Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Maniskei dabar pusantru metu tai geriam ta nan vanilini misinuka kur nuo 1 metu. klausiau gydytojos kiek cia dar duot ta misinuka, tai patare jei pinigine gali tai duot iki 2 ar net 3 metu. Tai iki 2 tikrai duosiu jei pati neatsisakys, o paskui ziuresim smile.gif
Papildyta:
tiesa, mes geriam tik 1 karta vakare pries miegeli smile.gif
Atsakyti
Maniskiui 2,8m ir jis vis dar geria misinuka, cia jau kaip ritualas jam, nusimaudom, astigula i lovyte ir riekia pieniuko(maniuko), nieko baisaus nematau tame, tik kad geria is buteliuko su soske doh.gif bet zadu duoti iki 3m, veliau, jei nores gaus normalaus pienuko arba kefyro. Reikia jau po truputi atsisveikinti su kudikyste, padeti paskutini taska biggrin.gif
Atsakyti
Mums 1 metai ir 1 menuo,tai nori ištisai mišinuko prieš miegą. Čia gaunasi jam ritualas arba nusiraminimas. Bet kartais bandau duoti košę nakčiai,tai jau labai sunkiai,kartais net su verksmais,o tas verksmas reikalauja ne košės,o mišinuko. Kai tik pradėjom ragauti košes,valgė vsiką ką tik išvirdavau,o atsiragavęs nusprendė,kad jam mišinukas skaniausia,tai jau labai mums sunkiai visos košės valgosi. Su noru geria tik mišinuką ir vaisius valgo noriai. Du kartus dar būtinai naktį mišinuką geria. Suprantu,kad tokiam vaikučiui jau nebereikia pieno nakčiai,bet nebežinau kaip atpratinti,bandžiau ir raminti ir čiūčiuoti ir dainuoti,bet dar labiau įsiklykia reikalaudamas pieno. Neįsivaizduoju kiek čia dar tempisis naktiniai valgymai su mišinuku doh.gif Gal kas susidūrė su situaciją,kai metukų vaikas naktim geria mišinuką? Kaip elgetės? Ar laukėt kol pats atsisakys ir visą naktį miegos ar tiesiog nustojot duoti? Nes dukrytė mano tai nuo šešių mėn pati nustojo naktim valgyti,tai nežinau kaip elgtis su antru vaikiuku.
Atsakyti
siaip as manau, kad iki metu gerai yra duoti, tiek MP, tiek misinuka, o virs metu- jei yra noras. Aisku tas buteliuko kariesas velniava, bet tikimes isvengt.. ax.gif

musu 1m.7men. jaunuolis geria taip:
1) geriam atsibude, pabudes net drebandciom rankom susiranta apie 8:00-9:00, isgeres griuna toliau miegot, pabunda po 1-2val smile.gif
misinukas pries pabundant buna paruostas siltai po pagalve, kad neissibudintu prasydamas pieno....

2) sekanti doze eina pries miegeli. ne visada is karto isgeria, buna uzmiega, bet zinau, kad reik padaryt vistiek , nes arba po kurio laiko pabunda ir iesko, rades atsigeria ir toliau eina miegot, arba netgi nakti, kai miegam atsikelia ir praso gert.

Atsakyti
Planuoju duoti iki 1,5 metuku misinuka...O poto bandysim prie karves pieno pereiti,tik neapsisprendziu kas geriau naminis karves pienas,ar ekologiskas Dobilo pienas is parduotuves g.gif
Atsakyti
[quote=Lacalut,2011 08 26, 15:17]
klausiau gydytojos kiek cia dar duot ta misinuka, tai patare jei pinigine gali tai duot iki 2 ar net 3 metu. Tai iki 2 tikrai duosiu jei pati neatsisakys, o paskui ziuresim smile.gif

As irgi smile.gif
Atsakyti
Manajai 1.2 metu, misinuka geria ryte ir vakare, bet nedaug, po 120-150 ml. Planuoju duoti iki 2 metu, aisku jei nores smile.gif
Atsakyti
mums 1m ir 1men,misinuka geriam rytais atsikele,bandziau duoti karves pieno,nepatiko,patrauke kelis gurgsnius ir sviede lauk buteliuka biggrin.gif ,duosiu kol pats nores,iki pusantru metu tai tikrai,kazkaip man patogu ,kad jis rytais jo uzkanda,nereikia skubet koses virti kokios ax.gif
Atsakyti
aš manau mišinuką vaikui geriausia duoti iki 1 metukų, o paskui kaip nors pratinti prie pienuko. juk pienas tikrai daug kartų sveikiau nei tie mišiniai-iš viso tie mišiniai- tai privaryta chemija, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinea1 @ 2011 11 04, 19:14)
aš manau mišinuką vaikui geriausia duoti iki 1 metukų, o paskui kaip nors pratinti prie pienuko. juk pienas tikrai daug kartų sveikiau nei tie mišiniai-iš viso tie mišiniai- tai privaryta chemija,  doh.gif

Neneigiu,kad misinyje gal ir yra nemazi chemijos,bet vaiko augimui reikalingu vitaminu ir kitu medziagu ten tikrai daugiau nei karves piene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinea1 @ 2011 11 04, 17:14)
aš manau mišinuką vaikui geriausia duoti iki 1 metukų, o paskui kaip nors pratinti prie pienuko. juk pienas tikrai daug kartų sveikiau nei tie mišiniai-iš viso tie mišiniai- tai privaryta chemija,  doh.gif

aš ir nesutinku su tokiu teiginiu.

mnao mažylė baigė gerti mano pienuką metų ir mėn ir pabandžaiu duot karvės pieną - tai fe buvo. o mišinukas tiko ir patiko. ir pati paragavau tai jis tikrais koniu artimesnis mamos pienui. nes ir mamos pienas yra riebus ir saldus. O kai kurių baltymų žymiai mažiau ar visai nėra, kurių yra karvės piene.
Aš manau mišinuką duosiu iki pusantrų metų tikrai, o po to matysim, kaip norai ir galimybės bus.
Dabar tai geriam prieš miegą, ir naktį dar 1-2 kartus
Atsakyti
As nuo metuku ir keliu menesiu jau nebedaviau misinuko. Sekmingai geriam pienuka:) smile.gif
Atsakyti