Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Mano dukrytei 2 metukai ir 1 men ir dar geria misinuka biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergytei 10 menesiu, misinuka geria ryte ir vakare po 150 ml. Planuoju duoti kol nores, nuo metu karta per diena gal... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 07 18, 15:21)
Mano dukrytei 2 metukai ir 1 men ir dar geria misinuka  biggrin.gif

Maniskiui irgi jau 2 metukai, geria pieno misi skirta vaikuciam nuo 2 metuku thumbup.gif
Paprasto pieno negeria, tai dziaugiuosi,kad bent si megsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 07 19, 20:06)
Maniskiui irgi jau 2 metukai, geria pieno misi skirta vaikuciam nuo 2 metuku  thumbup.gif
Paprasto pieno negeria, tai dziaugiuosi,kad bent si megsta smile.gif

sveikutės,

o iš ko duodate vyresniems vaikučiams gerti mišinuką ar pienuką nakčiai? iš vuteliuko, puodelio, gertuvėlės?
nes kai įmečiau draugėms miegančios dukros foto ir šalia matėsi jau tuščias buteliukas, viena net nusistebėjo- oho, dar iš buteliuko geria.... neįsivaizduoju, kaip kitaip duoti pienuką/ mišinuką gulinčiam ir visaip kaip kitaip lovytėje bejudančiam vaikui? gal iš gertuvėlės? g.gif - turim tokią su šiaudeliu...

kaip jūs duodat? pasidalinkit patirtimi 4u.gif

Tiesa,mes kai turim po savaitgalio parsivežę iš kaimo pienuko, tai duodam kelias deinas atvirintą pieną, o kai jau baigiasi, tuomet mišinuką, bet jau ketinu pasibaigus šiam mišinukui, antrąją sav pusę duoti pirktinį pienuką... tik dar nežinau kokį... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 20 liepos 2011 - 07:46
Misinuko mes nesam ragave, iki metuku maitinau, o po to pradejau duoti "Dobilo" pieno, labai skanus ir maziukui patinka thumbup.gif geriam ryte ir vakare po 150ml smile.gif
Atsakyti
Mes net neragavę mišinuko... Iš pradžių maitinau pati, o po to kai švelniai nujunkiau nuo krūties, duodavau tai arbatytės, tai pienuko atsigerti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temporary: 27 liepos 2011 - 08:57
gerem iki mazdaug pusantru metuku, dabar pienuka jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 07 20, 07:44)
o iš ko duodate vyresniems vaikučiams gerti mišinuką ar pienuką nakčiai? iš vuteliuko, puodelio, gertuvėlės?

Na mano dukrytei metukai, tai as duodu is buteliuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naomyte: 01 rugpjūčio 2011 - 12:31
Negere niekada... Nupirkusi tik i koses sunaudojau, tai ir nebepirkau.
Atsakyti
As maitinau iki metuku, dabar duodu pienuka skirta nuo 1 metuku(misinuka).
Atsakyti
Maniškis negėrė - neįsiūliau schmoll.gif Iki 1,3m gėrė MP, o dabar arbatas, vandenį, nes ir pieno nemėgsta doh.gif
Atsakyti
Greitai 2 metukai bus, geria mišinuką ryte atsibudus ir vakare prieš miegą ir būtinai atsigulus lovytėje.
Atsakyti