Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

QUOTE(tvixas @ 2008 04 28, 15:36)
Paskaiciau, kad yra toks vardas Fekalija - tai BAISIAU NEI BAISU  doh.gif

Ne vardas tai, ne vardas biggrin.gif Tiesiog VBS gerai suregztas mitas. Na, bent jau aš tuo nepatikėsiu, kol nepamatysiu realaus gimimo liudijimo cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 04 28, 17:57)
Ne vardas tai, ne vardas biggrin.gif Tiesiog VBS gerai suregztas mitas. Na, bent jau aš tuo nepatikėsiu, kol nepamatysiu realaus gimimo liudijimo cool.gif tongue.gif

drinks_cheers.gif
beje, o kas čia negražaus - fekalija beveik kaip kalija, nuteikia maloniai cool.gif
Atsakyti
Spynutė ir Anga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2008 04 28, 19:59)
Spynutė ir Anga sad.gif

o kuo negrazu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2008 04 28, 20:59)
Spynutė ir Anga sad.gif

Geras variantas sesučių vardams hihihi.gif
O šiaip tai norėtųsi tikėti, kad kas nors, rašydamas tą Anga, suklydo ir supainiojo vietomis n ir g raides ir blogai parašė Agna unsure.gif
Atsakyti
Bet kiek jūs daug man gražių vardų paminėjot biggrin.gif

Anga tai čia iš kur? unsure.gif
Atsakyti
Evenas doh.gif

kai užaugs bus Avinas doh.gif
Atsakyti
Anga, man iš esmės negražu, nes asocijuojasi su "išeinamoji anga" doh.gif Geriau tada jau Ertmė biggrin.gif

O Spynutė tai iš vis totali nesąmonė doh.gif Taip ir nulemia žmogaus likimą, Raktelio ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
Aurelija man labai negrazus vardas doh.gif

dar idomumo delei paziurejau savo katedros universitete darbuotoju vardu ir toookiu radau doh.gif Zarema, Rachile, Laimutis, Olimpija, Zinaida, Ragne, Lionginas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 29, 12:05)
Aurelija man labai negrazus vardas  doh.gif

O man Aurelija wub.gif
Atsakyti
O man vardas RAPOLAS labai gražus. Ir šio vardo reikšmė "dėkinga" tongue.gif
Atsakyti
o man is vyrisku vardu nepatinka visi kurie baigiasi -vidas, -vydas:
Tautvydas, Matvydas, Vidas, Gvidas... Nors nera jie negrazus, bet nepatinka nors tu ka.
Papildyta:
kalendoriuje esu perskaiciusi toki varda - Tvirkintas blink.gif ,tikrai neissigalvojau. Cia jau galetu lygiuotis su vardais Izda ir Ibis lotuliukas.gif
Atsakyti