim uzsipirke misinuko menesiu, o pskui zadu duoti parduotuvini karves pienuka. Tik va iskilo klausimas