Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

man dar Pilypas labai negražus schmoll.gif Rapolas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 04 22, 18:54)
oNedas, o kitas Tedas 

rimtai... nedas gal dar nieko, nju bet tedas... tikiuosi sita mama sitame forume neapsilankys....
Atsakyti
O kaip jums Vandelinas? doh.gif Tragedija kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 25, 10:37)

Čia Vazelino variacija, ar kaip, įdomu ax.gif? Ir ką tėvai sau galvoja tokius vardus vaikams duodami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 04 25, 14:29)
Čia Vazelino variacija, ar kaip, įdomu ax.gif? Ir ką tėvai sau galvoja tokius vardus vaikams duodami doh.gif

Tai vat,kad nea,cia naujadaras atseit,mama Vanda,o tetis Linas,se tau ir varda sukure...Man cia kai LT buvau teneris pasakojo,kad viena is jo aukletiniu turi sunena tokiu vardu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 25, 11:37)

o as pagalvociau, kad cia vaikelis gime Vasario menesi (vandenio horoskopas), tai ir vardeli "paderino" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 25, 14:37)

bajsuma kazkokia... prisigalvoja naujadaru doh.gif
Atsakyti
oi, mergaites, pradejau kalbeti su MB, kokiu baisiu vardu buna, tai tas juoktis pradejo. sako pas ji darbe yra Ichtiandras (net nezinau ar gerai parasiau doh.gif ) bet sako vardas pagal zmogu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 04 26, 12:45)
oi, mergaites, pradejau kalbeti su MB, kokiu baisiu vardu buna, tai tas juoktis pradejo. sako pas ji darbe yra Ichtiandras (net nezinau ar gerai parasiau  doh.gif ) bet sako vardas pagal zmogu  lotuliukas.gif

O siaube doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 04, 12:55)
božena, visos mėjos, lėjos, tėjos, majai, kajai ir ko, visi angliški vardai, vardų dariniai, taip serialiniai vardai kaip armandas, perla, orestas doh.gif

o tamsta nors kiek su senoves graiku ir romenu kultura susipazinusi, kad Orestas tik su serialais asocijuojasi?
O siaip taip gerai, kad bent jau pazistamu rate nera "neiprastu" vardu, tai bent jau netenka liezuvio lauzyti, kad istartumei arba lupa kandzioti, kad neuzsikvatotumei garsiai
Atsakyti
isijungiu siandien SM, o ten pirmame puslapyje grazaus leliuko nuotraukele, bet tai kai paskaiciau jo varda... doh.gif ir kaip jums patinka Rolas? man tai be rysio unsure.gif cia tipo is karto Rolando trumpini dave? tai tuoj atsiras Mindas (is Mindaugas), Lauras (is Laurynas) ir pan. gal tai ne pats negraziausias vardas, bet man tai nesamoningas atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucka: 27 balandžio 2008 - 08:57
lauras šiaip yra atskiras vardas, ne trumpinys iš lauryno (palyginimui - vytautas ir vytis), kelios forumietės turi sūnus tokiu vardu rolleyes.gif bet kad rolas - nė į tvorą, nė į mietą - pritariu doh.gif
Atsakyti